Искам да кажа ... (110)_20.02.-26.02.

• 68 815
  • 711
  •   1
Отговори
# 630
Бърди, Жаки , Алечка и някой друг преди време бяха препоръчали поредица от книги.Авторката беше жена.Пусто като не си запаметих автора и поредицата.Сега нямам време да чета, но ваканцията наближава.Ще ми помогнете ли?
Контеса Hug

# 631
# 632
  • София
Кате, Керстин Гир?

# 633
Бърди, може би да Crazy
Кои заглавия да търся?

# 634
  • София
Мафия на майките е първата от поредицата, не се сещам в момента другите след нея, има още 2.
Отделно - Всяко решение си има проблем и нещо за противоположностите беше...
Абе, всичко.  Laughing

# 635
  • До морето
Противоположностите се събличат!

# 636
Прочетох хубави мнения за Джъмбо, припокриващи се с моето. И аз преди седмица, бях опънал жартиера с кръвното, та чак в спешното ходих по нощите. Лиляна писа ли как е златото, че взех да я мисля newsm78. И какво толкова се хващате за главите, за това, което съм казал, Захире, теб визирам. Всички знаем за неволите и натрупания гняв. Та, искам да кажа, че приятелите на мой приятел, са и мои приятели. Враговете също. Ясно ли се изказах, или пак някой, нещо не разбра.

# 637
Сандо, всъщност проблема е, че много ясно разбираме всичко Laughing
Бърди, Марипоса, тенкс Hug

# 638
Сандо, всъщност проблема е, че много ясно разбираме всичко Laughing
Бърди, Марипоса, тенкс Hug
Само, дето аз го казвам директно, и възмущаващите са уау #Crazy Нали съм си селектиран простак Mr. Green

# 639
Лято, яко ме издразни с тези снимки! Завидях ти! Карола се изказа съвсем точно!
В 23 часа си измих косата- нещо, което никога не съм правила. А сега за капак съм и с ролки.
Синът и ММ гледат клипове на Динамо. Какво ви е мнението за такива магьосници?

# 640
  • Ямбол
...
Лили, имате ли новини?
Имаме, ако мога да ги нарека даже добри. В съзнание е, говори, мърда си всички крайници, в настроение е, имала добър външен вид като за след по-малко от ден от операцията. Леко е объркала някои неща в по-близките си спомени, но засега не е нещо тревожно, а и не знаем дали се шегува или наистина нещо бърка отново. Ще чакаме резултатите от биопсията сега. Лекарят говорил за лъчетерапия.
Кръвното ми днес е в идеални граници и ако си остане така, ще се окаже, че и при мен хормоните около цикъл са виновници.

# 641
Хубава новина, Лили, звучиш добре, и ти, и Лято! Дано така да е вече! Сандо, какво ти беше на теб, пренебрегнахме те ...Отдъхвам заслужено вече, мина купона, без проблеми, супер са си изкарали, тази седмица майка ми има РД, после 3 почивни дни, утре е празник  Crazy, празнично ми е  Heart Eyes

# 642
И на мен ми звучи обещаващо, поне няма да и пренарежда рафтовете ooooh!

# 643
При нас застудя, т.д. В момента е 20с. Детето днес имаше първи турнамент и научи първия си урок- трябва да си честен, колкото и да искаш да си победител. Не мога да разбера някой родители - премълчаваш грешките на детето си, само и само да е победител и после се чудиш защо др деца не искат да играят с детето ти

# 644
При нас застудя, т.д. В момента е 20с. Детето днес имаше първи турнамент и научи първия си урок- трябва да си честен, колкото и да искаш да си победител. Не мога да разбера някой родители - премълчаваш грешките на детето си, само и само да е победител и после се чудиш защо др деца не искат да играят с детето ти
Ауу, тоя турнамент мноу секси прозвуча. И тва Й, в мн ч

Общи условия

Активация на акаунт