Искам да кажа ... (110)_20.02.-26.02.

• 68 819
  • 711
  •   1
Отговори
# 615
Букинг.ком са ужасни. От месец се опитваме да регистрираме няколко апартамента...е няма и няма. И всичко заради българският им офис.

# 616

Алечка, каква Металика, това е приятно, тея простаци заслужават най-малкото Сепултура или Диму Боргер  Twisted Evil

Ааа, с тяхното радио Веселина мисля, че всичко от изброените ще им е еднакво гадно  Mr. Green

Цял следобед се мъча да се мотивирам да объркам каймата за кюфтетата, обаче вместо това само си пускам следващата серия от сериала, който гледам. Разпасана работа

# 617
Гръмна ми главата от едни писания дето мъдря, ни съм чистила ни съм подреждала.Само една млечна салата направих и пека картофи.
Ванини,  Hug дано утре е добре детенцето.
Лили, имате ли новини?

# 618
Благодаря, момичета. Не е повръщала от 08:30ч. Възвърна си и цвета, играе. Вижда ми се здрава.

Забравих да честитя на бъдещите чичовци. Дано всичко до финала е добре. В тази връзка, Белинда, колко остава?

# 619
Алечка, в паузите заложи и на Рамщайн.
Oт една порода сме superuu
Вчера толкова много му бях набрала на моя половин, прибра се по нощите и за компенсация днес излизах без малките тролове. Ей, цял следобед никой не ми се тръшка, рева, мрънка. Ходих най-после да видя този Калов мост. Изобщо не ме впечатли, а навалица, навалица, не разбирам защо, наистина Tired. После съпругът ми ми се обади да се срещнем, че си забравил ключовете, 30 минути го чаках на едно кръстовище да се довлече и ме откара до фермерския пазар, на който ходим обикновено в събота. Той пък почти беше свършил и нищо не си взех. След това се наврях в един магазин за детски играчки и... все едно бях в Рая! Имаше и въртележка като от американските филми, с кончета. Пързалка, по която се спускаш от третия до първия етаж и не на последно място - етикетите на играчките бяха на английски, дори и персонала говореше английски Hug. Не ми се излизаше. Толкова магично място беше Heart Eyes. Разглеждах обувки и за късмет на съпруга ми, се отказах от обувките, които си бях заплюла за РД. Просто 130Е не си струват. Но ще ги дебна в Амазон на по-прилична цена Mr. Green.
Вкъщи съм липсвала на всички, а малкото вампирче не ме пуска от тогава, все се гуши в мен и повтаря "Ма-ма, аммм" Heart Eyes.
Толкова мн ми хареса, че утре пак, както и всички следващи уикенди Flutter.
Болните да оздравяват! bouquet

# 620
Взех тортата на Борис за утре, невероятна е. Радвах и се като малко дете, още съм в еуфория. Simple Smile
С нетърпение чакам утре реакцията на Борис.

# 621
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лято, харесва ми как звучиш днес. Явно наистина си имала крещяща нужда от малко самостоятено дишане. Колкото и да обича човек децата си, нечовешко е да не може да се освободи за малко поне от тях.
Завидях за магазина за играчки. Много ги обичам тези магазини.
Спомням си една командировка през 80-те години в тогавашна Западна Германия. Като влязох в такъв магазин, не ми се излизаше, хора. Идеше ми да седна там в някой кът, да се заиграя с куклите, къщите и с какво ли не и да не изляза с дни.
Не знам защо у нас няма такива красиви магазини за играчки - с кътове, с масички и столчета, с мънички диванчета, с люлки и въобще всякакви заигравки.
У нас Джъмбо прилича на супермаркет, не на детски рай.

# 622
  • На брега на реката
Аз не харесвам Джъмбо. Още първия път когато влязох, почти всички детски играчки и момичешки дрехи бяха в ярко червено, розово, искрящо лилаво, цикламено и т.н. Аз харесвам тези цветове, но там бяха така скупчени, така агресивно представени, че беше много подтискащо и дори стряскащо. Sick.
Аз пак съм на"очни" и утре съм от 10 до 14 часа и чак като си дойда ще правя домашна баница със сирене. Не спазвам пости, та ще има и едни сармички и вечерта ще се съберем за да уважим празника  и ще "ламкаме" варено яйце.
Лили, няма ли новини?
Алечка, преди години един съсед минаваше да почерпи, че има РД и след това цяла нощ, до ранни зори, слушахме чалга. Кошмарно беше, ама нали е почерпил, та не правихме забележки, но трудно изкарвахме нощта. Не ми се мисли какво е при теб.Наистина ти съчуствам.

# 623
Много сте писали. Не мога да смогна да изчета 40 страници.

Всички болни да оздравяват!
Ванини, давай й течности и ги дръж разделени, доколкото можеш.  Hug

Лиляна, знам, че не вярваш в такива неща, но ти пращам сили и благословия да се оправят нещата със свекърва ти.  Hug

Грижи се за себе си и ако можете наемете някой страничен човек да помага с магазина докато вие сте заети с болницата.
За високо кръвно не мога да помогна. Направи си един  преглед и виж дали няма да ти изпишат нещо.

Жаки, и аз мисля като теб.
И бих била също толкова ядосана на мм.
Нека малкото Жаки да се оправя. Давай й сок от червена боровинка/касис за прочистване.  Hug

С това обсъждане на 'Трепни' ме накарахте да я пусна да видя за какво става въпрос. Ми какво й е на песента? Mr. Green Но аз съм израснала с всякаква музика и слушам всичко.

За книгите.

Някъде някой беше препоръчал книги на непознат за мен автор с интересна тематика на книгите- Jonathan Earl Franzen. Поръчах си ги от Амазон и чакам и трите скоро. Сега съм на 'Без дом' и на соц. антропология.
Ще дам отзиви след това, ако някой е заинтересуван.

Тези седмици се занимавам с най-омразното ми нещо - годишните отчети - счетоводството.

Колко нерви ми образува това описване, не е за разказване. Добре, че свърших с всичките лицензи и отчети.

Обичам театър, кино, мюзикъли, концерти, куклен театър, балет- всичко.
Ходя с удоволствие на всичко, което ни допада като тематика. Ходим винаги около Коледа на балет 'Лешникотрошачката' с щерката. ММ е киноман само.

Преди седмица бяхме на мюзикъл по приказката на Х.Андерсен 'Снежната кралица', а след две седмици сме на 'Лебедово езеро'.

На театър бяхме миналият месец на 'Питър Пан' ('Peter and the Starcatcher') и на един концерт на местни бандове,  а през Април сме на 'Малката русалка'  и на две музик. представления през май.

Днес ще сме на татарски кюфтета на барбекюто (пак вали сняг  Crazy), бананов хляб и  на картофена салата. Толкова от мен.

Лек уикенд на всички!  Hug

Последна редакция: нд, 26 фев 2017, 17:54 от Анонимен

# 624
Слава богу, днешният ден почти приключи за мен.И бисквити украсяваха,и на кино ходих-Лего филмът, Батман  ooooh! .Малко са ми вкъщи леготата,че и филм на тази тема да гледам.А бях много приятно изненадана колко прилично се държаха децата в салона.Само за кратко се чуваше хрупане на пуканки,никакво мрънкане,лигавене,говорене,направо не е за вярване.
Вани, радвам се че при вас бързо се е нормализирало положението  Peace .
Надявам се че при нас снощния кошмар няма да се повтори,че вече съм на ръба на силите си.
Лиляна,от няколко дни се моля и надявам,при вас нещата да завършат благополучно  Praynig.Като те чета тези дни и ми става едно мъчно  Tired .
Днешното ми занимание
https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/16 … a&oe=593411D0

# 625
  • Пазете Гор
Джъмбо е чудесен търговски обект и е същевременно необятен боклучарник, по скромното ми мнение, ако не броя великолепните им сламени шапки. Веднъж наложил на главата шапка от техните, човек незабавно почва да се държи, пък и да изглежда като плашило бостанско. Но най-важното е, че именно като плашило се и чувства - лек, безотговорен и напоен със слънце. Обичам го това усещане.

Днеска дишах. Чистих чужди лалета от полепналата стара шума. Карах си колата по оня тънък начин, дето караш пъргаво, без да бързаш за никъде. Спах, докато не ме заболя гърбът. Пих сладка, лепкава, пареща ракия от смокини. Има такива дни. Всеки има право на такива.

# 626
  • София
Аз препоръчах Франзен, Контеса, и ще ми е интересно дали ще ти хареса. Две от трите му прочетох аз, Поправките ми остана, но си дадох малкл почивка и четох новата Бриджет Джоунс  Stop

# 627
И аз потърсих тази прословута песен Трепни. Песен като песен, не е лоша. Но чак пък толкова да е харесвана..

Бриджит Джоунс не съм чела никоя от книгите. Не чета чиклит, или ако се случи е доста рядко. Гледала съм първите два филма, забавни бяха. Без да са прекалено лигави и сладникави. Третият не съм го гледала още. Нямам и голямо желание..

# 628
Аз препоръчах Франзен, Контеса, и ще ми е интересно дали ще ти хареса. Две от трите му прочетох аз, Поправките ми остана, но си дадох малкл почивка и четох новата Бриджет Джоунс  Stop
Благодаря ти.  bouquet
Помня аз, че беше някой от темата, но не и кой.
 Прочетох отзивите, хареса ми какво прочетох и ги поръчах спонтанно и трите веднага. С удоволствие ще ги прочета.
Амазон все ми разделя поръчките и все получавам книгите една по една. Изглеждат обемни с доста страници Laughing
 Бриджит е класика Simple Smile Аз също чета различни жанрове едновременно като имам една по-лека задължително в микса.

Куркума, добре звучи.
Наслаждавай се на тези дни!

Последна редакция: нд, 26 фев 2017, 05:35 от Анонимен

# 629
Контеса, имам една-едничка останала баба. Много ми липсва и знам, че скоро нямам да я има, чувствам се ужасно, когато си помисля за това Sad

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16998190_142260239 … 1&oe=5943AC67 - пързалката;
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16939607_142260236 … 3&oe=59405302 - въртележката.

Общи условия

Активация на акаунт