Критическата при някои мъже

• 44 442
  • 403
  •   1
Отговори
# 165
  • София
триколката ще е за другото место, пенсионерка ми се връзва с вакейшън хоум в топла страна
...
Излезе, че аз съм ги покрила критериите?  Laughing Макар че мислех да прекарвам повече време на топло малкия като влезе да следва (след  4.5 г) и то само зимата.

# 166
  • Варна
Около мен няколко се обзаведоха с мотор, все във възрастта 35 - 45. Мисля си, че основно финансовият ресурс на тази възраст е водещ, никой ( засега ) от тях не е зарязал жена и деца. Гледат си семействата, водят си ги по почивки, харчат си парите с кеф. Моторът просто е екстра, която в този етап от живота могат да си позволят.

# 167
  • на брега на морето
Хай Спиид, момата явно харесва Бате Гойковци - разни хора, разни идеали. Simple Smile

# 168
Никогаж не бих се впечатлила от мотор,ако ще Вин Дизел да е на него. Интересно към какво друго може да избие критическата при мъжете. При моя не вярвам да е към мотор. При мен изби в търсене на по-добър външен вид и спорт.  Crazy

# 169
Интересно към какво друго може да избие критическата при мъжете.

Внезапно да реши да си пусне дълга коса и да стане много ларж, в стил "Яжте, пийте, харчете, веднъж се живее!"? Защото ММ в момента това прави. Към другите ларж, не към себе си. Дъщеря ни е на седмото небе.

# 170
Не знам за моторите, но в ранните ми 20 бях регистрирана в сайт за запознанства. Е, скъсаха се да ми пишат 50-60 г. чичковци с боядисани коси, сложили по една младежка ризка, присвили по едно око, глуповато ухилени.
Между другото, повечето бяха доста по-интелигентни и възпитани от връстниците ми и беше приятно да се разговаря с тях. Но само толкова, разбира се. Само дето те  бяха страшно изненадани като им кажа, нищо да не очакват от мен. Следва едно изумено: "Защооо? Какво ми е на мен? Какво значение има възрастта?". И винаги съм се питала как е възможно един човек на 60 г. да недоумява защо не го харесва едно момиче на 20...А като ми заобяснява някой чичко, как 60 г. човек прави по-добър секс от 30 г., защото видиш ли, имал огромен опит и всички момичета трябва да се наредят на опашка за опитни дедета просто... #Crazy

# 171
Всъщност сега е модерно да си хванеш по млад мъж Simple Smile

# 172
Никога не съм се замисляла за годините на хората с които общувам. Родителите ми бяха доста възрастни по тогавашните критерии и децата на техните приятели имаха деца, някои от които почти на моите години.

От малка съм свикнала да общувам с хора на различна възраст и за мен лелка и чичак са по-скоро поведенчески определения отколкото възрастова характеристика.

Едни от най-свежите хора, които познавам са в момента на 80 и 70. нито са смешни, нито се опитват да се правят на по-млади, просто си живеят живота и му се наслаждават.

Тези, които се пънат да се правят на нещо го правят и на 20 и на 60. Останалите просто стигат до някаква финансова стабилност, отгледали са си децата и се отпускат, което за мен е напълно нормално.

С бившият ми мъж имахме споразумение да си вземе мотор, когато има застраховка, докато детето е малко. (Аз бях травмирана от загуба на близък в катастрофа с мотор). Той имаше мотор, когато се запознахме и го продаде заради мен и удържа на обещанието си, макар че винаги е искал. Сега има, а и не си го купи, а го спечели Simple Smile. Радвам се за него и не смятам, че го тресе какъвто и да е пубертет.

# 173
 Peace
Критическата при някои мъже е вечна, вечно търсят, вечно не са се наживяли,вечно внимават да не се минат! На 50г. ако си купи нова "Играчка", /кола,мотор,яхта,../ мъжа, не е задължително точно да е изперкал..просто сега е дошъл момента и той да се почувства свободен да разполага с парите си. Предполага се, че след като е изпратил децата по техния си път. Купил дом/изплатил ипотека има си работа. Човещинка е да се поглези Mr. Green

Проблема е после ...да не залитне по някоя препечена"Найлона"

# 174
Естествено, така всяка жена може да избегне проблемите с критическата на мъжа си  Mr. Green

# 175
  • София /Абсурдистан
Естествено, така всяка жена може да избегне проблемите с критическата на мъжа си  Mr. Green
Култово!  Peace Mr. Green

# 176
Подозирам, че и ММ влезе в тази графа от известно време. Wink Залепил се е за мен, търси постоятно близост. Децата го дразнят, когато те търсят вниманието ми. Често ги изпраща в детската, сипва ми чаша вино и чака да го гушкам. Голям майтап е! Все едно имам три деца Simple Smile))) Не че се оплаквам де, радвам му се, че така му се отразява Simple Smile

# 177
Грижи се за теб човекът, ако често те боли глава... Whistling

# 178
  • Бургас
Моят свекър казваше: "Един мъж е влязъл в критическата, когато стане безкритичен".

# 179
Peace
Критическата при някои мъже е вечна, вечно търсят, вечно не са се наживяли,вечно внимават да не се минат! На 50г. ако си купи нова "Играчка", /кола,мотор,яхта,../ мъжа, не е задължително точно да е изперкал..просто сега е дошъл момента и той да се почувства свободен да разполага с парите си. Предполага се, че след като е изпратил децата по техния си път. Купил дом/изплатил ипотека има си работа. Човещинка е да се поглези Mr. Green

Проблема е после ...да не залитне по някоя препечена"Найлона"

От мъжка гледна точка единственото мнение от 12 страници, което отразява действителността, браво Пинко
Останалите си мислят че познават мъжете си и изобщо мъжете...

Общи условия

Активация на акаунт