Тъга

• 31 744
  • 390
  •   1
Отговори
# 180
Е, не е съвсем така. Хората са различни, за много мъже и жени това е животът, за който наистина мечтаят. Ако си намери човек като него няма и да има за какво да му намила Simple Smile

# 181
За какво ми е на мене "бая мъж", ма Ronald, според настоящия, ако съм попаднела на такъв, щял да ми "троши кокалите" newsm78
Толкова дълго го слушам това, че неволно вече му вярвам.
Разделяме се.
Знам че се сменят мъжете в главната мъжка роля, ама пусто - тъкмо този се понаучи горе-долу на фри стайла и импровизацията, нали съм била "хвърчило без връв", та сега ще трябва някой друг...Ох...А изобщо не искам. Tired

Ма душко, ма, под "бая мъж", в случая визирах, че твоя човек сякаш не е толкова лош - пак изреждам и повтарям, не пие, не пуши, не те бие, спортува, не пирува, мил, нежен, внимателен, търпелив, работяга, че я се разходи из съседните теми.... оказва се, че твоят не е толкова лош, като единствения до момента минус, за който знаем, негов, е - стиснат. И че не ще да се изследва...., което не е малко разбира се, но... айде, който е без кусури да мята камъни по нас....
И той така като теб се изтъква, че не я бие, а друг щял да и строши кокалите. С една дума старае се да и подкопае още и без това ниското и самочувствие. Такива мъже много са "ценни", да знаеш. А ти, Роналде, трябва да благодариш на бога всеки ден, че ти се е паднала жена дето не пие и не бие. Какво повече да искаш.

# 182
гугъл 76, преди мунчо да се появи, търсех мъже по сайтове за запознанства, ако се разровиш, ще я намериш темата, писах подробно тук. Тогава, меко казано, се отвратих от онова, което се предлагаше тогава.
Е, къде да го търся този мъж, който да ми отговори на изискванията?
Толкова млади, хубави жени, без деца, при мене ли да кацне?
Не вярвам, че читавите мъже са свободни, първо.
Второ, наистина съм се комплексирала във всяко едно отношение.
Да ти кажа...има една "Вселенска мъдрост", която за добро или зло, все се потвърждава:
"Когато се чувстваш като боклук, привличаш боклуци.Когато се чувстваш принцеса, привличаш принцове."
Или, простичко казано:докато се чувстваш сдухана, втора ръка човек, некрасива, стара и т.н., ще привличаш все такива "мъже"-сдухани, комплексирани, затънали в самосъжаление и опитващи се да те вкарат в своя коловоз, защото ги е страх от твоя.
А нямаш причина да се чувстваш така.Работлива си, оправна си, гледаш си детето, сама се оправяш и в чужбина (а това доста хора не го могат), доколкото "виждам" не ти е проблем да "разпериш криле и да летиш", предполагам и на външен вид си, ако не супер красавица, то съвсем нормална привлекателна жена....Ако не можеш да си помогнеш сама по отношение на самочувствието, може би не е лошо да направиш 1-2 срещи с психолог.Ако не друго, той поне може да види къде е корена на ниското ти самочувствие и да ти покаже начини за справяне.

И нашите мъже не са идеални, то "такова жУвотно нема", но има една граница в отношенията, включваща доверие, уважение, зачитане, помощ и т.н., която не бива да се прекрачва и да се минава отвъд нея.

# 183
И той така като теб се изтъква, че не я бие, а друг щял да и строши кокалите. С една дума старае се да и подкопае още и без това ниското и самочувствие...
Да ти кажа не разбрах откъде идва ниското й самочувствие. Имала е поне 2 сериозни връзки, отгледала е дете, за бившия не знам, но за този казва, че й прави комплименти, мил, нежен и т.н.

# 184
Момичета, добър вечер.
Нямам време да чета, ще ъпдейтна какво се случи тази вечер.
Днес реших да сготвя, направих 6 манджи, да вечеряме с моя човек, ще го наричам Мунчо.
По рано днес разбрах, че имал нелек инцидент на работа.
Сготвих 6 манджи, практически прекарах цял следобед в готвене, дори му прозвъних и му казах, прие идеята радушно.
Започна се оттам - принципно си идва в 9, този път в 9 без 15, влязъл в спалнята ни да се преоблече. Аз не знам, че се е прибрал. Влязох и се стреснах, изпищях...Развиках се, а той не се извини, напротив, обвини ме, че съм си стресната и не съобразявам, че искал първо да се съблече.
Седнахме на масата...Вино, уиски, разговорихме се и нещо съвсем невинно прерастна пак в сканадал.
Нарече ме малоумна, изрод, животно, овца, провал...в пъти повече отколкото за шест години заедно.
Засегнах го, затова така реагира.
Вечерта завърши с "другия месец си отивам", "животно, не ме доближавай" и "ти си най - големият
провал в живота ми, не искам изобщо да ми говориш". "Шест манджи сготвила, изяж си ги сама, изрод малоумен"
Нищо особено не се е случило, но неговата реакция просто  Shocked
Ходих, плаках, извинявах се...изкопчих, че си тръгва другия месец, както и ми каза в очите, че ме мрази.
Толкова грубост на килограм никой не е изхвърлял към мене.

Оттук насетне аз няма къв да го диря вече.
Но може би е прав - ще му дам пространство и няма да го доближавам, няма да му говоря, поне друго
не може да ми роди главата.
Чудя се на себе си - с годините, десетки пъти съм го отпъждала, той мене нито веднъж.
Но май неговото е окончателно.

# 185
Така...Правилно ли разбирам?
Ти му сготви шест манджи. Той те нарече малоумна, изрод, овца, най-големия провал в живота си. Плюс това, че те мрази. А преди това ти беше казал, че си ялова и за какво да стоял при теб, като не му раждаш дете.Като реакция на всичко това, ТИ на него му се извиняваш и плачеш?!
И си мислиш, че" май неговото вече е окончателно"?!
А аз отивам да припадна....

# 186
Защо не си намериш друга по-малка и евтина квартира? Как смяташ да го изтърпиш до юни? А синът ти къде е като стават тези скандали?

# 187
Е как търпиш? Къде са ти здравословната доза егоизъм и самуважението? Защо не му каза да си стяга партакешите и да се маха от жилището и живота ти? И как нищо особено не се е случило?

Това което разказваш звучи ужасно. При следващ скандал може да се стигне и до физическа саморазправа. Ти всеки ден му позволяваш да преминава нови граници на допустимото поведение и му показваш, че ти не само си ок с обидите и крясъците, ами направо считаш, че ги заслужаваш. При всеки следващ скандал той ще става все по-агресивен и ще отива все по-далеч в приказките и действията си.

Не смятам, че ще можеш да предотвратиш по-нататъшни изстъпления, защото този човек те мрази със страст. Не реагира така, защото както го оправдаваш си го засегнала, а защото не може да те понася, но обстоятелствата го принуждават да стои при теб докато събере някой лев да се махне.

На твое място аз бих се страхувала да остана в едно жилище с него, особено след като имам и дете. Бих го изгонила на минутата, бих сменила бравата, бих блокирала всякакви пътища за комуникация и никога повече не бих го допуснала до себе си или до детето си.

# 188
Детето май не е там.

# 189
Ти добре ли си???
След като си животно и тем подобни гадости от тук нататък спри да му переш насраните гащи,да му готвиш,чистиш и т.н.
Скоро време ще му станеш преслужница като гледам...
Да се оправя САМ!

# 190

Започна се оттам - принципно си идва в 9, този път в 9 без 15, влязъл в спалнята ни да се преоблече. Аз не знам, че се е прибрал. Влязох и се стреснах, изпищях...Развиках се, а той не се извини, напротив, обвини ме, че съм си стресната и не съобразявам, че искал първо да се съблече.

Нормално е да се стреснеш, но защо трябва да се развикаш и той да се извинява.  
И как точно стана скандалът от нещо невинно? Майси свикнала да се държиш гадно с него, а той да го приема. И сега му е писнало .

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 07:04 от Трещерица

# 191
  • Насред хаоса
Еййй, някои жени и под вола теле търсят, за да оправдаят някой парапитек без значение какво е направил и говорил на жена си. При такива думи тоя би трябвало да си събира зъбите по пода или поне три от шестте ястия от главата, не да чака обяснения и извинения защо се е стреснала.

# 192
  • Varna
В първият момент като прочетох, че си го засегнала и си казах, че пак
си му намилала, язък за шесте манЖи.
Но в следващият момент като прочетох за цветистият му речник си помислих,
че тъкмо с това, че си го засегнала този път си му изкарала на ачик
личицето. Да го видиш в пълна прелеС.
Той не те е мразил от вчера когато си го засегнала. Така реагира човек
когато отдавна изпитва подобни чувства. Няма начин това да не се е
усещало, а ти писа, че бил много мил и любезен с теб.
Имам чувството, че си го усещала, но като си се грижила за него-
гозбички, пране, гладене....абе като мама му, си го спирала до някъде
да покаже същността си, а и той е имал нужда да събере пари и да си
бие камшика.
И след всичко това да пишеш- Май неговото е окончателно...... Rolling Eyes
Може ти да си неговият провал, но той пък е твоят такъв!!!
Една силна жена няма да се подложи на подобни унижения. Един мил
и възпитан човек дали би се отнасял така newsm78 Мисля си, ако
наистина беше такъв, въпреки, че си го навиквала той щеше по
друг начин да ти каже, че вече не си в живота му и не би искал
да се грижиш за него. Сам би го правил.

# 193
  • Сф
Типичен насилник и жертва.
Авторке, какво още ни спестяваш?
Човек способен да изрече такива обиди по най- близкия си е злобар,  комплексар и насилник.Винаги е бил такъв, сега просто екзалтират нещата и не се прикрива вече.Той определя правилата.Кога ще си тръгне например.Не можеш ли да си потърсиш самостоятелна квартира?
Не разбирам защо търпиш. Нищо не ви свързва! Пали свещ, че не си му родила и дете!

# 194
Авторката беше написала, че е заминала за чужбина сама, както и че праща пари вкъщи. Затова останах с впечатление, че е оставила детето в България, при родителите си. То, в тази атмосфера това май е по-добре...  Ние тук някак автоматично приехме, че детето е с нея, а то май не е така.

Общи условия

Активация на акаунт