След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 60

• 88 588
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

hahaha hahaha hahaha

Цитат
Какая то мини-акция протеста на банере с Эф для Котон
" Я не могу закрыть глаза на то, что наши женщины привыкают так одеваться"

Това в добавка към разказа на Алекс - отчайващо  ooooh! ooooh!  Лошото е, че са много близо до нас ooooh!

От групата на ФЕ - се мъчат да изчистят името на своя любимец  ooooh! За БУФ - или лошо - или - нищо ooooh!

Ози с обяснение ooooh!
Скрит текст:
Цитат
Я столько лет назад еще заметил " что бы ты ни говорил порой ты будешь неистововать в безысходности. Сторона которой ты пытаешься что то объяснить никогда не переидет в твою сторону." Последний пример этому тот ужасный факт что наш фильм "ВТОРОЙ ШАНС" остался в тени сплетен о любовной интриге и пиарских дел. Я еще не говорю и о других таких событиях. И с того дня как я понял эту систему я пытаюсь жить как можно тише,с семьей и работой,с понятиями меньше слов больше дела. Вы не часто видите меня за пределами моей работы. Это тоже может быть причиной ваших ЧУДЕСНЕЙШИХ МНЕНИЙ обо мне. Я СТОЛЬКО ЛЕТ НАЗАД ОТКАЗАЛСЯ ОПРАВДЫВАТЬ СЕБЯ ПЕРЕД ВАМИ КАЖДОЕ УТРО.И ОТ ВАС УЖЕ НЕ ЖДУ ПОНИМАНИЯ. Сейчас я проживаю лучшие,счастливые и спокойные дни своей жизни. И я хочу чтобы вы знали почему я это пишу. потому что несмотря на 25 лет моей карьеры вы все еще относитесь ко мне как бессознательному человеку. Будто я столько раз показывался пьяным болтуном,будто я эту КАРЬЕРУ СЛУЧАЙНО прожил. В другое время я эту тему даже бы не тронул. Но сейчас другое время. Перед нами есть пара которая через несколько месяцев планирует пожениться. И я не хочу ставить в неловкое положение кого либо в его личной жизни. Я заметил что вы пишете что я сделал это неосознанно и решил сделать заявление. Вы знаете дети играются в телефоне и знаете что фаны звезд одновременно подписаны на многих звезд и это непременно всплывает в приложении Понравивишиеся(несмотря на то что это не имеет к тебе отношения) Я дал телефон 6 летнему ребенку поиграть и она лайкнула то что ей понравилось а ее мать заметив в панике даже успела убрать лайк. Вот и все. Странно что вы думаете обо мне таким образом. То есть я не настолько бессознательный чтобы проявлять неуважение к паре планирующей свою свадьбу.

Наистина кърти - какво се е заоправдавал - лайкнал, изтрил, раздухали - голям праз  Laughing Laughing

Thinking Thinking Истина или изсмукано отново от пръста Thinking
Цитат
Свадьба 29 июня 😊😊

Алекс, ето нещо интересно - каза, че телефона ти "звъни" с тях  Wink Инфото излезе оня ден
http://www.eventim.bg/bg/bileti/il-volo-sofia-national-palace-of … 459916/event.html

# 616
Добро утро, чучулиги!  Hug
Алекс,
Скрит текст:
страшнички работи разказваш.  Confused Пък вчера посланик Гьокче рече, че нищо няма да се променяло в светска Турция.  Rolling Eyes
Това в кой град?

# 617
  • София

Алекс, ето нещо интересно - каза, че телефона ти "звъни" с тях  Wink Инфото излезе оня ден
http://www.eventim.bg/bg/bileti/il-volo-sofia-national-palace-of … 459916/event.html

Мами  Hug
От две седмици върви рекламата за концерта им, но още не съм се наканила да се организирам. Ще трябва да се стегна  smile3503

Добро утро, чучулиги!  Hug
Алекс,
Скрит текст:
страшнички работи разказваш.  Confused Пък вчера посланик Гьокче рече, че нищо няма да се променяло в светска Турция.  Rolling Eyes
Това в кой град?

Кате Hug  
Скрит текст:
Тоя посланик сигурно не си е ходил скоро по родните места  hahaha
В Одрин бях. Ей го тука, на границата ни. Цялата им пешеходна улица ( стъргалото им  Wink ) беше с пилони с турското знаме, имаше естради, на които пееха и говореха нещо и масово млади жени бяха с дрехите до земята и с кърпи на главите, ама от тези, под които слагат нещо стърчащо на темето си и от страни изглеждат кошмарно. На по-грозна гледка не бях попадала. Много подтискащо беше за мене, а аз толкова обичах да ходя при съседите - и на почивка, и на пазар. Сега не ми се стъпва пак там. ooooh!

Хайде сега Добро утро на всички!  newsm51

Какво ще кажете за закуска в леглото?  hahaha

Ехааааа, на 29-ти юни ще тропнем хорце  newsm68 newsm68 newsm68

Хей, Литълче, къде си? Хайде, това събитие не може да мине без тебе - изгрявай вече на хоризонта  newsm47

Гани Hug Себи Hug ще празнуваме ли?  smile3503
 Heart Eyes

p.s.

29 юни е четвъртък  newsm78 Това като жест към феновете ли е? Денят на ОК? Фантазирам си нещо  hahaha Joy hahaha Joy

# 618

Добро утро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Алекс Heart Eyes отдана съм на крака, но приседнах на леглото за да си пийна кафето bouquet

Чудесно е ,че вече си знаем кога е толкова чаканото  събитие.

# 619
Добро утро Heart Eyes Hug

Алекс Heart Eyes Sad Ние - у дома -  си мислихме, че ще има "гратисен" период Sadако не до 2019 - поне - 2018-та Sad Обаче - явно - не Sad Интересно newsm78 защо започнаха - с обичайната реклама - под шапката на Министерството им на - културата и туризма  Wink newsm78 т.е. как - Звездите им на ШБ - масово се ориентират към - "спокойните Wink курортни селища". На какво разчитат - след като ситуацията - лъсва - още на граничната бразда newsm78

Жалко Sad А толкова - история - има на тяхна територия Sad

Кате Heart Eyes А гледа ли снощи - обзорно предаване за Референдума им... Особено интересна ми бе констатацията, че последните месеци - са впрегнали всички ресурси - "за въздействие върху възприятията на хората"

От тук - и съдбата на ОК.
Че - рейтингите им - отразяват нечий интереси Wink спор няма. Че не съвпаднаха - с нашите - също Embarassed Що се отнася до - зрителските им - при това 50/50 - и при тези - манипулации.........
Не му се сърдя на Тимур С. Embarassed Много ми е мъчно, че не успяхме да видим - още и още от историята ОК, но....предпочитам да мисля, че по този начин - той съхранява, предпазва, спасява.. - екипа
Рускиня - Енгинка направи коментар - нещо от рода на...
"Понякога е необходимо да симулираш корабокрушение, за да накараш плъховете да напуснат кораба"

Себи Heart Eyes За сватба в Германия - четохме по медиите им Peace Но пък реално - в Германия се случи - годежа им.

Мами Heart Eyes Няма много - свободни дати - през юни Wink заради празника им. По всяка вероятност - това е - официалното съобщение

Алекс  Heart Eyes Аз все по-осезаемо чувствам, че сме пропуснали - да отпразнуваме събитието Thinking

РД през 2014-та и едно - пръстенче  Wink

Wink Юни  Wink Не се знае, ако го нямаше празника - кога точно щеше да е сватбата newsm78  Аз още съм под въздействието на ОК  Embarassed

ooooh! Embarassed Ако знаете - само - как се самонавивам Embarassed Embarassed

Но ми е чок-чок приятно да си мисля, че между ФЕ - Енгин - и екип е имало - не знам как да ги нарека Embarassed приятелски  newsm78 не ми стига -  отношения. Не е било - просто - работа. Не е приключвало - след - Стоп-заснето.

Особено сега - когато знаем - какви точно сцени са снимали Embarassed

За тук пък - просто - думите са излишни. Енгин е "цивилен"

Усмихнат ден Heart Eyes Heart Eyes

Embarassed Embarassed Пропуснах  ooooh! hahaha Около два часа след  - Сон дакиката - на Ози Wink която той вече е изтрил Wink Бурак също е решил - да сподели нещо лично Wink
https://www.instagram.com/p/BTL5wM8FzKj/?taken-by=burakozcivit

Обикновено - знаете - много-много - не се обяснява. Само - в особени случаи Peace и по принцип се ограничава до - "Вие от там - ние - от тук"

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 11:09 от Ganaila

# 620
  • София
За начало слагам един кратък анализ на Ирин за финала на ОК. Знам, че е права, но още не мога да преживея спирането на сериала  cry Като я чета ..... и тя е на мойто дережде  hahaha

Скрит текст:
Olene Kadar, Финал. Вот и закончилась роскошная история. История о любви, верности, жестокости, героизме, сострадании и справедливости… Более правильного и логического завершения этой истории я не вижу, полностью согласна с идей сценаристки. Герой, совершив подвиг, должен погибнуть, на то он и герой. Так всегда было во все времена, невозможно иначе. В мире, где плачут матери и дети, где сильные побеждают слабых, а подонки, узурпирующие власть оружием, берут и не спрашивают, где те, кто призван охранять, защищать и оберегать выбирают позицию сторонних наблюдателей, смело заталкивая денежные купюры в свои карманы, только герой может встать на борьбу со злом. Борьба добра со злом – это смертельный поединок. Чтобы победить зло, добро вместе со злом тоже должно погибнуть. Но добро оставляет после себя новую жизнь, маленький росток, через которое оно возродится вновь. А когда достигнет силы, притянет к себе новое зло… Закон жизни… Единство и борьба противоположностей… Жаль только что подвиг героя и преступление стали синонимами в современном мире.
Справедливость… Как хромой калека медленно плетется… Но если доходит, то удивляет своим приговором. У высшей справедливости свои законы, которые нам кажутся вовсе не справедливыми…Убийца должен войти в семью жертвы, чтобы восстановить равновесие. Должен сделать для этой семьи то, что не успел сделать тот, которого он убил… Милосердие – второе имя смерти…
Сериал уже давно закончился, а послевкусие все не отпускает… Печаль все еще терзает мое сердце… Может быть потому, что все они были такими настоящими…
Безумно я все-таки тебя люблю.
Душа моя при имени твоем трепещет.
Печаль по-прежнему сжимает грудь мою.
Я за тебя Создателя молю…
Мне не жаль, что огонь, закипевший в крови,
Мое сердце сжигал и томил.
Но мне жаль, что когда-то я жил без любви,
Но мне жаль, что я мало любил…

P.S. Единственное, что вызывает удивление и вопросы к сценаристке - это надпись на кольце: «Моя Родина – это ты». К чему бы это?

Но ми е чок-чок приятно да си мисля, че между ФЕ - Енгин - и екип е имало - не знам как да ги нарека Embarassed приятелски  newsm78 не ми стига -  отношения. Не е било - просто - работа. Не е приключвало - след - Стоп-заснето.

За тук пък - просто - думите са излишни. Енгин е "цивилен"

Любимата ми снимка с двамата Главни  Heart Eyes Нямам обяснение защо точна тази снимка ми е най-най-любима, има още мноооооого други, които много харесвам, но в тази има сякаш нещо специално  Thinking

Та искам да кажа, че Енгин няма да получи извинителна бележка от мене, ако не ми изгрее с целия си блясък на сватбата на Фе  Naughty
Шегувам се, на Енгин за нищо не мога да му се сърдя, каквото реши - такова!  smile3503

Гани Laughing, много готина реклама на Clear и много интересно клипче зад кадър  newsm10 Аз по принцип тези реклами не ги харесвам много - Clear  вечно го гласят с една такава олизана прическа и ми е много смешен, но сега е ..... аха ... почти нормален  Joy
Чичи го пускам в ляво, нищо ново след глупосните, които написа за свое оправдание  #2gunfire

Четох, че салоните в Мелбърн са били пълни за премиерата на БЛ ! Браво, много се радвам!  smile3501

Ох  Two Hearts

А тази сцена спомняте ли си я?  newsm45

https://vk.com/olenekadar?z=video-96245418_456239157%2F225b887edc9c7dce73

Сега всичко ми е различно, гледам го с други очи  yes

Да си кажа и за сватбата: 29-ти е супер!!! Много добра звездна карта, с Голям Земен тригон. Знам, че нищо не ви говори това, но да знаете, че е хубаво!  smile3503 Въобще ... и на Фе картата за деня е чудесна! Знам, че сега разни елементи ще коментират насмешливо това, което пиша, но проблемът си е техен  Grinning
Хайде, слагам още нещо за радост на очите и изчезвам  Wink

Мами  newsm78
      https://vk.com/ptichka_korolek?z=video-40525808_456240632%2F13def4eeef5700ded2

Ако тези говеда направят нещо на Лейля ще ги убия  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Единствения читав образ ( заедно с Айхан) и ако я убият .....  Banghead

Heart Eyes

# 621
Алекс, мерси за инфото от първа ръка.  Hug Peace
Какъв е тоя трейлър бееее???  #Crazy #2gunfire

# 622
Алекс Heart Eyes

Аз от Енгин - си позволявам да поискам  Embarassed  Wink - съгласието му за филм с ФЕ Embarassed Embarassed Знам ли  Embarassed Thinking

Ако "задълбая" по тази снимка Embarassed Може и да - ги съчиня една-две точки - подкрепящи тезата/фантазията. Изглежда той може и е склонен да прави компромиси  Wink реклама...комерчески интерес и други...

Все пак -  открито заяви, че има списание newsm78 За да продължи да го издава, развива....какво лошо има да се възползва максимално от интереса към тях.
За ФЕ  Wink като доверяваща се на преценката на Бурак Wink сякаш не се съмнявам... За Бурак да не говорим.
Като се сетя - как се изчервяваше пред украинката  Wink И как ни - застреля - с "финансовите причини" Wink
Сега - две години - след - курназ Wink Сами ще си направим сватбата Wink

Що се отнася до сватбата и дали / колко и какво ще видим от нея...
Цитат
Сватбата ще бъде в имението на Босфора и Бурак Özçivit Фахрие Евджен на близък приятел.

Ако Гуглето не ме подвежда  Peace  newsm78 Имение на близък приятел  newsm78 Веднага се сещам - частен имот  ooooh! лично - неприкосновено

Контролиран - теч на информация. В интерес на сигурността.....спокойствието...

Разните елементи Wink да си коментират  Peace Аз като гледам в Дизито- как някой са заели - поза - надупена -  нисък старт...и сравняват и доказват..... ooooh! Не ми се мисли - какво ни чака на 29-ти ooooh!
Но, ако някой иска - толкова много - да заповяда на "нашата маса" Wink сватбарска  Wink ще си поговорим..

Heart Eyes

# 623
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вече се научих да вярвам абсолютно на Буфчетата, за всичко.Просто спечелиха доверието ми в течение на дългите за мен три години откакто са заедно.
Вярвам  им и  сега , че ще намерят най-подходящо  място за сватбеното си тържество , а то ще бъде изпипано както те си знаят.

Колкото до ОК в няколко поста споделих, че предпочитам кратък но смислен сериал , отколкото  измъчен,разтегнат до 60 серии.
Всичко беше логично до средата на 13-та серия.Имаше мегдан за още 1-2 серии,но.....така са решили хората от които зависи, така го направиха..
Енгин и Фахрие  обаче ще си останат за мен изпълнители на най-добрите си роли до сега на Дахан и Селви.

# 624
  • София
Добро утро, сладурки!  newsm51

Хайде на едно свежо кафе и пожелания за прекрасен ден!

И хубавото ни момиче  Simple Smile

Усмихнат ден!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 625

Добро утро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Алекс Heart Eyes bouquet

И още малко от ОК.

Зад кадър в ОК.

Приятен ден bouquet

# 626
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

И от инста на Фе

# 627
Здравейте и от мен  Heart Eyes Hug

В очакване на...... - вече не смея да планирам Embarassed Wink вместо тях  Peace

Да отбележа - "задачката -закачка" от ФЕ Embarassed

Цитат
Инста Фахрие .
evcenfJames Dean'in anısına..  #JamesDeanLookAlikeHair #InMemoryOfJamesDean ✌

В памет на Джеймс Дийн Thinking newsm78

Нещо подобно на - портрета на Фреди Меркюри newsm78 от миналата есен , но какво иска да каже  Thinking изглежда с точност знаят само най-близките й

В мрежата има доста интересни неща  Peace

Успешна седмица  Heart Eyes Heart Eyes

# 628
Момичета къде ги четат тези информации, че заради​ Фе Бурак и Неслихан нямат общо снимки зад кадър? Аз нищо такова не съм видяла, а всички са толкова убедени... newsm78

# 629
Момичета къде ги четат тези информации, че заради Фе Бурак и Неслихан нямат общо снимки зад кадър? Аз нищо такова не съм видяла, а всички са толкова убедени... newsm78

Hug Wink Въпрос на - Гледна точка Wink Има й такива - които упорито доказват, че снимките зад кадър с Неслихан и Бурак - са достатъчно - и като количество и като качество Wink

За една пейка/залез се сещам...

А ФЕ е на вълна - Джейм Дийн Wink Който иска да Я разбере/разгадае....Обвини или оправдае...

Цитат
.....Синеокият красавец е едно от откритията на Елиа Казан, който през 1947 г. заедно с Лий Страсбърг създава в Ню Йорк знаменитата актьорска школа Actor’s Studio (от която излизат лица като Марлон Брандо и Пол Нюмън). Въпросната школа насочва своите ученици към дълбочината на тяхното подсъзнание, подтиквайки ги да изкарат наяве онези чувства и емоции, които са нужни, за да усетят и изпълнят ролята в пълнота. Точно това издига нагоре Дийн за толкова кратко време – способността му да се доверява на героите си и да влиза под кожите им на 100 %. Пословични са многобройните му импровизации, които не са били изрязвани от режисьорите, тъй като са се получили като естествени поведенчески продължения на персонажите....

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 15:22 от Ganaila

Общи условия

Активация на акаунт