Искам да кажа ... (110)_20.02.-26.02.

• 68 791
  • 711
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Честит рожден ден на Борис! Нека е много здрав!
Тортата е много красива!

# 676
Честит да е Борис! Тортата наистина е разкошна! Предполагам, че е от жена, която ги прави в домашни условия?
Скоро наближава и моят РД и по този повод си подарих обувки, които майка ми ще плати. Whistling

# 677
Чудна торта и рожденик! Simple Smile

Обичам името Борис. Татко се казваше така и винаги ще имам сантимент..

Не отбелязвам прошка. Нямаме нито баница, нито халва.

# 678
  • До морето
Жив и здрав да е Борис! Много хубаво момченце е! Борис ми е едно от любимите имена, а комбинацията с Калина е страхотна! Знам и едни Явор и Калина, пак братче и сестриче, много ми харесва. Обичам когато имената на децата си подхождат, не като Рейчъл и Петко и Гинка и Едуард, например

# 679
Сесили, честто рождениче!Здраве, късмет и радост за всички у вас!

# 680
Честит да е Борис и да расте здрав, усмихнат и щастлив! Чуден е, а торатата наистина е уникална!
Аз обичам български имена и са ми ужасно смешни разни Катрин, Ерик, Кристин, Крисчън... ooooh!

# 681
Знам и едни Явор и Калина, пак братче и сестриче.
И аз познавам. Калина е каката.  Peace

# 682
  • Телиш/Плевен
Сесили, да е много здрав и щастлив Борис! newsm59 Страхотен е, тортата също е страхотна! Heart Eyes

Вкъщи не отбелязваме днешния празник, но всяка година свекърите ни канят на гости и да речем, че така го отбелязваме, макар че то си е по-скоро като семейно събиране (те знаят, че ние с ММ не сме много в час с тези празници и традиции Blush). Вероятно ще има риба (скумрия), те за всеки празник приготвят, баница и питка.

# 683
  • София
Много благодаря за съветите, ще опитам всичко, отчайвам се вече.
Честит рожденник, Сесили! bouquet

# 684
  • До морето
Знам и едни Явор и Калина, пак братче и сестриче.
И аз познавам. Калина е каката.  Peace

Лято, ти беше от Пловдив нали? Може за едни и същи да говорим  Simple Smile

# 685
  • Mediterraneo
Честит да е Борис! Здрав и усмихнат да расте!

Отидох за халва до руския магазин, купих кори за баница, сирене, разни луканки, солети и пр. простотии и забравих халвата! Ами няма как да се разходя пак до там, ще караме Заговезни без халва  Crossing Arms Ще метна поне баница.

Четец нямам, ползвам таблет за целта. Много съм навита да си взема четец, ама все нещо друго излиза и не ми идва редът на мен. Иначе се чете идеално на таблета, единствено, че лятото на плажа трябва да нося хартиена книга; екранът му не позволява нормално четене на слънце.

Въшки трепя единствено с газ. Там няма тън- мън. Правя смес от газ и зехтин, стоим по два часа намазани и нещата приключват. Преди година и половина хвърлих луди пари за всякакви мазила, лосиони, шампоани и гребени, докато не ми пратиха газ от Бг( смятайте колко отчаяна бях!)! Сега си имам запас, даже преди около 2 седмици пак минахме през процедурата, защото малката я бяха полазили( аз и голямата се мажем превантивно, ако нещо се е закачило, да го утрепе). Иначе наистина за превенция съм чувала за масло от чаено дърво май беше...

# 686
  • София
И на газ и зехтин съм навита. Ако до следващия уикенд нещата не са приключили успешно, обръщам се към класиката. Някакво съотношение?

# 687
  • Ямбол
Тази година с облекчение ще подмина днешния заговезен ден. Халва имаме на магазина много, ако на някой му се дояде. Прошка не искам и не давам в определен ден. За довечера ще има пица или нещо подобно, че ни останаха две теста и да ги оползотворя.
Трябва да готвя едни задачи, но не ми се подхващат, имам и доклад за дейността на обединението за първи срок, но и него май ще оставя за утре. Искам да си почина малко.

# 688
  • Пловдив
И на газ и зехтин съм навита. Ако до следващия уикенд нещата не са приключили успешно, обръщам се към класиката. Някакво съотношение?
Едно към едно. Аз практикувам и газ, мас и оцет. Също едно към едно. Важното е като го намажеш да сложиш найлон отгоре и да увиеш в скърпа. Трябва да се задушат гадините. Един час със адската смес стига.

# 689
Страхотна торта и много хубав рожденик, да е здрав и много щастлив!

Фурната ми спря да работи по средата на баницата, 10 години ми служи вярно /е, не съм я товарила много да работи/. Чудя се да поръчвам ли нова или да ремонтирам newsm78 Изобщо съм в някаква серия - колата ми удариха вчера на един паркинг, разни домакински премеждия, а сега и това.

Общи условия

Активация на акаунт