Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 68 147
  • 744
  •   2
Отговори
# 390
Привет! Не знам дали въпроса ми е за тук, но не знам къде другаде е удачно да питам. На 23 години съм, родих преди 8 месеца и веднага след раждането имах един период на нощно потене и вълни, ту горещи, ту студени, втрисане.. Отмина, но напоследък пак се започна. Не знам на какво се дължи, притеснявам се вече, дори не знам какви изследвания трябва да пусна... Може ли някакви насоки, много ще съм ви благодарна!

Хормони. Не казвате дали съвпадат с кърмене/отбиване, месечен цикъл.

# 391
Привет! Не знам дали въпроса ми е за тук, но не знам къде другаде е удачно да питам. На 23 години съм, родих преди 8 месеца и веднага след раждането имах един период на нощно потене и вълни, ту горещи, ту студени, втрисане.. Отмина, но напоследък пак се започна. Не знам на какво се дължи, притеснявам се вече, дори не знам какви изследвания трябва да пусна... Може ли някакви насоки, много ще съм ви благодарна!

Хормони. Не казвате дали съвпадат с кърмене/отбиване, месечен цикъл.
кърмих само един месец. Не мисля, че съвпада с нещо. Сега очаквам да ми идва, ще видя и другия месец кога ще започнат вълните и дали съвпадат с месечния ми цикъл.  newsm78

# 392
  • Варна
Ендокринолог посещавала ли си ?

# 393
Обичайни са подобни оплаквания след раждане, при кърмене, отбиване, седмица преди или по време на цикъл, при някои жени ги има и през бременността, при прием на хормонални таблетки, кисти на яйчници, настъпване на менопауза - т.е. в периодите, когато хормоните по някаква причина не са на обичайното си ниво.

# 394
Ендокринолог ме погледна на ехограф и каза, че щитовидната ми жлеза изглежда нормално. Няма възли или нещо притеснително. Явно ще трябва все пак да пусна изследвания.

# 395
  • Варна
Аз получавам заради жлезата,след като ми я оперираха особено често,но както пишат може и заради други хормони да е.

# 396
Благодаря ви. Ще пусна едни изследвания.

# 397
  • София
Отново да попитам, понеже прегледа ми е чак след 20дни и то по друг повод...

Препоръчайте ми крем, който да става и за... лигавица. Става дума за кожно раздразнение/зачервяване и слаба болезненост - от протритаване най-вероятно, на по-нежната част от пениса (препициум) Rolling Eyes
Дерматоложката ми, преди време ми бе предписала и Дермалибур (за помощен крем в лечението на малко по-друг проблем)  и сега като чета описанието е точно за това е
Скрит текст:
Dermalibour крем обединява успокояващите и епителизиращите свойства на Овеса Rhealba и заздравяващите свойства на цинков оксид, медни и цинкови соли. В състава на Дермалибур крем е добавено масло от Овес Реалба с възстановяващи наранената кожа свойства.
, но като видях състава... се замислих дали да си го купя. Rolling Eyes

# 398
Отново да попитам, понеже прегледа ми е чак след 20дни и то по друг повод...

Препоръчайте ми крем, който да става и за... лигавица. Става дума за кожно раздразнение/зачервяване и слаба болезненост - от протритаване най-вероятно, на по-нежната част от пениса (препициум) Rolling Eyes
Дерматоложката ми, преди време ми бе предписала и Дермалибур (за помощен крем в лечението на малко по-друг проблем)  и сега като чета описанието е точно за това е
Скрит текст:
Dermalibour крем обединява успокояващите и епителизиращите свойства на Овеса Rhealba и заздравяващите свойства на цинков оксид, медни и цинкови соли. В състава на Дермалибур крем е добавено масло от Овес Реалба с възстановяващи наранената кожа свойства.
, но като видях състава... се замислих дали да си го купя. Rolling Eyes

Препуциумът не е лигавица. Ако е протриване, и най-обикновен крем от типа на Здраве/Бочко ще свърши работа. Също и от типа на Пантенол, които се използват за леки изгаряния.

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 01:01 от Анонимен

# 399
Гентамицин за мазане Peace

# 400
  • Бургас
Ендокринолог ме погледна на ехограф и каза, че щитовидната ми жлеза изглежда нормално. Няма възли или нещо притеснително. Явно ще трябва все пак да пусна изследвания.
Имам подобни оплаквания, но проблема при мен е в Хипофизната жлеза Peace

# 401
Здравейте, някой ползвал ли е препарата, който в момента рекламират по  TV - Sani Skin - натурална козметика за премахване на папиломи и брадавици? Майка ми иска да и го поръчам, за премахване на една брадавица на клепача. Дали е сполучлив и ще премахне ли брадавицата? 

# 402
  • Sofia
Ползвала съм подобно.Помогна ми за много малки около врата.
За око е опасно.Не го препоръчвам!

# 403
Благодаря Doli  Hug

# 404
При този състав не бих ползвала на клепач. Както останалите им продукти - преувеличени реклама и цена. При някои може да има ефект, но твърдо НЕ близо до окото.

Общи условия

Активация на акаунт