Чужди сме вече

• 7 112
  • 45
  •   1
Отговори
Здравейте..от 5 месеца сме заедно..в началото всичко беше наред, каквито и проблеми да сме имали, той ме желаеше постоянно..всеки ден..Сега вече от около два месеца, нещата стоят по различен начин..За два месеца сме се усамотили най много 4-5 пъти...личи си, че няма същото желание както преди, което е нормално, но в разумни граници,а не да няма никакво желание..На два пъти съм му отказвала,защото го прави след мрънкане от моя страна и от няма на къде...Не ми се е случвало досега и не знам как да върна желанието у него..Какво правите вие в такива ситуации?

# 1
Просто не е сексуален човека. Ако за 5 мес. е така, след 5 години няма да те поглежда изобщо. Махай се от тоя импотент навреме.

# 2
Щом за 5 месеца сте успели вече и да си мрънкате, не е добре работата. След 5 години......
На колко години сте и двамата?

# 3
Rizla, ти до преди няколко дни пишеше в темата за ревността, която беше пуснала по повод гаджето, с което си. Там обясняваше за някакъв тип, който уж е с теб, но вече 10 години не можел да забрави бившата си. Ти искаше да се запознаваш с нея. Особено ме впечатли това:
Здравейте отново..пак съм аз и пак съм луднала...Каза ми, че преди 2-3 месеца е правил нещо сам...попитах го за кого и за какво си мислеше...Каза ми, че не знае и че не помни...Каза ми, че това е било в началото на връзката ни..тоест на първия, втория месец.. Един вид луда ли съм да си мисля, че е мислил за мен...Поне така го разбрах...Беше ми го казал преди един месец някъде..просто сега реших да го попитам...и отговора ме побърка и обърка още повече..С две думи не знае за кого и какво си е мислил...толкова съм отчаяна..и лошото е, че не мога да кажа стоп дотук..или край, точка...Толкова трудна и побъркваща ситуация...Вината е в мен..вината ми е, че за пореден път допуснах да се влюбя в него..а на него явно целта му е да ме довърши и разбие на парчета....
За същия човек ли става дума сега?

# 4
Аз не мога да разбера каква е целта да се рови за бившите връзки. Ясно е, че почти всеки си има бивш/а. Какъв е смисъла да се разпитва, да се търси ама какво било, как било, колко било? Сами си отежняваме живота. Не знам дали този случай е същия де. Ако младежа не може да забрави бившата, ми да си стои сам и да си пие от мъка по нея.

# 5
  • София
5 месеца е малко време  Naughty

# 6
Малко за какво?

# 7
Пускаш тема ,в която коментираш само секса,но от другите ти публикации друго става ясно.Този човек не знае какво чувства и иска,а и до колкото разбирам,смята за нормално да си излиза периодически с тази несподелена любов.Няма как в такава връзка да се почувстваш единствена и любима и в един следващ момент,може да плеснат с ръце и да се прегърнат.Най-малкото, за този човек  може да се каже че е нерешителен,а това създава много проблеми в живота.
Ако искаш да си тровиш живота и да ставаш луда калинка ,както и да си губиш младостта ,стой там и се треси от нерви.Но колкото и теми да пуснеш,положението няма да се промени в твоя полза.Обичай се и се погрижи за себе си.

# 8
  • София
Не те харесва достатъчно, не е наясно със себе си, приеми го. Отговорът ми е базиран и на информацията от другата тема.

# 9
  • София
Просто не е сексуален човека. Ако за 5 мес. е така, след 5 години няма да те поглежда изобщо. Махай се от тоя импотент навреме.

Не съм съгласна! Naughty
Човек, който я е търсил всеки ден  първия месец, а на 5- ия вече не я ще, просто си има друга причина.
На авторката нещата са ясни, само не мога да разбера, като нея я кефи да се изживява като луда калинка, с какво сме ѝ виновни ние, че да ни приобщава към компанията си? newsm78

Щото, тук сме ѝ давали всякакви съвети, а то рупа ли рупа.......

# 10
  • Варна
За мен просто между вас няма нищо.Не може да си омръзнете за 5 месеца,невъзможно е.Не си губи времето.

# 11
За два месеца сме се усамотили най много 4-5 пъти...личи си, че няма същото желание както преди, което е нормално, но в разумни граници,а не да няма никакво желание.
Не, не е нормално. 5 месеца е прекалено малко време за да се получи този спад. Или си има друга или си му омръзнала и е въпрос на време да прекрати връзката ви.

# 12
Здравейте..от 5 месеца сме заедно..в началото всичко беше наред, каквито и проблеми да сме имали, той ме желаеше постоянно..всеки ден..Сега вече от около два месеца, нещата стоят по различен начин..За два месеца сме се усамотили най много 4-5 пъти...личи си, че няма същото желание както преди, което е нормално, но в разумни граници,а не да няма никакво желание..На два пъти съм му отказвала,защото го прави след мрънкане от моя страна и от няма на къде...Не ми се е случвало досега и не знам как да върна желанието у него..Какво правите вие в такива ситуации?

Иска да прави секс с бившата  Rolling Eyes

# 13
Здравейте..от 5 месеца сме заедно..в началото всичко беше наред, каквито и проблеми да сме имали, той ме желаеше постоянно..всеки ден..

какви проблеми сте имали първия месец?

# 14

Не съм съгласна! Naughty
Човек, който я е търсил всеки ден  първия месец, а на 5- ия вече не я ще, просто си има друга причина.
На авторката нещата са ясни, само не мога да разбера, като нея я кефи да се изживява като луда калинка, с какво сме ѝ виновни ние, че да ни приобщава към компанията си? newsm78

Щото, тук сме ѝ давали всякакви съвети, а то рупа ли рупа.......

При първи срещи им става даже на импотенти. За 5 мес. еуфорията минава и се вижда вече достатъчно на кой колко му е сексуалния потенциал.

Общи условия

Активация на акаунт