Искам да кажа ... (110)_20.02.-26.02.

• 69 144
  • 711
  •   1
Отговори
# 585
  • на Мелмак
Вчера са ми канселирали резервация за малка ваканция в Лондон през м.Май.
През букинг?
Да, странно.

# 586
  • Пловдив
Вчера са ми канселирали резервация за малка ваканция в Лондон през м.Май.
През букинг?
Да, странно.
За мен изобщо не. Аз съм доста недоволна от букинг. МНОГО недоволна. Събирам информация просто. Досега си мислех, че проблеми от този тип има основно в Бг и Гърция, но явно не. Предложиха ли в компенсация, нещо?

# 587
  • Mediterraneo
Добър ден.
След като 3 дни изчетох всичко написано, ми остана време и аз да се запиша.
Събраха ми се 15 дни без почивка на работа, ужасно съм изморена; явно това оказа влияние и ме събори и някакъв вирус. Два дни не знаех на кой свят съм, но трябваше да работя. Сега ще почивам 4 дни, но продължавам да бърша течовете от носа; изтекоха ми и очите, подута съм цялата в лицето и си мисля да не съм направила и някаква алергия отгоре на всичко...

Лили, кураж!

Много теми сте обсъдили. За театъра да кажа само, че много обичам! Редовно ходех на театър в Бг, предпочитам го пред киното( заради озвучаването главно и заради хрупащите около мен). Последно преди 3 години гледах Стоянка Мутафова и ми идеше да скоча на сцената и да я разцелувам! Едва се държеше на краката си тая жена, гледаше все да поседне, но такъв дух, така те увлича! За мишките и хората е една от постановките, които също много ми харесаха, затова съм запомнила и името. Иначе не помня имена.

ММ е на работа до обяд. Като се върне ще трябва да се надигна, че хладилникът ме гледа тъжно, толкова е празен. Имам и да чистя, да сменям чаршафи, едната пералня изпра, имам още поне 2 да пусна... А искам просто да лежа и май точно това ще направя...

# 588
Сега гледах новините и казаха за починалото 11 годишно момиче. Без думи.. много ми стана мъчно.

Времето е мрачно и дъждовно. Следобед имам среща с приятелка, малко кафе и приказки.

На театъра не съм фен и никога не съм била. Не е моето нещо. Обичам киното. Шумно е, но не ме дразни. Яденето е неприятно. Аз рядко си взимам нещо за хапване- понякога пуканки и кола. Но повечето пъти нищо не консумирам.

# 589
  • София
Лили Hug

два дни бях в ПловдивЪ и разбира се, сънувах кого...
Янтра, имаш страхотни крака Laughing

# 590
Мъчно ми е и на мен за починалото момиченце, за Роро също Sad
И ние ще имаме гости, направих тирамису  и торта Дулсе да лече, мисля да ги пробвам, че да не се изложа.
А снощи пържих яйца и толкова много ми пръсна олио в очите, че не е истина Sick Хем съм  с лазерни корекции и на двете очи, вече ще пържа със слънчеви очила.
Имаме подарък ваучер за почивка или екскурзия и се чудя - Коста брава, или само Барселона, или Тоскана newsm78 Нещо да препоръчате - май или юни ще ходим.

# 591
  • Пловдив

два дни бях в ПловдивЪ и разбира се, сънувах кого...
Янтра, имаш страхотни крака Laughing
A?! Shocked

# 592
  • София
сънувах те, бе жена. беше с един къс гащеризон и имаше страхотни крака Laughing

# 593
  • Пловдив
сънувах те, бе жена. беше с един къс гащеризон и имаше страхотни крака Laughing
.......... оправи сънувалника Simple Smile

# 594
Снощи довърших книгата, оставам с препоръката, хареса ми.
Вани, дано минава бързо и без усложнения Hug

# 595
И аз като Тарти, трябва да пера поне 2 перални, ама не ми се става въобще, а има и пране за сгъване...
Нали имам проблеми с виното, та вчера пих студеничка бира и днес ме боли гърлото  Sad

# 596
  • Ямбол
За "седмата луна" ли става дума, Жаки? Има ли я в Читанка?
Аз съм още на Монте Кристо, втори месец вече, все пак е 1200 страници, но е прекрасна.

Тарти вземи нещо противоалергично, и да не е алергия, мисля че ще повлияе на хремата.

# 597
Лили, да за нея, мисля че ще ти допадне.

# 598
Има я в Читанка, тъкмо я свалих, мерси Жаки.

Съседите почнаха с Цеца  ooooh! Обаче аз също ще съм селянка и избичвам Металика, нямам нерви вече  Twisted Evil

# 599
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ая, какви яйца пържи, че ти пръска? Никога не ми е пръскало олио при пържене на яйца.
Когато пържа яйца на очи или омлет, слагам капак върху тигана (с незалепващо покритие е, обикновено в тефлонов пържа, но  в керамичен понякога) минутка след като сложа яйцата и изключвам котлона. Жълтъците остава рохки, само забулени от белтъка, а омлетът остава сочен. Бъркани яйца рядко правя, че само ММ ги обича, но и при тях не ми пръска олио.

Чудя се какво да приговям за децата за утре, нищо не мога да измисля...А като ги питам, ще кажат "пица", пък ми се ще нещо по-разнообразно. Но сега отивам да купя одрински кори за тиквеник, че Мария ме зариби с тази тиква Матилда и напоследък през три дни май правя. Joy JoyКато свърши единият, един ден почивка и после следващия го почваме. Joy
Ударили сме го на баници - в момента имаме със спанак и със сирене.

Общи условия

Активация на акаунт