След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 60

• 88 582
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Ето какво написа Özcan Deniz на 22 април в Фейсбук профила си във връзка със спекулациите и коментарите в социалната мрежа около харесването на снимка на Фахрие Евчен.😜

В последната минута!
Искам лично да представя новините относно Фахрие Евчен. Обикновено не бих говорил за това ,но този път е различно!Има двойка ,която има планове да се венчаят след няколко месеца.Не желая да обърквам ничии личен живот.Наблюдавам ви,и вие мислите ,че аз съм го направил нарочно и се надявате да продължа.
Знаете ,че децата обичат да играят с телефони.Това стана в резултат на инцидент причинен от 6 годишно момиченце,което обича да харесва хора,след като и позволих да играе игри на телефона ми.Майка и се паникьоса и взе телефона.
Това е моето обяснение!
Интересното е ,че мислите ,че аз съм причинил този инцидент!
ИМАМ ПРЕДВИД ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ СЪМ ОБЕЗУМЯЛ ДОСТАТЪЧНО ДА ПРОЯВЯВАМ НЕУВАЖЕНИЕ.Успокоихме ли се?
Не съм харесал снимката на тази личност по мое желание!
Копирано от една страница във фейсбук. По-плоско оправдание не можа ли да измисли, по-добре да не беше казваш нищо... ooooh!

# 631

Да си кажа пак за Ози.

Вермилион21 bouquet/ не зная как е по-кратко/ Grinning

Много и все негативни постове съм писала срещу ОД.Те бяха провокирани от нелоялни прояви и изявления свързани с Фахрие от негова страна , но това беше отдавна ,преди 2-3 години.
В никакъв случай няма да влизам в обяснения!
Но...... това което си постнала от последната минута ми прави добро впечатление и се радвам на реакцията на О Дениз!

Ето какво написа Özcan Deniz на 22 април в Фейсбук профила си във връзка със спекулациите и коментарите в социалната мрежа около харесването на снимка на Фахрие Евчен.😜

В последната минута!
Искам лично да представя новините относно Фахрие Евчен. Обикновено не бих говорил за това ,но този път е различно!Има двойка ,която има планове да се венчаят след няколко месеца.Не желая да обърквам ничии личен живот.Наблюдавам ви,и вие мислите ,че аз съм го направил нарочно и се надявате да продължа.
Знаете ,че децата обичат да играят с телефони.Това стана в резултат на инцидент причинен от 6 годишно момиченце,което обича да харесва хора,след като и позволих да играе игри на телефона ми.Майка и се паникьоса и взе телефона.
Това е моето обяснение!
Интересното е ,че мислите ,че аз съм причинил този инцидент!
ИМАМ ПРЕДВИД ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ СЪМ ОБЕЗУМЯЛ ДОСТАТЪЧНО ДА ПРОЯВЯВАМ НЕУВАЖЕНИЕ.Успокоихме ли се?
Не съм харесал снимката на тази личност по мое желание!
Копирано от една страница във фейсбук. По-плоско оправдание не можа ли да измисли, по-добре да не беше казваш нищо... ooooh!

С две думи Ози при нас е под лупа Wink Wink Wink Laughing

Надявам се , че -ИМАМ ПРЕДВИД ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ СЪМ ОБЕЗУМЯЛ ДОСТАТЪЧНО ДА ПРОЯВЯВАМ НЕУВАЖЕНИЕ. е искрено!

# 632
Иначе вчера изгледах Моят​ дом си ти, невероятен филм, скъсах се от рев. Ама няма по-добра от нашата Фе. bouquet

# 633

Така е!
"Моят дом си ти"за мен е невероятен филм и един доста странен но силен финал на връзката им.

До този момент Фахрие беше вече актриса с участието си в "Листопад"'
О.Дениз беше  известен турски певец и неизвестен актьор.
Този филм го направи актьор макар и начинаещ.

# 634
  • София

Себи  Heart Eyes винаги, когато видя тази снимка припадам  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Както казах няколко поста по-рано, когатго обсъждахме отговора на Чичи - супер тъп опит за измъкване! Няма нищо лощо, че е харесал снимка на Фе ( ми тя си е за харесване  Naughty ), защо трябваше да се оправдава като ученичка .....  newsm78 Малко дете му било бърникало телефона посред нощите, пък и харесало цели 4 снимки  hahaha Айде бе  Joy
И като какъв се изживява ? Не искал да обърква ничий личен живот  Shocked Че той кой е, че да е фактор в живота на БуФчетата? Комплексар!

vermillion Hug добре дошла при нас! bouquet
Гледах Моят дом си ти преди почти 4 години. И съм на леко по-различно мнение от всеобщото  Embarassed В началото бях възхитена, сценарият беше многообещаващ, абе въобще - настръхнах. Междувременно се чудех какъв е тоя паметник на входа, когато нашето момиче излизаше, пък той бил Ози  Joy В средата на филма започнах да се ядосвам, че ще опропастят хубавата история, а накрая ревах като магаре заради Фе. От тогава Чичи не го дишам. И съм много щастлива, че в живота са далеч един от друг!  Naughty Виж "любимата" ми снимка горе  Joy и ще ти стане ясно защо  smile3503

Ето нещо за лайкване  newsm10

И още нещо за лайкване  Heart Eyes

Я вижте това  hahaha

Генче Hug Шерлок Холмсова позна!  bouquet bouquet bouquet
За Братчета говорел Бу  yes

Аз пък си мислех за друго  newsm78  Или там ТС ще компенсира?  Praynig

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 635
О.Дениз беше  известен турски певец и неизвестен актьор.
Този филм го направи актьор макар и начинаещ.

Себи, Heart Eyes Hug не е съвсем така.  Peace И преди "Моят дом си ти", Йозджан беше известен и като актьор, не само като певец.  Hug Преди това е снимал поне 20-тина сериала и филми, ако не и повече.  Peace На мен ми са ми познати "Имението с лозите" с Нургюл Йешилчай, който е с един от най-високите рейтинги, ненадминати дори и до момента, и "Млечният път", но има и много други.  Peace

# 636
Снеже Heart Eyes Hug не  го долюбвам  ЙД  из начало.
Винаги съм имала чувство , че по някакъв начин огорчи Фахрие.Така огорчи и мен!Това е!
Но не си ли ли съгласна , че големият му филм бе "Ти си моя дом" и то благодарение на невероятната Фе?

Алекс Wink Heart Eyes  знаем си се ние Joy Joy Joy гледам да не уплаша момичето Верми Hug Joy Joy Joy

Тя дори не знае кой е Чичи Grinning

Да го оставим на мира мисля аз Wink Той каквото и да направи е като кръпка,затова го оставям да прави каквото ще.

Сега мисля да проследя нещо далеч по- интересно-кадри зад кадър от ОК.

И в кадър.

# 637
Снеже Heart Eyes Hug не  го долюбвам  ЙД  из начало.
Винаги съм имала чувство , че по някакъв начин огорчи Фахрие.Така огорчи и мен!Това е!
Но не си ли ли съгласна , че големият му филм бе "Ти си моя дом" и то благодарение на невероятната Фе?

Heart Eyes Това за големия филм, да - така е!   Hug  Не знам за другото... те вече бяха разделени, като снимаха "Ти си моят дом". Ако беше огорчена, нямаше да се съгласи да играе с него. Както и да е, това вече е минало.  Peace Дано сега продължава да е щастлива със сегашния мъж в живота си. Praynig

# 638
  • София
Себи Hug аз мисля да започваме с приготовленията на тоалетите за сватбата  newsm47
Няма да се излагаме, я!  newsm53

Виж какви са ни хубави любимците  smile3503

Heart Eyes

# 639
Разбира се, че нашите любимци са най-важни, но аз просто все още съм под влиянието на филма, нареждам го на първо място, просто беше точния филм за мен, съжалявам, че толкова късно го открих. Смях се, плаках, мисля да го гледам пак.

# 640

Снеже Heart Eyes Hug е това е големият ЧОВЕК- Фе.
Да -приключена връзка и то не по нейна вина и професионалистка на  макс във филма.Всъщност аз от този филм и момент я уважавам  за винаги!

Е .... не е ли Фахрие естествената , а скумрьосания Ози.
Признавам си- пристрастна съм! Embarassed Embarassed Embarassed

Така ли се стои до любима жена Laughing

Алекс Heart Eyes

# 641
  • Враца
 wavey wavey

Междувременно се чудех какъв е тоя паметник на входа, когато нашето момиче излизаше, пък той бил Ози  Joy В средата на филма започнах да се ядосвам, че ще опропастят хубавата история, а накрая ревах като магаре заради Фе. От тогава Чичи не го дишам. И съм много щастлива, че в живота са далеч един от друг!

hahaha hahaha
Тъкмо се канех, недочела постовете, да кажа на Вермилион какво дървено дърво беше Чичи в ТМД и то си го охарактеризирала идеално  Joy Joy Joy

Иначе филма е перфектен, даже той не може да ми съсипе впечатлението от него  Heart Eyes Heart Eyes

Снежи, филмът може да е бил безнадежден опит за връщане на това, което е загубил Чиче  Thinking

Бях сигурна, че Бурак няма как да говори за друг филм - чужд  Wink  

Малко Кара Севда
Цитат
ЧЕРНАЯ ЛЮБОВЬ / KARA SEVDA 66 СЕРИЯ ОПИСАНИЕ И ФОТО
Пока Кемаль и Нихан наслаждаются тем, что воссоединились много лет спустя, они проводят время с дочерью. А Эмир отправляет Нихан в тюрьму, последний пункт его плана выполняет Асу. Нихан арестовывают за то, что она использовала шахту без разрешения.
Все улики указывают на Нихан, а Кемаль думает как бы её спасти. Кемаль решает начать с самой слабой точки этой западни. Эмир стал победителем в игре, которую он сам и создал.
Асу поддавшись своим амбициям совершит ошибку, и этим воспользуется Кемаль, чтобы приоткрыть для Нихан спасительный выход. Нихан находясь под стражей получит документ от Эмира, который означает, что она может потерять Дениз, и это сокрушает её. Но всё же она не отступится. Она не оставит без ответа этот шаг Эмира.
Пока Кемаль пытается спасти Нихан, Лейла вместе с Айханом тоже на грани раскрытия одной из больших тайн "Козджуоглу Холдинга". Только они не в курсе той смертельной опасности, которая им угрожает...
Эмир, узнав, что Зейнеп не передумала выходить замуж за Хакана, встречается с ней. Он начинает действия, которые приведут Зейнеп к одиночеству. Хотя Зейнеп и отвергла Эмира, но все же даже сидя за столом бракосочетания с Хаканом, будет ждать от него знака.
Чем сильнее становится любовь Нихан и Кемаля, тем глубже темнота Эмира. То, что безумно влюбленные, несмотря на всё продолжают вить любовное гнездышко, означает для Эмира объявление войны. Когда Эмир решит зажечь огонь, который охватит всех, его и самого ждет один сюрприз...

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 01:21 от mama_an_ji

# 642
  • София
Добро утро, момичета  newsm51

Хайде на кафето  newsm47

Много хубав колаж на Бинка  newsm10

Нова снимка на Енгин, от вчера smile3508 Ех, какъв е голобрадко  love001

Ама този Бедри Уста явно много вкусни кифтаци прави, щом Енгин все от там има снимки в последно време  Joy Joy Joy
Момичета, я да се организираме и да му пробваме кифтаците и ние, може и Енгин да заварим там  smile3503

Себи Hug Мами Hug Снежи Hug vermillion  Hug ( дай нещо кратичко като име  Praynig, за по-лесно произнасяне  Wink )

Генче Hug от вчера си ме хвърлила в размисли с този Джеймс Дийн  Thinking Ще помисля пак що така Фе му отделя толкова внимание  newsm78 Интересна тема  Naughty

Хайде, хубав ден от мене!
И мислете за кифтаците, че нещо ми се приядоха  hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 643

Добро утро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Алекс Heart Eyes Hug след кафето  се замислих и за кюфтаците и за нова среща с вас Hug
Единствено ме тревожи  ситуацията в Турция.

Голобрадият Енгин е още по-хубав и мил.Никога не съм си мислила ,че ще го харесам  с друга визиа освен с дълга коса, а сега го харесвам повече.

Ще видим ли такъв танц на 29-ти юни.Много ми се иска Praynig

Приятен ден bouquet

# 644
Добро утро Heart Eyes Hug Момичета  Heart Eyes Heart Eyes

newsm78 От къде да започна newsm78

Чичи  Embarassed Съжалявам, но не мога да го приема с "отворени обятия" вече Crossing Arms

Той упорито се мъчи да си изгради някакъв имидж - последно време newsm78 На много правилен човек  newsm78 Много Аз..Аз....
 Да не говорим, че предстои да излезе поредния негов филм newsm78

Успява да се "закачи" някак си около колегите/колежките, около които се шуми

АСБ - по кината.... Чичи ще снима - ТМД2 - ако помните
ФЕ и ОК - най-популярните.... и случаен лайк  newsm78
И видяхме, кои новини точно - бяха обсъдени по студията им - с предимство  Crossing Arms Нито - огромната разлика - в числата... Нито - продажбите и т.н Crossing Arms а "жълтините"

Рускините се сетиха за лайка му на зайбека на Бурак - лятото на 2014. Тогава, когато и аз писах тук - хвалебствени оди за него Embarassed

И за други примери се сещам, но се отнасят до имена - извън нашата тема.
Може би - последно - ще припомня "драмата" между ФЕ и Аслъ - миналата есен.... дето уж до бой бяха стигнали на снимките за Лореал ooooh! и после разбрахме - за творческите планове на Аслъ - съвсем случайно свързани - трайно - с Ози.

ooooh! Колко - време му отделих ooooh!

Алекс Heart Eyes Не аз  Embarassed - ФЕ насочи вниманието към Джеймс Дийн  Wink И аз се мъча да го измисля newsm78 Стигам до крайности  ooooh! Джеймс Дийн - ОзДжан Дениз Embarassed В памет  Embarassed Лека му памет ooooh! Embarassed Все пак - го е написала под снимка от прословутата реклама

Много неща - от живота на Дж.Д. са интересни...Включително и Карпи Диема му...Но аз се хванах за въпросната Школа Thinking Да се позволява на актьорите да импровизират Thinking Подтиквайки ги към чувства и емоции...Да не ги режисират...

newsm78 Дали тук се крие ключето - към мита, че ФЕ си позволява да задрасква сцени и т.н...
 newsm78 В свое интервю за ОК - Сарп казва, че е поставил условие - да има свобода в изграждането на образа на своя герой Thinking
За поставените от Енгин и ФЕ - условия - нищо не знаем, но....каква "игра" видяхме само Embarassed Въобще - маниера им на игра - е точно като на випусници от тази школа.

Да спомена и Бурак, който не знам колко пъти вече казва, че участва в създаването на образа на Кемал - или историята newsm78 Thinking

До тук - със свободните съчинения Embarassed

Лайковете на ФЕ

БУФ фен страница - Нейни фенове - Котон, Бу и Толга Акинчи - Тафф - демек - и Тимс - също Wink

newsm78 Защо толкова рано - обявиха КБ2 Thinking Два месеца - преди снимките Thinking

Thinking Wink Само близките приятели - с имение на Босфора - да не се окажат - семейство Савджи Wink Embarassed

Усмихнат ден  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт