Тъга

• 31 759
  • 390
  •   1
Отговори
# 150
  • София
С теб е безсмислено да се води конструктивен диалог, като решиш да се запънеш.

Не знам колко мъже, които са ти признали че не могат да се размножат, си наблюдавала как се държат, ама карай! Mr. Green

Все ще дойде тема, в която някоя ще пише, че искат " бебче", за да ги обедини и ще те гледам тогава какви ще ги пишеш. Peace

# 151
Николко. Но жени са ми ревали на рамото, че след години обикаляне по доктори и липса на проблем, мъжете им се инатят и не щат да идат на лекар дори за най-основните изследвания.
Не водим диалог, казвам какво и защо мисля, ти - друго. Съвсем нормално е хората да имат различно мнение.

# 152
И ти веднага им казваш да ги зарежат. А, не, деликатно казваш - аз с такъв не бих живяла, но това си е лично мое мнение.

# 153
А да бе, то от нас зависи да им казваме какво да правят  Laughing човекът си е взел решението. Нито от мен, нито от вас зависи.
Просто можем да й помогнем да го понесе по-леко.

# 154

Ами, именно, това пак показва колко смачкана се чувства като цяло, за да се примирява с подобен тип "връзка".Де факто, тя освен секс отвреме-навреме май друго не е видяла от този мъж.
Сама се издържа, като се е разболяла се е прибрала при майка си да се лекува, сама се оправя и в чужбина....верно, трябва да му е златен, щом при такива демонстрирани от него "качества" тя пак си го иска обратно.
Та така, както писа някой назад ....Що мунчовците ставали все повече...?!Ами, ще стават, като има жени-мазохистки да ги търпят...

Много сте изписали, не смогвам да изчета, заформили сте спорове.
За съжаление не знам какво трябва да "видя" повече от този мъж - все пак той дойде тук, при мене,
заради мене. Онова, което трудно преглътнах в него е, че е стиснат по природа, в нямане е расъл.
Иначе принципно прави комплименти, доскоро беше безкрайно търпелив и мил по отношение
на мене.
Не желае да се мести, да си сменя работата и обкръжението, казва "камъкът си тежи на мястото".
Това му е и основната причина да си отиде, не толкова моето поведение. Иска си лозето и одита и няма да помирише вече чужбина, така ми каза.

Като се разболях, изтеглих един хубав заем 7 хиляди лева, и започнах да ходя по акупунктура, павел баня и не знам какво още, голяма част от парите хвръкнаха още преди да се излекувам. Затова отидох при майка ми - не можех вече да работя на две места, да плащам заем, наем и битови разходи.
Какво трябваше да направя?

За всичко друго си права - наистина се чувствам смачкана и отвътре, и отвън. Имам чувство, че никога няма да задържа никой мъж.
Запазих си обаче час за зъболекар, започвам от зъбите, ще ги избеля професионално.
После сменям цвета на косата.
После парфюма.
После ще се огледам да се запиша на зумба, салса или нещо такова, колкото да ми е забавно.
Дотам засега поне ми стига стратегията, за да си изградя терапия.

С Мунчо имахме разговор снощи, по-кротък, макар че засега нещата са на здравей-здрасти, няма
затопляне на отношенията. Питах го кога си тръгва за България, юни-юли, така ми каза.
И му предложих да си направи спермограма, но, както тук някой предположи: "99.9 % съм сигурен, че проблема не е у мене. Аз съм спортист човек /ходи на фитнес/, не пуша, не пия, нямаме бездетни в рода си, за какво да ходя да се изследвам." При което му напомних за двете му предишни сериозни връзки, хм...
с едната бил студент, бил малък, не знаел как се правят деца  ooooh!, а с другата се пазели Whistling
Само дето самият той в миналото се чудеше защо не му се получило и с двете.
Забравил бил вече как точно било  Sunglasses
Уж склони накрая, но не вярвам да отиде да се изследва.

# 155
  • София
Хм, тоз "мунчо", дето не пуши, не пие, комар не играе, жена си не бие, спортист бил, мил бил, нежен бил, сигурно и другаде го бива, има Вишо, има работа, т.е. - не клечи по цял ден на дувара, ок - маааааалко стиснат явно,  имал тежко детство, .... ще дойде Бая Мъж  на Място накрая, ама нейсе!  Peace

# 156
Хм, тоз "мунчо", дето не пуши, не пие, комар не играе, жена си не бие, спортист бил, мил бил, нежен бил, сигурно и другаде го бива, има Вишо, има работа, т.е. - не клечи по цял ден на дувара, ок - маааааалко стиснат явно,  имал тежко детство, .... ще дойде Бая Мъж  на Място накрая, ама нейсе!  Peace
И е търпелив, издържа на скандали и на сравнения с бивши мъже.

Наистина, обаче, е кофти това, че не иска да се изследва. То и в случая вече няма смисъл, нали така или иначе се разделят.

# 157
За какво ми е на мене "бая мъж", ма Ronald, според настоящия, ако съм попаднела на такъв, щял да ми "троши кокалите" newsm78
Толкова дълго го слушам това, че неволно вече му вярвам.
Разделяме се.
Знам че се сменят мъжете в главната мъжка роля, ама пусто - тъкмо този се понаучи горе-долу на фри стайла и импровизацията, нали съм била "хвърчило без връв", та сега ще трябва някой друг...Ох...А изобщо не искам. Tired

# 158
Какво трябваше да направя?...
Ако той се беше разболял преди 1 месец какво щяхте да направите? Ами да го издържаш и гледаш, което е съвсем нормално. Същото би трябвало да ти предложи и когато ти си в това състояние. Нали сте живеели като семейство? В добро и лошо...

Google76, всеки може да си замълчи като го овикват, стига да му е по-важно удобството, топло, чисто, сготвено, както дядо ми казваше - през едното ухо влиза, през другото излиза. Трудното е, когато трябва с действия да направиш нещо, не на маса, там всички са силни, а в трудните моменти.

# 159
За какво ми е на мене "бая мъж", ма Ronald, според настоящия, ако съм попаднела на такъв, щял да ми "троши кокалите" newsm78
Толкова дълго го слушам това, че неволно вече му вярвам.
Разделяме се.
Знам че се сменят мъжете в главната мъжка роля, ама пусто - тъкмо този се понаучи горе-долу на фри стайла и импровизацията, нали съм била "хвърчило без връв", та сега ще трябва някой друг...Ох...А изобщо не искам. Tired

Добре де, защо си търсиш неподходящи с цел да ги превъзпитаваш и променяш? Не е ли по-смислено да си намериш мъж, който ти отговаря на изискванията?

# 160
гугъл 76, преди мунчо да се появи, търсех мъже по сайтове за запознанства, ако се разровиш, ще я намериш темата, писах подробно тук. Тогава, меко казано, се отвратих от онова, което се предлагаше тогава.
Е, къде да го търся този мъж, който да ми отговори на изискванията?
Толкова млади, хубави жени, без деца, при мене ли да кацне?
Не вярвам, че читавите мъже са свободни, първо.
Второ, наистина съм се комплексирала във всяко едно отношение.

# 161
Уж склони накрая, но не вярвам да отиде да се изследва.

Ти при това положение още искаш дете от него?

# 162
гугъл 76, преди мунчо да се появи, търсех мъже по сайтове за запознанства, ако се разровиш, ще я намериш темата, писах подробно тук. Тогава, меко казано, се отвратих от онова, което се предлагаше тогава.
Е, къде да го търся този мъж, който да ми отговори на изискванията?
Толкова млади, хубави жени, без деца, при мене ли да кацне?
Не вярвам, че читавите мъже са свободни, първо.
Второ, наистина съм се комплексирала във всяко едно отношение.

Не изчетох цялата тема, но съм изумена от мерака още да раждаш. Имаш си здраво, отгледано дете, нима ти се занимава с бебета? Я си гледай живота, работи си хубавата работа и не се коси! Този човек за мен е ограничен, светът е толкова голям, толкова много различни начини на живот има, а той се залепил за лозето и т.н. Ами да си кюта с българската заплата тогава! И според мен, щом работи, постави му ултиматум да си намери квартира и да се изнесе час по-скоро, защо да се измъчваш в такова съжителство?
И още нещо - регистрирай се в сайт за запознанства в държавата в която си, ако знаеш езика.

# 163
  • София

Google76, всеки може да си замълчи като го овикват, стига да му е по-важно удобството, топло, чисто, сготвено, както дядо ми казваше - през едното ухо влиза, през другото излиза. Трудното е, когато трябва с действия да направиш нещо, не на маса, там всички са силни, а в трудните моменти.
Е, тук вече грешиш, освен ако не си някакъв гьонсурат, който като го псуваш, си мисли че дъжд вали.

За мен, няма по- сигурен начин да ми стане безразличен, а в последствие и силно неприятен човек, който ще върви подире ми и ще ми вдига скандали за всякакви простотии.

Когато ми се е налагало да пиля едно и също, съм си намразвала гласа, а какво остава за този- на отсрещния агресор!?

# 164
Отвратена съм от сайтове за запознанства, там вече не се връщам, ми се струва.
АбсурТ, тук действително става дума за изключително толерантен и търпелив човек, не тип гьонсурат.
Само дето за скандал трябват двама, не мислиш ли?
Отсрещният агресор, предполагам че в моят случай съм аз, само е правел злобни забележки, а господина е подскачал като ощипана госпожица.
Малко встрани от темата...
В деня, в който за първи път заминах за чужбина, сам-сама, по обява...
Спомням си, че полета ми беше вечерта, така че с автобус до летище София. Та моят възлюбен, дойде предната вечер, майка ми го посрещна – всичките ми роднини много го харесват - взехме си довиждане
и сутринта си замина. Излязох да го изпратя, връщам се, майка ми не може името да си каже, рев, сълзи,
сополи. Защото аз съм заминавала сама, ако с него сме се разделяли, повече никога нямала да го види, а
и бил като син Shocked
Преди малко и се обадих и и поднесох новината, че той се прибира, ние оставаме, казах и както е - че му е тегаво тука и, както вие казахте, като нищо може да си намери някоя девойка, да забременее от раз.
Учудваща реакция, слисваща направо, взе да ми обяснява, че еди коя си братовчедка моя родила  Rolling Eyes, затъна в детайли за теглото и ръста на бебето, за самото раждане...за това че и тя никога не можела да си представи да отиде да живее в друг град Rolling Eyes
Изобщо не надуши огъня, на който се пека.
Друга една моя близка приятелка, която е тук пък се засмя и ми каза, че съм щяла да вземам помощи Tired
Трета, да ходим на някакъв круиз за самотници Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт