, няколко, различни цветове и модели. Обичам да ги комбинирам според връхната дреха
. Един много готин Фурла забравих в едно заведение преди година,още страдам по него Бинокли?
Днес-сняг,от сряда-15 градуса
.Ми,не съм съгласна.
, няколко, различни цветове и модели. Обичам да ги комбинирам според връхната дреха
. Един много готин Фурла забравих в едно заведение преди година,още страдам по него
.Ми,не съм съгласна.
От едни яйца, прави сметка ако имах продукти и фурна да им метна една капама, щяха да ме помнят:) На сармите викат сармале или нещо подобно, доста общи думи намерихме. Мъжът е старшен образ, леко крими, с едни татуси и ланци, в началото не желаех изобщо да се заговаряме, но те се оказаха много забавни. Живели са 15 г в Австарлия и са обиколили половината свят, разказват ни много интересни случки и имам възможност да си упражнявам ужасния английски:) Те викат супер си, всичко ти разбираме, ама аз си знам колко ми е силата:)
Правих няколко пъти вече, само че не с бадеми, а с лешници. Майка ми и тя се справи от раз с рецептата.
Но има случаи, когато се срещам с хора и не трябва да съм цялата мокра, та затова понякога ходя с чадър.