Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 68 334
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Маза ли я с нещо?

signora_tina,в коя болница е?
Как ампутация?!В какво състояние е кракът,потъмнял ли е?
Да се иска и 2-ро и 3-то мнение.
Аз съм имала тромб и ме лекуваха ,след като отзвуча възпалението ми направиха операция на вените.

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 09:44 от Doli

# 196
  • Bulgaria
Здравейте ,можете ли да ми кажете кои храни помагат за нормализиране на цикъла ? Вече ми закъснява с около 10 дни ,често се случва при мен .Имам чувството ,че проблема е в храната.Пия утрогестан и ми се оправя след около 10-20 дни ,но не искам постоянно да се тъпча с лекарства.

# 197
  • Варна
Не разчитай на храната да ти нормализира цикъла,ами отиди на гинеколог и на ендокринолог Peace

# 198
  • Bulgaria
Не разчитай на храната да ти нормализира цикъла,ами отиди на гинеколог и на ендокринолог Peace

Благодаря ти .Досега не съм ходила на ендокринолог ,но ми казаха че трябвало да си направя такива изследвания след цикъла.Затова не съм била на такъв преглед досега.

# 199
  • Варна

Благодаря ти .Досега не съм ходила на ендокринолог ,но ми казаха че трябвало да си направя такива изследвания след цикъла.Затова не съм била на такъв преглед досега.

При мен проблема се оказа от щитовидната жлеза.Сега ми идва като по часовник,а преди и месец ми прескачаше.

# 200
  • Bulgaria

При мен проблема се оказа от щитовидната жлеза.Сега ми идва като по часовник,а преди и месец ми прескачаше.

А как се излекува ? След консултация с ендокринолог ли ?

# 201
  • Варна

А как се излекува ? След консултация с ендокринолог ли ?

Разбира се и след доста изследвания.Сега пия Ел тироксн и всичко е наред Peace

# 202
  • Bulgaria
А има ли значение кога трябва да отида на ендокринолог -дали по време на цикъл ,или ако ми е закъсняло доста ?

# 203
  • Sofia
Няма значение.Той ще ти назначи изследвания.

Да попитам нещо...преди два дни ядох домати и все едно изгаряне получих в устата,а бяха уж сладки...усещането е като изтръпнало и подуто,а и малко зачервено видях че е,само от едната страна е.Нещо да мажа ли,да жабуря ли?

# 204
Здравейте! Ето го моят проблем: За около 3 месеца отслабнах с 3-4 кг. По принцип съм слаба и това не ми се отразява добре. Преди два дни ходих при личната, правих пълна кръвна картина и хормони. Изследванията са перфектни. Накрая джипито заяви "Явно ти трябва спокойствие и силна храна" Продължава да ми е притеснено. Ако сте имали подобен проблем моля да споделите Вие как се справихте с него.

# 205
Здравейте! Ето го моят проблем: За около 3 месеца отслабнах с 3-4 кг. По принцип съм слаба и това не ми се отразява добре. Преди два дни ходих при личната, правих пълна кръвна картина и хормони. Изследванията са перфектни. Накрая джипито заяви "Явно ти трябва спокойствие и силна храна" Продължава да ми е притеснено. Ако сте имали подобен проблем моля да споделите Вие как се справихте с него.

Да не си влюбена? Simple Smile
Аз така отслабвам винаги.

Колко кг си и на какъв ръст?
Ако са ти в ред изследванията, защо се тревожиш?

# 206
165см. и 47кг. Не съм влюбена.

# 207
  • Варна
165см. и 47кг. Не съм влюбена.

Освен и теб да пратим на ендокринолог Laughing.При хиперфункция се слабее.

# 208
Да ви имам проблемите, аз едвам свалям. Twisted Evil

# 209
  • Варна
Да ви имам проблемите, аз едвам свалям. Twisted Evil

Хахаха има такъв виц.
Жена се оплаква в женски форум."Помощ,помогнете ям,а не дебелея"
Отдолу коментар "Умри кучко" Mr. Green

Извинявам се за черния хумор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт