Тъга

• 31 796
  • 390
  •   1
Отговори
# 90
Според мен трябва да го изгониш,аз така бих постъпила. #2gunfire Изобщо няма да чакам месец два да посъбере пари,като иска да си събере пари да спи на друго място.Как ще ме нарича някой ялова,пък аз да се съобразявам с него,селски палячо.

# 91
Cuckoo, няма значение дали е в България или чужбина, където тя подреди нещата, той отива наготово. Не е за първи път, за да е водещ примера - чужбина.

# 92
  • Сф
Цитат
И пак ще питам, като го изкара по- черен от дявола, защо твърди, че го иска? newsm78
Абсурт, как защо!
Защото се има за стара, напълняла, втора ръка жена.Виж че споменава и за предишните му връзки с по- млади.
Ниско самочувствие и лош опит с мъжете до сега.Но както са казали хората, кой каквото сам си направи...
Виж, че тя не разчита на него! Бачкала е на две места, за да изплаща заемите си, болна отива при майка си, носи торбите и домакинството на гръб...манталитет
О и търпи обиди
А въпросния само гравитира наготово около нея.И даже пак споменава , че ще си го търпи такъв...само и само да е с нея..
А той и казва, че се разделят...
Тя дори не смее да пита за предизвестието му , за бога! Иска да го задържи...как? Това я интересува.

# 93
Сега, момъкът, селски бек или неселски бек, дайте да не коментираме. Не всеки може да е космополитен като ССФ в бг-мама, нали?! Човекът е все пак счетоводител, да не е като Крисчън Грей от нюансите в сиво, ама не е алкохолик-комарджия, нали? Една нормална, а преди време – престижна професия. И как аджеба момъка зарязва всичко тук и отива да работи – вероятно някакъв хамалски труд, в чужбината, за да е с любимата все пак, нали? При все, че е такъв домошар! Вие идея нямате – хора разни, един гъза им не го свърта на едно място, други могат 50 години да не мръднат от Калофер, например!
Авторке, според мен той е афектиран, депресиран – както сама каза, детето ти при вас ли живее? Излизате ли в чужбина по заведения?  Пусни го в Бг, след като е е Изключено ти да се върнеш при него, недей очаква пък той да зареже всичко в БГ, че да е с теб, за да не си ти сама. Той си спомня и лошото отношение към него, което си има първата година, и което така угодно всички в темата Не забелязаха.
Пусни го да си дири жена и да има деца в Бг, а не да ти е компаньон по празниците. Ти си постигнала много. Можеш  и още повече – ще намериш някой добре уреден чужденец.

Два твои коментара прочетох и наистина посмях се от сърце за Кобилкина и Крисчън Грей  Laughing

А по темата,той може и в Бг да няма деца,а и никой не заслужава да бъде обиждан по този начин.Авторката даже е много мила с него,да го остави за месец два да си посъбере пари.

# 94
Цитат
И пак ще питам, като го изкара по- черен от дявола, защо твърди, че го иска?
Тя отговори на този въпрос:
Цитат
Освен жената да е неуверена, що се отнася до любовния фронт и да не иска друг мъж.
Това ми е на мене, основен недостатък - привързвам се като пале. А хич не е хубаво да се вкопчва човек в някой друг.
Смята, че никой друг няма да я погледне. Ниско самочувствие, вероятно за което са помогнали бившия и този.

# 95
  • София

.Авторката даже е много мила с него,да го остави за месец два да си посъбере пари.

Нека само си припомним фактите.
В квартирата живеят 3 души- авторката, " боклука" и 16 годишния син на авторката.
А, наема и консумативите се делят на 2.

ПП. НСЧ, не ѝ правиш услуга, като я изкарваш вечната жертва.

# 96
  • Сф

.Авторката даже е много мила с него,да го остави за месец два да си посъбере пари.

В квартирата живеят 3 души- авторката, " боклука" и 16 годишния син на авторката.

На 3 ли трябва?

# 97

ПП. НСЧ, не ѝ правиш услуга, като я изкарваш вечната жертва.

Обикновено съм съгласна с постовете ти , но тук не мога да разбера какъв е конкретният ти съвет към авторката ?

# 98
  • София
Cuckoo, няма значение дали е в България или чужбина, където тя подреди нещата, той отива наготово. Не е за първи път, за да е водещ примера - чужбина.
Той в Бг се е подредил. Има значение дали си тук, където знаеш нравите, идиотщините и как да се справиш с тях, защото у нас се действа най-вече чрез близки и познати. Разликите в манталитета не са за пренебрегване.
Е, човекът не е водач, няма да поведе революция. Няма и нужда, с жилище и професия повече не му трябва.
Явно и деца не желае особено, а просто да я жегне. И реално погледнато - ще си хване както му е навикът една 30 годишна и тя току-виж му родила от раз. Стига да не му се досвиди за мляко на бебето.
Авторката трябва да плаща 2/3 от всичко, в т. ч .и храната. Но подозирам, че като дял от разходите храната не е толкова скъпа и тя може да я поеме.

# 99
Цитат
И пак ще питам, като го изкара по- черен от дявола, защо твърди, че го иска? newsm78
Защото е с ниско самочувствие.Добито не без "помощта" на мъжете в живота й....Защото е разведена, с дете...ако е и от по-малък град, нищо чудно, че се чувства втора ръка човек и че няма право да изисква повече от живота и от мъжете.
В малките населени места е така "говедо да е, мъж да е".Важното е да има там някакъв, да "яде, пърди и сере" -сори за натурализма, пък дали върши нещо, дали изобщо става за нещо, на кой му дреме...защото тя е избухлива, а той не врещи насреща й и тя приема бездушието му за доброта.

На 3 ли трябва?
Явно да.Да вземе авторката да прати сина си на работа, да внася и той пари, та да му е хептен лесно на нашия "мъж"...

# 100
Скрит текст:
Той в Бг се е подредил. Има значение дали си тук, където знаеш нравите, идиотщините и как да се справиш с тях, защото у нас се действа най-вече чрез близки и познати. Разликите в манталитета не са за пренебрегване.
Авторката трябва да плаща 2/3 от всичко, в т. ч .и храната. Но подозирам, че като дял от разходите храната не е толкова скъпа и тя може да я поеме.
Shocked
Да разбирам ли, че всяка разведена жена, "обзавела" се с втори мъж, с когото живеят заедно, е длъжна сама да гледа децата си?А така нареченията им втори баща няма никакви ангажименти и задължения към доведените му деца?

Само това не бях чела тук....    Laughing

# 101
Ми къ, не само, че сама трябва да си гледа детето, ми трябва да изхранва и мунчо, то сигурно не е толкова скъпа храната, колко да изяде един здрав, прав, 40 годишен тиквеник - едно нюню.
Направо ще припадна, то затова се е наводнило с мунчовци, защото има кой да ги търпи...

# 102
Ми къ, не само, че сама трябва да си гледа детето, ми трябва да изхранва и мунчо, то сигурно не е толкова скъпа храната, колко да изяде един здрав, прав, 40 годишен тиквеник - едно нюню.
Направо ще припадна, то затова се е наводнило с мунчовци, защото има кой да ги търпи...
+1

# 103
Дааа, всяка разведена да взема на раменете си по един мунчо, да му ражда и на него и да влачи 4ма на гърба си.
После - днешните деца били еди си какви. Ми какви да са, като майка им гледа 4 човека, кой по-напред.

Авторката да се благодари, че не е могла да забременее от г-на, че щеше да е в горната ситуация.  ooooh!

# 104
  • София
Човекът е стиснат - не споря. А дали им е втори баща - това вече може да се поспори. Да, жената гледа своето дете, нямат общи. Той не я е карал да заминава в чужбина, оставил си е работата тук, за да отиде при нея заради нейното дете. Да, тя е с ремаркето, той може да си вземе неженена. И колкото да я уверяваме тук, тя си търси мъж, не жена  Laughing Прочетете Роланд и неговото мнение по въпроса.
Детето си има сигурно биологичен баща и издръжка.
Айде моля ви, достатъчно съм чела теми, в които жените считат за достатъчно, че осигурявали уют и затова мъжът трябва да ги храни. И МУ ражда дете, а на себе си не го ли ражда? Тя сурогатна майка ли е?
Не се е наводнило с мунчовци, жените станаха по-оправни и успешни. Плюс това - обществото толерира съвместното съжителство без ангажименти и разводите, както и 2-ри, 3-ти и Н-ти бракове и деца от тях.

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 15:27 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт