Чужди сме вече

• 7 115
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Няма да си вземе. Даже след месец ще пусне трета тема пак за същия  Joy

# 31
Не съм попадала на предишната тема на авторката (май), но съм потресена от тази ...
Ако някой се държи по подобен начин с мен не само, че ще стана импотентна ами и ще побързам да разкарам ненормалният човек от живота си (без извинение)! Shocked

# 32
  • София
Това си мислех и аз- колко пъти в предните теми, че и сега, ѝ се набива едно и също в главата, но тя не прихваща!
Докато не порасне и не почне да се държи като зрял човек, ще пати, но и който ѝ се закачи на въдицата ще го отнася, докато успее да я разкара.

# 33
Значи тези неща от моя страна са следствие на многобройни лъжи и изневяра, от негова страна...Да си имаме уважението..ако всичко беше нормално и нямаше лъжи, щях ли да съм такава? Не! В началото когато не знаех, че ме лъже, също не бях такава..Но и на вас някой да ви каже, че обича някоя от десет години и да ви надува главата постоянно с нея на първите ви срещи..вие нямаше ли да сте такива???

# 34
  • Варна
Ами зарязвай го и преключвай с тази история.Намери си някой,който не е обременен от бивши връзки.

# 35
Ами това вече е друго..но 2-3 да казват как съм ненормална, без дори да са прочели за какво става въпрос и през колко лъжи съм минала,простила та дори и забравила е малко смешно..лек ден ви желая.

# 36
Значи тези неща от моя страна са следствие на многобройни лъжи и изневяра, от негова страна...Да си имаме уважението..ако всичко беше нормално и нямаше лъжи, щях ли да съм такава? Не! В началото когато не знаех, че ме лъже, също не бях такава..Но и на вас някой да ви каже, че обича някоя от десет години и да ви надува главата постоянно с нея на първите ви срещи..вие нямаше ли да сте такива???

Не, няма да сме  такива. И това се написа хиляди пъти, но кой да чете. Като развалена латерна си.
Ще пиша бавно, защото не можеш да четеш бързо. За последен път.
Не бих останала във връзка с човек, който ми говори за бившата и ме сравнява с нея. Това би било обидно за мен.

Който не знае предишната тема - ето я
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=960707;topicrefid=19

Ами това вече е друго..но 2-3 да казват как съм ненормална, без дори да са прочели за какво става въпрос и през колко лъжи съм минала,простила та дори и забравила е малко смешно..лек ден ви желая.

Точно щото сме чели и писали в другата тема казваме, че не си добре.  Wink

# 37
Демек не съм добре да продължавам да се занимавам и да правя всичко по силите си за да съм с него ли? Човек трябва да опита всичко, аз съм на това мнение..докато не направя всичко по силите си,аз не се отказвам...в един момент просто вече ще съм направила и пробвала всичко и няма да има какво повече да се направи, и ще тръгна по друг път...

# 38
  • София
Демек не съм добре да продължавам да се занимавам и да правя всичко по силите си за да съм с него ли?

Да, именно.

# 39
Но и на вас някой да ви каже, че обича някоя от десет години и да ви надува главата постоянно с нея на първите ви срещи..вие нямаше ли да сте такива???

Аз лично не бих допуснала да откача толкова заради някой, който очевадно не си заслужава. Всички имаме минало, но е важен начина по който го възприемаме и представяме. Ако в една връзка миналото ( бившият партньор ) е постоянно присъствие, то тази връзка няма бъдеще и колкото по-рано бъде прекратена толкова по-добре за всички. Извинявай, но нормален човек не би си причинил това, което си причиняваш ти съвсем умишлено. Не знам на колко години си, но до определена възраст бих си обяснила подобно поведение с незрялост и неопитност, но след това върви към диагноза.

Демек не съм добре да продължавам да се занимавам и да правя всичко по силите си за да съм с него ли? Човек трябва да опита всичко, аз съм на това мнение..докато не направя всичко по силите си,аз не се отказвам...в един момент просто вече ще съм направила и пробвала всичко и няма да има какво повече да се направи, и ще тръгна по друг път...

Т.е да се унижиш толкова, че да няма на къде повече  Thinking. Странно.

# 40

Принципно няма лошо човек да опитва, но не и в твоя случай.

# 41
[/b] Не. Нямаше да съм такава. Щях да го разкарам моментално. Как пък няма да си губя времето и нервите с подобни екземпляри.

# 42
  • София

Аз нямаше да бъда с него, ако чуя че обича друга.
Камо ли да му се натреса в къщата и леглото.
И само не се опитвай да се криеш зад това, че си влюбена.

Липсва ти елементарно самоуважение, затова не можеш да уважаваш и другите, и да знаеш кога да си отваряш устата и кога да мислиш.

# 43
Да бе, за 5 месеца ще навъртим една камара лъжи, изневери и скандали, ама ще смятаме, че градим връзка. Що за изкривена представа за връзка имате и двамата.

Първите 5 месеца с мъжа ми нямахме нужда от други хора около нас. Правехме планове как да се съберем в един град, та и двамата да се чувстваме добре, пътувахме във всеки един свободен момент, гледахме да сме сами колкото се може повече и по-често и през ум не ми е минавало да го питам за някакви си бивши. И почти 10 години по-късно пак нямам интерес да знам за тях и той също за моите.

# 44
Значи тези неща от моя страна са следствие на многобройни лъжи и изневяра, от негова страна...

колко пъти е успял да ти изневери за 5 месеца и ти защо остана? след като ти кръшка от първия ден?

Общи условия

Активация на акаунт