Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 68 087
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Тра-ла-ла
Джулая, би ли споделила повече за билките и билкаря, моля и за координати(може и на лично съобщение). Аз правя такива слънчеви алергии (отделно съм и с хранителни такива) и всяка година реакциите са ми по-силни.
Билките не знам какви са. Билкарят смесва извлеците според конкретните нужди. Той си ги прави. Ще ти дам координати на лични. Може да изпише и/или хран. добавки. Зависи, защото не всичко го има в нашата природа

# 511
  • Sofia
Имунизация за морбили прави ли се и на по-голяма възраст,над 35+?

# 512
  • София
Имунизация за морбили прави ли се и на по-голяма възраст,над 35+?

Смята се че ако са направени двете имунизации - на 13 месеца и на 12 години имунитетът е пожизнен. Но какво ти пречи и сега да се имунизираш, стихга да нямаш противопоказания:
Цък

# 513
Здравейте!
Препоръчайте ми някакви витамини или друг вид добавка за тонус,енергия и аз не знам какво точно.От известно време съм станала апатична,забравям,разсеяна съм,непрестанно уморена и без сила.Кожата на краката и ръцете ми се белят страшно много.Изнервена съм и доста раздразнителна,а либидото ми е сведено до минимум.
Понеже съм с премахната щит.жлеза обвиних,че хормона не ми е в ред.Но се оказа съвсем наред.Изследвах си калция и магнезия,всичко е в норма.

# 514
Витамините Б дават енергия и се грижат за кожата
Рибено масло също е хубаво да се приема май винаги  Laughing

# 515
Тъкмо щях да кажа за магнезия. Аз си го пия от време на време по 1-2 месеца, но не съм го изследвала да видя дали не ми е в нормите...

# 516
Аз точно него мислех да си взема да пия,но днес бях на контролен преглед при ендокринолога и му споменах за това.Според него съм млада да пия магнезий,не че не може,но нямало нужда.Препоръча ми Витамин С 1000мг и валерян/глог/мента.

# 517
Витамин Ц е абсолютно безсмислен, а валериан/глог/мента не са ли за успокояване? На вас ви трябва енергия а не да сте апатична и уморена, но спокойна от това Grinning

# 518
  • Варна
Витамин Ц е абсолютно безсмислен, а валериан/глог/мента не са ли за успокояване? На вас ви трябва енергия а не да сте апатична и уморена, но спокойна от това Grinning

Е пак е решение до някъде Laughing

Sweet_Dreams@ не желая да те плаша,но си мисля,че за нас решение на този проблем няма.Едно хапче сутрин не може да замени щитовидна жлеза.Ще си носим последствията Tired

# 519
  • Sofia
Магнезия какво общо има с възрастта?

# 520
На 24 съм и пия всеки ден магнезий  Peace отзад на опаковката пише, че намалява чувството на отпадналост и умора, помага за нормализирането на метаболизма и производството на енергия, синтез на белтъчини, електролитен баланс и други. Препоръча ми го фитнес треньор, за повече енергия.

# 521
  • София
За умората - на мен ми откриха проблеми със сърцето и след започналото лечение умората почти изчезна.

# 522
Умората не е без причина.
Ако не е от ЩЖ или друг орган, може да е неврогенна. Комбинирани витамини и повече движение ще помогнат.

# 523
Вземете си супрадин. Много добре ми действа. Twisted Evil

# 524
  • Бургас
За повече енергия пия Сурженор- изключително доволна.
А, за магнезия препоръчително е първо да се види количеството му в кръвта.

Общи условия

Активация на акаунт