Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 68 113
  • 744
  •   2
Отговори
# 405
  • София
Мазане с Клотримазол,би ли повлияло на изследванията за щит.жлеза и ПКК?

# 406
Мазане с Клотримазол,би ли повлияло на изследванията за щит.жлеза и ПКК?

В листовката би трябвало да пише.

# 407
  • София
Прочетох я, не пише.

# 408

Значи не влияе Peace

# 409
  • София
Трябва ли да промия с нещо по специално, след убождане на домашен кактус?

И друго,малкия има странни пъпки по раменете. По скоро са твърди,червени, но не изглежда да имат връхче.
Мазах го с фенистил, но не се повлияват. 

# 410
  • Бургас
На какво може да се дължи воднисто,вагинално течение, без цвят и мирис?? 3-4 дена след ОВУ

# 411
  • Варна
На какво може да се дължи воднисто,вагинално течение, без цвят и мирис?? 3-4 дена след ОВУ

Да не би да е заради ОВУ?
Аз лично получавам около ОВУ такова слабо течение.

# 412
  • Бургас
За първи път ми се случва, преди съм имала цервикална слуз около ОВУ, но това определено не е...

# 413
  • Варна
За първи път ми се случва, преди съм имала цервикална слуз около ОВУ, но това определено не е...

Ами може да сте настинала, в момента сезона е такъв.Ако не мине до седмица  гинеколог най-компетентно ще се изкаже.

# 414
  • Бургас
Да ,благодаря ,дано да отмине, правим опити за бебе и се притесних някак си.

# 415
Здравейте Simple Smile имам проблем или незнам какво... Миналата седмица на 15-ти ме заболя корема все едно ще ми идва(а ми идва на 7ми започна едно като зацапване и на 8-ми си тръгна ама много слабо до 10ти...Попринцип ми е по 5 дни и си е както трябва).Ходих до тоалетната и при забърсването едно такова розово като тръгва да идва и после нищо...Нито на другия ден.Ноо днес пак(21ви)без болките,предния ден ме заболя както боли при цистит (пишка ти се много,но това само докато ходих до тоалетна и край).Рових се в интернет и нищо не намирам.Четох,че задна хрема се получава при бременните(в момента съм с хрема).Пия лекарства от 6 месеца,но до сега нищо не е ставало(неуротоп 300).В семейството всички жени са с цветна бременност.Моля ви се ако някой знае нещо...Много се притеснявам!Тест правих,но е отрицателен

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 10:57 от Ева Троянова

# 416
  • Варна
Аз нищо не разбрах.Какво общо имаше странната менструация със задната хрема,че го вързахме и с цветна бременност.
 Ева Троянова бременна ли си?

# 417
Като сме на тема месечен цикъл да попитам нещо, един ден преди да тръгне нормалния цикъл получих кафяво течение, което е като зацапване. После тръгва нормално и към края на цикъла същото течени Според Вас нормално ли е? newsm78

# 418
  • Варна
Като сме на тема месечен цикъл да попитам нещо, един ден преди да тръгне нормалния цикъл получих кафяво течение, което е като зацапване. После тръгва нормално и към края на цикъла същото течени Според Вас нормално ли е? newsm78
Офф и аз съм така от няколко години,най-вече от както ми махнаха щитовидната жлеза.Дали е на хормонална основа  newsm78.Според АГ всичко е Ок.

# 419
Глухарче не знам, чувала съм и от приятелки, че и при тях е така, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт