Искам да кажа ... (110)_20.02.-26.02.

• 68 795
  • 711
  •   1
Отговори
# 90
Аз късно пропих и пропуших, макар че никога не ми е забранявано каквото и да било. Не съм се напивала като пубер, но си спомням рождения си ден - 13. Бях поканила целия клас и имаше алкохол, китари пеене. Сега като се замисля се чудя с кой акъл родителите ми са ни позволили така да се вихрим. Аз съм в пъти по-съсухрен фосил от тях, а хем те бяха възрастни родители, сдобили се с дете над 40те.

# 91
  • някъде ... тук ...
Аз си мислех, че е по-голям. Янечек, разговорът за алкохола се подразбира, но ти си познаваш човека и ще решиш дали сега, докато е прясно или след няколко дни.
Моят не пуши, но пие по малко бира, а зимата - червено вино. Говорили сме доста, а и сме обяснявали точно за мезетата, ментетата и смесите. Вярно, че е на общежитие, но засега не сме имали проблеми. По-скоро от него научавам за изцепки с алкохола от момичетата в общежитието. Почти на 17 е.
Дребният ми се струва още много малък, за да очаквам нещо подобно от него. А и разговорите за алкохол и други опияти обикновено са за всички и той присъства и задава въпроси даже.

# 92
  • София
И на моя 13-ти РД имаше една бутилка, помня, но в свое оправдание ще кажа, че половината ми компания бяха на 16-17 и нашите не знаеха за контрабандата Embarassed Е, след като един хубостник се опъна на перваза на терасата да си почине, разбраха Laughing
Боже, свестни са ни децата. Ние май по-луди сме били, ама сме забравили.

# 93
Казах ли си, че гледам един испански сериал, казва се Кадифе. Ужасно ми е красив! С тия ми ти красиви испанки и испанци, толкова бързо и темпераментно говорят и само за любов.... Действието се развива 50-те години в Мадрид, имат едни уникално красиви тоалети, а саундтрака е убийствен! ( аз все едно съм на процент в тоя сериал  Grinning )

От къде го изтегли, и на мен ужасно ми хареса, хванах някяква серия по БНТ, но много бях изтървала.
С удоволствие бих  го изгледала  Peace

# 94
Белинда, и аз имам подобни наблюдения. Смятам, че сегашните пубери са по интровертни, което не знам добре ли е или зле, но от към емоция ни се спестява доста (говоря за средно статистическите пубери, защото има и 11 годишни криминално проявени, но и по наше време ги имаше).

На 16 години, моя молост, гаджето, приятелка и нейното гадже - всички от един клас и неразделни за 4 години, "откраднахме" колата на бащата на моето гадже. Колата стоеше в Пловдив в гараж. Ние се замъкнахме до там с влак. Бяхме казали, че сме на екскурзия. Кара гаджето, което не беше изкарало курса дори още. Ходихме в Копривщица, Асенов град и се прибрахме в София  ooooh!

# 95
На 15 опитах алкохол за първи път. Не ми хареса, но трябваше да пробвам. Чисто любопитство си беше. Горе-долу тогава и пропуших. Цигарите тогава бяха от келешлък- не ми харесваше толкова, но бях млада и тъпа. И факта, че правя нещо забранено беше привлекателен. Но бяха обикновени цигари. На 18 се напих за първи път на купон. Гадно си беше, особено на другия ден. Към днешна дата не съм палила цигара от 6 години. Пия рядко, предимно вино или бейлис. Лятото може и бира, но не съм й голям фен. Не понасям пияни около мен.
И за мен на 13 е малък да пробва каквото и да било.

# 96
Tочно днес дискутираме в къщи партито за 13-тия РД на големия синковец - дали да заведе отбора на мач на любимците им или приятелите от класа на басейн или и двете... Пък вие за пиене при 13-годишни говорите. Изправи ми се косата.

# 97
Не е нечувано Сбъдваща, не е нужно да му се придава огромно значение и обикновено преминава.

# 98
  • Пловдив
Аз май някъде около 15-те, но буквално само съм опитвала, не ми харесваше чаааак до студентските години, когато осми блок промени разбиранията ми за живота Joy
Техническия?

# 99
Казах ли си, че гледам един испански сериал, казва се Кадифе. Ужасно ми е красив! С тия ми ти красиви испанки и испанци, толкова бързо и темпераментно говорят и само за любов.... Действието се развива 50-те години в Мадрид, имат едни уникално красиви тоалети, а саундтрака е убийствен! ( аз все едно съм на процент в тоя сериал  Grinning )

От къде го изтегли, и на мен ужасно ми хареса, хванах някяква серия по БНТ, но много бях изтървала.
С удоволствие бих  го изгледала  Peace

В Замунда го има! Прекрасен е!!!  Heart Eyes Сега съм на втори сезон. Единствен недостатък е, че превода не е много добър, но се разбира и сериите са много дълги, около час и половина. Аз рядко успявам да изгледам някоя цяла, но и на два-три пъти е ок.
https://www.youtube.com/watch?v=fM8rgnBVOOw

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 15:14 от Захир

# 100
Сигурно не е, не знам, Даун.
На моят 13-годишен все още кола не му е позволена (както и на повечето от приятелите му), не съм си мислила сериозно, че е реално да се докопа до алкохол по някакъв начин. Или цигари.

# 101
  • sofia
Още помня първото си напиване. Девети клас ще да е било на РД на моя приятелка. Джин близнах отново преди 2-3 години Laughing
И аз като студентка много пиех, но и нося. Нямам безпаметно напиване, помня какво съм вършила.
Почти не съм пушила.
Сега почти не пия (сравнено преди първата ми бременност).

# 102
За алкохол на 13г. ясно, но Кока кола да е забранена...прекалено ми се струва.

# 103
  • дядовата ръкавичка
Моите са на почти 15 - тя, и почти 17 - той, и водят много скучен, по моите разбирания, живот. От училище - вкъщи. Чак аз ръчкам младежа да излиза, да се забавлява, той не желае. От лятото започна да си поръчва сайдер, друг алкохол не знам да е опитвал, може би инцидентно на някой рожден ден.
Няма да забравя първото питие, което опитах - джин, ама кой да ми каже, че трябва и тоник да добавя. Много неприятно ми беше, чудех се как го пият тоя одеколон  Sick

# 104
  • Euskal Herria
Уф, направо ми гръмна главата. От дни се ровя в нета, разглеждам паркети, гранитогрес, фаянс... И врати търся, и обзавеждане гледам. На картинки - добре, но как е в действителност... Докато не се види на място, не мога да се реша да поръчвам. Само кухненското обзавеждане няма да сменяме, та заради него съобразявам и цвета на настилките и фаянса.

Общи условия

Активация на акаунт