Мами, Алекс, Себи,
Добър ден

Ще ми се да си мисля, че ФЕ също тъгува - в ден четвъртък - по ОК
Не се съмняват
поклонниките - на средна възраст
просто - търпение нямат
Ако трябва да съм сериозна
Те да са живи и здрави, и да сбъдват мечтите си 
Смятай, че си получила - Партийно поръчение.....или Акредитация....

ФЕ е сериозна
Най-важното - за разлика от времето на КСШ
не страни от екипа - и не чете - дебели книжки - както услужливо ни информираха - запознати 

Сарп и вече бившата му съпруга - също след Малкия ага - се снимат отново заедно и във филм - за Тафф.
Въобще не се чувства - ни обиден - ни засегнат...ще снима и точка.
Е, Не 

Или действително - начина, по който се откъснаха от групата - "провалени сериали, спрени заради нисък рейтинг" побърква някой 

май-май

Е, Не 

Тези глупави писачи що не се огледат около себе си и да напишат нещо за грозните чаршафосани пингвини, дето се клатят по улиците им и все едно са с израстъци по главите си
, завърнах се! 

никакви партийни и комсомолски поръчения не съм изпълнила
Тръгнах супер ентусиазирана, защото ходенето при комшиите винаги е било удоволствие за мен, ама .... Турция не е това, което беше
За две години, откакто не съм ходила при съседите нещата много, много са се променили и то не към добро. И докато ги управлява онзи техен мераклия за Султан, няма и да стъпя повече там!

Едно чайче за детоксикация
Ти ме отчая
Смятахме с мъжо ми - като за последно - тази есен да се опитаме да стигнем до - Родос, че предния път не успяхме
С този си - лайк - Ози просто - изми нашия "срам" 
уважение 
Може да се окаже, че лайка е вид - подкрепа... Непоискано - добро
Насочване на вниманието - към рекламата....
Услужливо - захранват с информация - заинтересованите
Себи
новата й снимка е от сватбен салон. Дали - точно този 

А в БЛ - това не се случва
Единственото, което ме човърка е - там ставаше дума май за ученичка/студентка
а ФЕ вече е прекалено женствена - за да играе - подрастваща
И за мен - мястото им не е там
но не можем да им повлияем

и не само
страхотна си с анализите и ровенето за информация 
От 8 сутринта ме тормозят да ставам , че ме чакат, а съм се прибрала в 12 посреднощ 

Алекс
и аз много имам да пиша но, след гости нали се сещате какво ме чака.
не се подразних от Чичи- не мога да обясня защо , но мисля че е редно.Приемам го катомного висока оценка за всичко ,което е постигнала последните години.
Залято е със статии и снимки
дано да преведат рускините
За БУФ - или лошо - или - нищо 

То и не Мурат - беше лайкнал - а Аслъ....Пък - съвсем случайно - бившата му приятелка - точно в него момент - беше си загубила телефона - и пропуснала да види - лайка
А-ха
Сега разбирам - защо Бурак е завел ФЕ и Угур - на рибен ресторант 

през матреАла

Само това. Няма да пиша каква смятам, че е причината за това лайкване. Но според мен то не е нито израз на професионална колегиалност, нито е несъзнателно.
Ти ме отчая
Смятахме с мъжо ми - като за последно - тази есен да се опитаме да стигнем до - Родос, че предния път не успяхме
няма място за отчаяние - Родос е гръцки, а достъпът до него е от Мармарис - любимо място
Една искрица надежда ме крепи, че там, където има много туристи промените не са толкова очевадни. А дано, ама на дали! 
От там нататък през 500-600 м има какви ли не ограничения на скоростта, предупреждения за камери, знаци и какво ли не, че предпочетох да се влача леко-леко, само да не сгафя нещо неволно. В града масово са с чаршахи от глава до пети, мъжете гледат нахално, а на една пешеходна пътека един с голям джип и дете на предната седалка даде газ нарочно, ама ...... спря де, аз съм проклета и не отстъпвам
Навалица страхотна, нищо, че беше петък, през половин час ги призоваваха за молитва, където има държавно учреждение или сграда висят огромни надписи с предупреждение, че не може да се снима и нарисуван войник с насочена пушка - кво, ще ме стрелят ли, ако взема да се снимам пред оградата?
Абе ..... скапана работа, много подтискащо. Добре, че си направихме добър пазар, че иначе щеше да е много зле 

Край! До тука беше!
От това да не решите, че съм му простила за ОК? Не! Бих го гръмнала с кеф

Чичи за пореден път доказа колко му е багажа и що за човек е. Комплексар 

говореше се, че са им предложили да направят сватбата в Дубай и да им дадат 1 млн за това, ама нашите са отказали
Аз не съм чувала за варианта - сватба в Германия
Генчето да каже, че може и аз да съм пропуснала нещо 
Снеже
Кате