Утре ще ни бият най-после ваксините.Стискайте палци всичко да мине добре,че най-вероятно ще ни бият 2 ваксини.
Ама пък се чудя да не се прецака захващането от толкова закопчаване и откопчаване 
На мен ми е смешно, но на нея съвсем не. Бузките и тежат и само клати главичката. Много е сладка.
На нашето пише 3 и 4 месец между 150-180. Педи казва също за 3 месец 130, за 4 месец 140. Ние сега ще навършим трети, а отдавна хапваме по 160мл. А сме уж мадами 
На Аптамил 1 сме. Ох,защо и моята беба не пие вода
напоследък и чай едва 20 мл на ден изпива,а вода почти не иска. Аз опитвам отдавна. За мен е глупост да не се дава на детето изобщо вода, защото я приемало с млякото и нямало нужда, докато не започне захранване. Друг въпрос е дали ще я иска. 

Хубав ден на всички

Как сте днес? Аз съм се захванала да готвя,и реши да ви пиша.Тук времето вчера беше много гадно-ураганен вятър,дори има смъртен случай
.
, ММ каза, че вчера се е обърнал пак от кореме по гръб, но и на другата страна.
Да се оплача, оня ден се филмирах да не съм си направила нещо понеже смъкнах рамата на количката и после коша с бебо по около 10-на стълби, а нали не трябва да се вдига тежко.. Направо пощурявам на моменти..
В колата не мога да я оставя, щото ММ с нея ходи на работа и сега съм решила в едно сервизно помещение на партера да почна да я заключвам. То и ние от доста време излизаме всеки ден. Така бебка много се успокоява и спи по-дълго, пък и майка й

!