Искам да кажа ... (110)_20.02.-26.02.

• 68 776
  • 711
  •   1
Отговори
# 60
Жаки, не е лоша гостенката ама като съм болна все ме хваща мъжкия грип и съм много крива (такава съм и като съм гладна  Mr. Green), добре че поне ПМС не ме друса, че перманентно ще съм зла.

Аз съм "катунарка" (това по Янечек), обичам гости, но не обичам да ходя, макар че имам една-две приятелки, в които се чувствам ОК. А теб като те чета с тези луканки и направо си мисля от Бали, направо в Тайланд Simple Smile.

Гледах прогнозата и дават сухо около 30 градуса, което звучи добре.

Али, такива "смотани" в готвенето като теб най-мразя  Mr. Green. Все викате, че е лесно, а като захванеш и.... Tired. Догодина ще те изнудя да направиш показно, да се убедя колко е лесно  Crossing Arms.

# 61
  • Пловдив
Добро утро,  не, не нося чадър.Обичам да ме мокри, особено пролетта обожавам мириса на дъжд и  цветя.
Цвети, здравей лично  Heart Eyes И аз като теб с чантите.Но хляб и картофи не се бях стила да пъхам Laughing
Е ок де, ами виното;водка с разредител; уиски и два пакета бадеми, КЪДЕ?!?!?

# 62
Достатъчно е да събира парфюм (не че го пия Laughing) , портмоне,  телефон и ключове. Peace

# 63
  • Пловдив
 Stop Stop Stop

# 64
# 65
  • Пловдив
Чанта, в която не мога да си вкарам пиенето няма място в моя гардероб. Имам един свръх официален плик, във всичко друго си влиза бутилка-две.

# 66
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Чанти и аз много обичам  Blush Заринала съм се и доста от тях са си нови.Другата ми голяма страст са якетата  Mr. Green Да за всеки сезон се купуват по 3-4 и в следващия нови.
Сега с тези бонбони ме подразнихте  Blush Щом са лесни бихте ли споделили рецептата да се пробвам да ги направя.

# 67
  • Телиш/Плевен
Сега с тези бонбони ме подразнихте  Blush Щом са лесни бихте ли споделили рецептата да се пробвам да ги направя.
Ето. Hug

# 68
  • Пловдив
Чета новината, че бг ансамбъл е спечелил злато в Москва. Поглеждам - то били само три отбора, Бг, Русия и Египет. Как да разбера колко ансамбъла са се явили?

# 69
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Благодаря ти Лаленце  Hug
Янтра няма значение колко отбора са  Peace Все пак са преди Русия,защото обикновено техните грешки се пропускат и накрая пак са със злато  Crossing Arms

# 70
  • Пловдив
Е, ама някак.... Де да знам.... Като в стар политически виц е.

# 71
Аз пък много обичам да чистя, много ми харесва да ми е свежо, да ми мирише на препарати, на ароматни лампи. Имам си любими аромати и любимото ми е да си изчистя, да си капна няколко капки ароматно маслов лампата, да си сипят хубав чай и да си правя home wellness.
Когато имам повече работа на компютъра и очите ми се изморяват, винаги имам торбички чай във фризера.
И много проветрявам, без значение колко е студено навън, задължително по 5 мин отварям широко прозорците.
Никак не понасям спарени жилища, с една типична такава миризма на застоял дом. Еле пък ако се пуши Rolling Eyes

# 72
Аз пък много обичам да чистя, много ми харесва да ми е свежо, да ми мирише на препарати, на ароматни лампи. Имам си любими аромати и любимото ми е да си изчистя, да си капна няколко капки ароматно маслов лампата, да си сипят хубав чай и да си правя home wellness.
Когато имам повече работа на компютъра и очите ми се изморяват, винаги имам торбички чай във фризера.
И много проветрявам, без значение колко е студено навън, задължително по 5 мин отварям широко прозорците.
Никак не понасям спарени жилища, с една типична такава миризма на застоял дом. Еле пък ако се пуши Rolling Eyes

Същата съм. Само дето не обичам да чистя, но няма начин. Обичам чистотата, хубавите аромати и проветряването е задължително, без значение от сезона. Обичам да паля ароматни свещи, но не прекалено силни и натрапчиви. Пускам си тиха музика и или си чета, или гледам нещо в нета. Идилия пълна. Grinning  Слагала съм торбички с чай, но повечето пъти забравям и ги изхвърлям.

# 73
Е, ама някак.... Де да знам.... Като в стар политически виц е.
Точно така е било, но това са новите момичета и сега играят за да трупат опит, самочувствие и най - вече психическа издръжливост. Другите не са се явили, че не били готови с новите си композиции.

# 74

Али, такива "смотани" в готвенето като теб най-мразя  Mr. Green. Все викате, че е лесно, а като захванеш и.... Tired. Догодина ще те изнудя да направиш показно, да се убедя колко е лесно  Crossing Arms.

Ама Даунче, аз наистина съм смотана, защото просто не готвя. В смисъл не знам как изглеждат белтъци на сняг примерно  Mr. Green Иначе ако се захвана в повечето случаи ми се получават нещата, но нямам никакъв тренинг. За това малкия ми арсенал от рецепти се състои от толкова прости неща, дето няма как да ги объркам  Laughing И понеже съм мързелана сега обучавам мъжът ми - казвам какво да прави и наблюдавам процеса  hahaha
Няма да ти се наложи да ме изнудваш, просто към списъка неща за правене ще добавим и бонбони Рафаело Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт