Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 68 077
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Аз започнах преди около седмица да пия магнезий (имах половин опаковка от някаква промоция на допелхерц). Появи ми се учестен пулс, четох, че предозирането му води до намален пулс и много ниско налягане, но все пак се чудя дали не е от него.  Rolling Eyes

# 526
За повече енергия пия Сурженор- изключително доволна.
А, за магнезия препоръчително е първо да се види количеството му в кръвта.

Тя е писала, че е в норма.

# 527
Витамин Ц е абсолютно безсмислен, а валериан/глог/мента не са ли за успокояване? На вас ви трябва енергия а не да сте апатична и уморена, но спокойна от това Grinning

Е пак е решение до някъде Laughing

Sweet_Dreams@ не желая да те плаша,но си мисля,че за нас решение на този проблем няма.Едно хапче сутрин не може да замени щитовидна жлеза.Ще си носим последствията Tired
Ох така е,но все се надявам да не е от това.Иначе трябва за си живея сама.Изкарвам си го на детето,ядосвам се на мъжа,а е цял ден на работа.Секса пък е мираж,защото просто нямам желание.Просто не се примирявам със съсноянието и единственото,което ми хрумна е витамини.Освен да пробвам с магнезий и витамин Б,или комбинираните от А-Я.А като чета симптомите за липса на магнезийй имам доста от тях,но ето че кръвните изследвания показват друго.

# 528
  • София

Сарженор е противопоказен при такикардия и ниско кръвно налягане.

# 529
За либидото много ми помага вечерната иглика  Embarassed

# 530
как я приемаш? Чай, капсули или..?

# 531
  • Варна

Вярно ли? И аз от три дена го пия,но за друго.Да не подгоня мъжо като мечка стръвница Laughing

# 532
Е чак толкова не, но помага явно да се понамести туй онуй, знам ли. Помага ми на мен лично. И азаз не го пия за това, а за напрежение в гърдите и пмс.
На капсули е, като рибеното масло. Префи купувах бг прим ойл, сега пия от ай хърб. Няма разлика, освен в цената и грамажа.

# 533
  • Бургас

Така ли... Изобщо не знаех...
Аз съм с ниско кръвно,  а ми е изписано от  ЛЛ..

# 534
  • София

Така ли... Изобщо не знаех...
Аз съм с ниско кръвно,  а ми е изписано от  ЛЛ..

Моята докторка каза, че го сваля и не е за мен: ( Имай го в предвид!

# 535
  • София
Здравейте, преди около година родих. Цикълът ми дойде юни ( около 2 месеца след раждането), юли пропусна ( за 1 път в живота ми, но до колкото знам след раждане е нормално) и след това си идваше редовно всеки месец - но вместо на 28/29/30 дни, както беше досега започна на 30/31/32. Този месец вече съм на 35 ден и така като гледам май няма и изгледи да се появява, няма бременност. Въпросът ми е, ако изобщо не ми дойде март да отида ли другият месец на преглед или да изчакам примерно и април и тогава да отида.  Rolling Eyes Не кърмя отдавна. Последно бях на гинеколог на профилактичен преглед преди 3 месеца.

# 536
Ако нямаш други оплаквания, изчакай два месеца. Покрай смяната на сезоните и започването на пролетни диети, тренировки и подобни, има доста жени с прекъсвания, изчакай да видиш дали ще се нормализират нещата.

# 537
  • Варна
И мен този месец ме изправи не нокти,закъсня ми с 7 дена,предполагам от смяната на сезоните Peace

# 538
Здравейте, да попитам, че не мога сега да отида на лекар, при изследване на А ТПО/антитела/ при референтни стойности 00 - 34. 00.,моите показатали са 9.60 мисля, че е в норма, но нека някой амо може да ми каже, дали е така действително. Ендокриноложката ми пусна тези изледвания, за да видим от къде идва подуването на очите ми. ВЕЧЕ не знам какво да правя с това подуване Simple Smile на очите. newsm78 newsm78

# 539
  • Варна
Здравейте, да попитам, че не мога сега да отида на лекар, при изследване на А ТПО/антитела/ при референтни стойности 00 - 34. 00.,моите показатали са 9.60 мисля, че е в норма, но нека някой амо може да ми каже, дали е така действително. Ендокриноложката ми пусна тези изледвания, за да видим от къде идва подуването на очите ми. ВЕЧЕ не знам какво да правя с това подуване Simple Smile на очите. newsm78 newsm78

Идеално е,нямаш автоимунно заболяване на щитовидната жлеза Peace

Общи условия

Активация на акаунт