iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 85

• 80 032
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
  • София
момичета,направих си нов акаунт но се чудя  къде трябва да въведа ID newsm78,моля помагайте
В полето за кодове - първо код за първа поръчка и преди да пуснеш поръчката въвеждаш ID Peace

SAVE2017 код за първа поръчка пуснат от сайта / не е персонален код/ , както и кода: welcome5 - дават 5$ намаление.

# 241
  • Стара Загора
Denis bouquet

# 242
  • Sofia
Рибеното масло намалява възпалението при ад. Също гама линоленова киселина. Може да се размазва и по кожата.
Диета и подходящ пробиотик.

Денис, благодаря!

Рибата е силен алерген. При нас само зaсилва сърбежа по кожата.
Сега сме на антигъбична диета и има подобрение но с цената на много лишения. За близо 3 години нито едно мазило или пробиотик доведоха до подобрение на острото състояние на детето ми с АД.

Цитат на: pi_pi в вт, 07 мар 2017, 14:01
Благодаря много! И аз съм планувала консултация с алерголог, ще обсъдя и вкл. на предложените добавки.

При нас ходенето при алерголози беше пълна загуба на време и пари. С кръвни тестове доказаха ялергия към белтък, мляко, ръж, полени, кучета и котки, но въпреки стриктната диета не настъпи подобрение дори.
Изписаха силни кремове и антихистамини, които да пие 3 годишно дете за неограничено време! Естествено, че не ги давам.

Ходихме на хемо тест и сега стриктно спазваме предписаната диета и приемаме антигъбични като магнезиев прах например.

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 16:43 от Teddy me4eto

# 243
Съжалявам, наистина е индивидуално. При нас има добър ефект, а и съм чела проучвания за благотворното повлияване на АД от Омега3.
При моето дете диета също оказва добро влияние, но след като стана по-голяма. Когато беше бебе, моята диета не помагаше (тя беше на кърма тогава).

# 244
Моля, препоръчайте ми серум за лице с витамин С

# 245
  • Стара Загора
Моля, препоръчайте добавки, с които да опитаме да се справим с атопичен дерматит при дете!  Hug
Моят син също е с АД , но досега не съм чувала за добавка, която да помага. По -скоро вижте какво провокира дерматита - при моето дете е хранителна алергия и непоносимост.

Ние дълго време бяхме с АД ,причините бяха хранителни алергии.Трябва да се разбере кой алерген точно причинява АД ,и да се ограничи.Като цяло от години вече нямаме АД ,но някои храни,последно на коледа бадеми ни направиха страхотен обрив по гърди корем гръб,беше страшно.В такива случаи задължително включваме фенистил и диета .Проблема е,че много трудно се разбира кой алерген,понеже за да се изчисти от тялото алергена трябва време,понякога и 3-4 седмици в зависимост от алергена,някои се изчистват за няколко дена......

# 246
  • София
 Дневна промоция
валидна до  08.03 - 20.00 ч. н. вр.
$13.99
Nutrex Hawaii, BioAstin, Hawaiian Astaxanthin, 12mg, 50Vegan Soft Gels  Peace

# 247
Някой пробвал ли е да приема орален пробиотик - тоест бактерии които дейстат върху бактериите в устата, предпазват от кариеси, лош дъх и др.
Чудя се за този
http://www.iherb.com/pr/Hyperbiotics-PRO-Dental-Natural-Mint-Fla … ble-Tablets/67304
Необходим ми е заради черно оцветяване, което се образува по зъбите ми, причинено от хроматогенни бактерии. Приемам и други предложения понеже традиционните методи - почистване с ултразвук, води, пасти и др. нямат никакъв ефект при мен...

# 248
denis, да те попитам за този астаксантин, който получих http://www.iherb.com/pr/Healthy-Origins-Vegan-Astaxanthin-4-mg-1 … ie-Softgels/65283  по колко на ден е добре да се взема.  Четох, че  заедно с омега се пие.
Итересувам се от качествена омега 7. Би ли могла да препоръчаш?
Благодаря!

# 249
  • София
Моля, кажете, на какво би могло да се дължи статус на поръчката - Waiting for Payment? Поръчка от снощи ми стои с този статус, а пари по сметката има достатъчно, за да мине плащането.

# 250
  • София
Някой пробвал ли е да приема орален пробиотик - тоест бактерии които дейстат върху бактериите в устата, предпазват от кариеси, лош дъх и др.
Чудя се за този
http://www.iherb.com/pr/Hyperbiotics-PRO-Dental-Natural-Mint-Fla … ble-Tablets/67304
Необходим ми е заради черно оцветяване, което се образува по зъбите ми, причинено от хроматогенни бактерии. Приемам и други предложения понеже традиционните методи - почистване с ултразвук, води, пасти и др. нямат никакъв ефект при мен...

Много добре премахва тъмните петна папаята. Аз съм използвала това:
http://www.iherb.com/pr/American-Health-Papaya-Enzyme-with-Chlor … able-Tablets/5060
По няколко пъти на ден, най-добре след ядене се смуче по една таблетка. След 3-4 дни започва да се забелязва разликата.

ID - CLF386

# 251
  • София
denis, да те попитам за този астаксантин, който получих http://www.iherb.com/pr/Healthy-Origins-Vegan-Astaxanthin-4-mg-1 … ie-Softgels/65283  по колко на ден е добре да се взема.  Четох, че  заедно с омега се пие.
Итересувам се от качествена омега 7. Би ли могла да препоръчаш?
Благодаря!
За подпомагане на РС-ма, по 1 на ден.
Ето омега 7:
http://www.iherb.com/pr/SeaBuckWonders-Omega-7-Complete-Sea-Buck … 60-Softgels/34921
приема се след хранене, може на един прием с омега 3

ID:     YUL919
трябва да се въведе накрая, преди пускане на първа поръчка

# 252
  • В две мънички очи...
Моля да ми препоръчате витамини за мъж с проблеми с вестибуларния апарат и силно умствено натоварване

# 253
  • София
Здравейте, дали някой може да ми препоръча хубаво Омега 3 за дъщеря ми, която е почти на 12. Искам да е на таблетка, но да не е много голяма , за да няма проблем с гълтането.
Гледам таблетката на Солгарските омеги, трябва ми по-малка!
Благодаря!!!! bouquet

# 254
  • София
Честит празник, момичета Hug Да имаме много успешни покупки Hug
Специални пожелания към Денис -мила,бъди винаги обичана и специална bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт