Искам да кажа ... (110)_20.02.-26.02.

• 68 831
  • 711
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Алечка, в паузите заложи и на Рамщайн.

# 601
Съчувствам на всеки, който е длъжен да търпи съседи чалгаджий или слушащи сръбска чалга. Имах преди време такива, ужас. Денонощно въртяха едни и същи песни, припяваха и не се съобразяваха късно ли е или не. Независимо обаче какъв е стилът, е неприятно да дъни. Толерантна съм ако имат някакъв празник, но не и през вечер. Сега има други, които също слушат силно музика, но се съобразяват с часовете за почивка. Поне слушат техно и рок.

Баница със сирене обичам, със спанак не. Светалчо, да ти кажа и аз бих казала пица, ако ме попитат. Grinning  Особено който може да я направи вкусна. На мен не ми се получава. Пък и не ми се занимава да експериментирам.

# 602
  • До морето
Нашият съсед отдолу слуша ретро - You're my heart, you're my soul, All that she wants и подобни. Добре, че пътува много и рядко има такива диско вечери. Но пък той човека гък не ни е казал никога, а не е като да не отглеждам стадо препускащи маймуни  hahaha

# 603
Цвети, на мен това ми е проблема. Просто е постоянно и непрестанно и да беше друг стил нямаше да ми е по-приятно.  Разговорите не вършат работа,а и не смятам, че мога да ги превъзпитам на тия години или пък, че ми е работа. Полиция виках няколко пъти посред нощ.  Кротват се за два дни и после пак. И ако е парти ще го преживея, но това е ежедневие. Въпреки, че ако не бяха те мъжът ми нямаше да се накани толкова бързо да купим къщата  Mr. Green

Аз също обичам силна музика, но се съобразявам. Или си пускам в приемливи часове и все пак да не се тресат стъклата, или си слушам на слушалки. Никой не е длъжен да ми търпи изблиците.

Хай, ще редувам с Моцарт. Аз съм почти всеядна откъм музика, а те не са  Laughing

# 604
Аз също понякога надувам музика, но както казваш не и така, че стъклата да се тресат.

Моите като се преместиха, мислех аз да вдигна купон. Laughing

# 605
Ха, добър ден!
Тарти, оправяй се, стягай се! Неделята да си здрава и да си почивка ти пожелавам!
Светалчо, последната Матилда не беше това, което беше. Нямаше никаква блага жилка, ама я изядохме.
Ванини, дано положението да е затегнато вече!  Praynig
И аз и ММ обичаме да слушаме музика- понякога рок, метал, поп, понякога нещо по- хм...носталгично. Децата ни слушат нашата музика. Чалга слушам само в такси.  Mr. Green
Изблизах детската стая, с пердета, завеси, прозорци, щори, гардероби.
След малко почвам да правя торта за утре за кумовете. Мър, искам ми се да използвам кекса с червено вино за блатове- дали ще ми се получи? Ти си го правила по- често.

# 606
На 74-годишна възраст почина певецът Борислав Грънчаров, съобщи неговата дъщеря певицата Мария Грънчарова в социалната мрежа Фейсбук.
Отиват си един по един. Последният от трио-то БО-БО-БО.

# 607
Уф, че гадно това с "музикалните" съседи...съчувствам ви. При нас се чува и като кихне някой, не ми се мисли. До нашия апартамент има един гръмогласен, от време на време само идва, дано не св нанесе трайно, че не знам.

Аз се намръзнах навън. Ужасно е и аз за капак с едно тънко яке..ужас!

Booking ми врътнаха такъв гнусен номер миналото лято с хотела в Тасос, че се бях побъркала. В последния момент, разгара на сезона бяхме две двойки, като другите имаха и детенце. Хотелът- запазен от месеци и ден и половина преди да заминем, съответно на 4-мата отпуските са пуснати, заместници, ала бала..цялата схема задействана, случйно си поглеждам в пощата, че хотела е анулиран. После 100-на лв телефон навъртях, те съответно нищо не направиха, нито компенсация, а ние се наложи да платим един доста скъп апартамент.

# 608
  • на Мелмак
Янтра, на мен това ми е втората анулация от Букинг, преди 2г. за почивка в гърция и сега , нямам компенсация, предлагат ми други подобни. Ще ползвам друг сайт , определено.
Не ми се звъни и не ми се разправя , нямам в момента нерви за това , но губят клиенти явно!

# 609
  • София
Лили, кураж.
Алечка, съчувствам ти за гадните комшии. И ние имахме такива, направо е кошмар.

# 610
Една съфорумка,  с която се оказа че имаме вкус към сагите ми препоръча няколко интересни заглавия, някои ги има в Читанка, други ще ги търся, ще ги изчета и ще ви кажа и на вас, ако някой няма какво да чете да му пусна заглавията в аванс.

# 611
Вие се оплаквате от комшии...а на мен колежката ми по стая редовно си пуска Трепни и разни ярхивни сръбски хитове.
Но иначе тя чалга не слуша. 

Днес времето е отвратително. Моя мъж се занимава с колата ми, в къщи чистихме, подреждахме, готвих.
Утре Борис е рожденик и днес в 17ч ше взема тортата му. Нямам търпение. Simple Smile

# 612
  • Mediterraneo
Назобих се с Ериус. Ще пия няколко дни, та алергия или не, ще повлияе на хремата със сигурност. При все моите непрестанни хреми, синузит и какво ли още не, така не са ми изтичали очите никога! Децата току ме подпитат защо плача. Майка днес на скайп не ми повярва, че не съм с тежък психически проблем  Mr. Green, толкова зле съм й изглеждала.

Но пък ми дойде музата, разфъчках на госпожиците всичките чекмедженца, кутйки и шкафове, където съхраняват ценности. Мине не мине време, ме обзема лудостта и ги карам да хвърлят боклуци. Та те докато сортираха по ценност хартийки, панделки и боклучки, аз изчистих къщата, мих банята, прострях едната и пуснах другата пералня, та и масата сложих. Чакам ММ да се върне да обядваме и се мушвам в леглото. Ще пазарувам довечера.

Седмата лунa я четох. Не я оценявам с най- високата си оценка, защото някак от един момент нататък я четох насила. Започна силно, въздействащо и нямах търпение да седна да чета всеки ден, докато не знам точния момент, но загубих търпение с причудливите истории.

# 613
"Седмата луна" ми харесва и на мен, четох я преди няколко години. От същия автор харех и "Плът и кръв".
Алечка, каква Металика, това е приятно, тея простаци заслужават най-малкото Сепултура или Диму Боргер  Twisted Evil

# 614
  • Пловдив
Аз имам два случая в които съм силно разочарована от букинг. В единия така ми отмениха резервация, може би резервирано от месец, месец и половина, взимат ми капаро, и 4-5 дена преди датата отмениха резервацията. Мен не ме грее, че ми върнаха капарото. От букинг нищо, някакви други предложения, които нас не ни устройват по различни причини. На мъжа ми отпуската е голям проблем, децата са настроени, не е лесно да се настани семейство като нашето с 5 човека, не е възможно винаги да се намери нещо от днес за утре.

Друг случай - резервирам, отивам, плащам на рецепция, влизам стаята - НИЩО общо с описаното в букинг. Поискахме да ни върнат парите, не дават. Беше невъзможно да останем, а ние не сме претенциозни, смятайте значи какво е било. Букинг нито ни съдействаха да си върнем парите, нито свалиха хотела от сайта. Значи не държат на истиността на инфорацията, която качват. Тоест всеки хотел може да напише каквото си иска, ние се доверяваме, букинг нямат никакви отговорности пред нас като клиенти, били само посредник. Отказала съм се твърдо да ги ползвам за Бг и за Гърция. За други страни съм в процес на обмисляне. Ама ето и за Лондон чувам, та...

Общи условия

Активация на акаунт