Тъга

• 31 753
  • 390
  •   1
Отговори
# 165
absurT, ами... хората са различни, всякакви невероятни (в нашите очи) решения взимат хората, когато нещо друго им е важно.

Ти при това положение още искаш дете от него?
И аз се присъединявам към въпроса. + Той размислил ли е за раздялата? При какви условия е съгласен да останете заедно (освен детето)? Да се прибереш в България?

# 166
  • София

Трета, да ходим на някакъв круиз за самотници Rolling Eyes

Като си сама, не е задължително да си самотна.
Не си ли се чувствала самотна и с него?
Имаш сина си, който в тази възраст достатъчно ангажира вниманието ти.
Върви на круиза- във възраст си за разтоварваща връзка без обвързвания и без раждане на деца- вече това е зад гърба ти и си изстрадала отглеждане, болести и всички, каквото се сетиш.
Не ти ли се иска просто някой да ти целуне ръка, а ти да не му вдигнеш скандал че не си е прибрал мръсните чорапи в коша? Hug

# 167
Със сегашния ми мъж се запознахме точно в сайта за запознанства "Елмаз". Вече тъкмо се бях отчаяла, че няма да срещна човек, който да ми допада, и се срещнахме! Вече сме 10 години заедно! Разбираме се! Отговорни сме и двамата. До късмет е.

# 168
Ти при това положение още искаш дете от него?
И аз се присъединявам към въпроса. + Той размислил ли е за раздялата? При какви условия е съгласен да останете заедно (освен детето)? Да се прибереш в България?
1. Отговорът е положителен, би следвало да има нещо, което да ни свързва. Колко от вас са имали връзка с бездетен ерген, дълга връзка, без човека да е искал дете?
2. Не е размислил. Прибра се, включи скарата и направи едни наденички, тук в кухнята. Хапнахме набързо заедно, както преди /досега даже не сядахме на масата заедно/, заговорихме се, но мене ме яде отвътре. Каза, че откакто си е взел окончателно решението, му е олекнало, "крила му поникнали", че тук вече дните му са преброени. Това попари и малкото ми останали надежди, селянин-човек бил, искал да си прави
лютеница, вино, ракия Sad
Странно, но по празниците, като се прибирахме, зимата, даже искаше да се връщаме по-бързо тук,
нещо не му понесе студа и сивотата на родния му град.
Момичета, не знам.
Няма как, ще трябва и него да го пусна да си отиде.
absurT, чувствала съм се самотна с него, даже доста често, но той ми е бил другарчето.
Няма да ходя на никакъв круиз, по-скоро ще се наложи да потърся втора работа, за да поддържам дома, в
който съм сега - все пак, той плащаше половината наем, половината ток и другите сметки.
Иска ми се някой да ми целуне ръка, но не вярвам, че може да ми се случи...устроена съм да вярвам,
че мъжете не ме харесват. Че никой не ме иска, имам предвид за цял живот. Cry

# 169
  • София

Иска ми се някой да ми целуне ръка, но не вярвам, че може да ми се случи...устроена съм да вярвам,
че мъжете не ме харесват. Че никой не ме иска, имам предвид за цял живот. Cry

Боже, не си на 15 години, синът ти е на 16!
Защо ти трябва някой, който да те иска за цял живот?
На колко години трябва да станеш, за да започнеш да живееш тук и сега? Hug

# 170
Защо да не те харесват?

Хората се влюбват по сходства в характерите, не по някакви определени черти.

Замисляла ли си се за разговор с психолог? Да поговорите за ниското ти самомнение и причините за него?

# 171
Хепи, интелигентна жена си, добре пишеш, симпатична си ми много, но...грам не мога да те разбера.
Добре, това че искаш човек до себе си, разбирам. Но човек на всяка цена ли?
Като почнах да чета първия ти пост си мислех -ок. еснаф е човека, тесногръд е, стиснат, но щом е добър, какво пък...докато стигнах до епитета"ялова си". Изумих се. Не знам колко прост, елементарен и лош трябва да си, за да наречеш така една жена право в очите. И не просто някоя си жена, а твоята собствена. Добър човек бил, обичал те?! Та кой ще нтарече любимият си "ялов"?! Това е толкова грозно, отблъскващо, отвратително...След такива думи, не да продължиш да го обичаш, със шутове трябваше да го изгониш.
По-нататък чета, че сте на здравей-здрасти, в същото време ти го караш да си прави изследвания! За какъв дявол са ти тия изследвания, още искаш да раждаш дете на някой, с който просто се поздравявате като се видите?
И да, селски бек е. Но не защото е от село, а защото манталитета му е такъв. Като чуя за някой с установени навици, който като теле си върви по утъпкания път, бягам с 200. Имам един такъв познат, с който преди сто години тръгнахме да ставаме гаджета и разбрахме, че никога няма да станем. Откакто го познавам( а това са едни 15 години), той ходи в една и съща кръчма в един и същи ден. Два пъти в годината на един и същи курорт, в един и същи хотел. От работа, пред телевизора, мача, салатката, ракийката и в леглото. Да отиде да гледа един филм, един спектакъл, концерт, да опита друг ресторант, друга дестинация...ама как така, той не може да си разшири интересите, да започне нещо ново, необичайно за него. Вече е над 40, живее си с мама и тате, пести всяка стотинка за редовната кръчма и редовния курорт и това му е живота. Как се живее с такъв мъж, не знам. Не искам и да знам,всъщност.
Много хора казват, че плюс и минус се привличат. Не мисля така. Няма нищо по-дразнещо да живееш с някой, с коренно различен манталитет, навици, интереси, поведение.
И последно, според мен много добре е станало, че не можеш да забременееш. Господ си знае работата, помисли дали това не е някакъв знам за теб...

# 172
  • Тра-ла-ла
Ниското самочувствие привлича всякакви разновидности мухъли. Ти просто не вярваш в себе си и в това, че заслужаваш качествен мъж. Промени си начина на мислене, спри да си смачкана и да мислиш в стил "има по-красиви, по-умни, по-забавни от мен, кой ли ще ме хареса?!" и току виж срещнеш правилния мъж

# 173
Така е. Истинските мъже харесват уверени в себе си жени.

# 174
  • София
За какво ми е на мене "бая мъж", ма Ronald, според настоящия, ако съм попаднела на такъв, щял да ми "троши кокалите" newsm78
Толкова дълго го слушам това, че неволно вече му вярвам.
Разделяме се.
Знам че се сменят мъжете в главната мъжка роля, ама пусто - тъкмо този се понаучи горе-долу на фри стайла и импровизацията, нали съм била "хвърчило без връв", та сега ще трябва някой друг...Ох...А изобщо не искам. Tired

Ма душко, ма, под "бая мъж", в случая визирах, че твоя човек сякаш не е толкова лош - пак изреждам и повтарям, не пие, не пуши, не те бие, спортува, не пирува, мил, нежен, внимателен, търпелив, работяга, че я се разходи из съседните теми.... оказва се, че твоят не е толкова лош, като единствения до момента минус, за който знаем, негов, е - стиснат. И че не ще да се изследва...., което не е малко разбира се, но... айде, който е без кусури да мята камъни по нас....

# 175
Мъжът не е толкова лош, ти просто не го обичаш.

# 176
  • Тра-ла-ла
Много сме я закършили, щом смятаме, че е достатъчно един мъж да не пуши, пие и бие, за да го наречем добър или не чак толкова лош.

# 177
  • София
Много сме я закършили, щом смятаме, че е достатъчно един мъж да не пуши, пие и бие, за да го наречем добър или не чак толкова лош.
Не генеразлизираме, естествено, а предполагаме от инфото, което авторката дава. От същото инфо разбираме, че той само е малко стиснат. Да имало е и скандали (то къде ли няма). Мил е, много добър дори, умен, с работа, сега дали е забавен, и най-вече, че не изкарва милиони, е.... верно - затова не казахме, че е идеален-)) То е ясно, че ако изкарваше големите пари, нямаше да е необходимо да притежава Нищо друго и нямаше да сме закъсали, ако го определяхме за пич.
Но на фона на останалите бг-драми в бег-мама, този си е цвете поне донякъде.

# 178
Много. Какво значение има това, щом ти казва, че си ялова и като се разболееш се прибира при мама?
Въпреки всичко, ако е еднократно, и покаже с действията си, че иска да са заедно, не е толкова лоша идея да му даде шанс. Особено ако наистина си направи изследванията.
Проблемът, който ще им остане е прибиране в България. Което за човек като мен, който никога не е искал да живее навън, е нещо дребно, но явно за нея е проблем. Може би компромисен вариант, да се устроят с по-голям град, където ще може да се реализира по-добре, близо до старото място. Много хора правят исканите от него неща, живеейки на друго място.

Скрит текст:
Това да не пие пък какво предимство е? Да няма с кого да си кажеш наздраве  Stop

# 179
  • Varna
Абе едва ли ще се устроят в по-голям град. Венко много ще му липсва, много.
А в неговият град и Венко има, и роднинска фирма където му се пази работното
място. И ако не се лъжа май наблизо имаше човека и селска къща, където
обичал да ходи да копае и вари лютеница.
Компромис едва ли вече ще направи.......Пък може и късмет да има да намери
една мома която да му приготвя санвичите както му ги е приготвяла мама.
А и момата да не е много гласовита, че да му намила като авторката.

Общи условия

Активация на акаунт