Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 67 923
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • оттам, откъдето започва България
Валерианът не смърди ли ужасно?  newsm78

# 601
Аз съм пила жен шен с пчелно млечице. Много добре ми подейства.
Валерианът има специфична миризма, ама чак да смърди, не.

# 602
  • на острова на мечтите
Ами по-добре да вони 3 секунди, докато го изпия,отколкото да се въртя в леглото от безсъние Tired

# 603
Ами по-добре да вони 3 секунди, докато го изпия,отколкото да се въртя в леглото от безсъние Tired

Щом ви помага, това е най-малкото, че смърди.

# 604
Вчера вечерат се "прободох"  Crazy в дланта и на още 1-2 места на острите перки, докато чистих лаврак. Промих с ракия но ме наболява. Мястото е в основата на палеца и не знам от натискането ли от убождането ли е болката, която усещам. Пари и сърби също. Не изглежда да е дълбоко. Не ми се хуква към лекар но в същото време ме човърка.

# 605
  • Варна
Вчера вечерат се "прободох"  Crazy в дланта и на още 1-2 места на острите перки, докато чистих лаврак. Промих с ракия но ме наболява. Мястото е в основата на палеца и не знам от натискането ли от убождането ли е болката, която усещам. Пари и сърби също. Не изглежда да е дълбоко. Не ми се хуква към лекар но в същото време ме човърка.

Този номер и аз го направих миналата седмица,ама пусто така го обичам тоз лаврак.
На другия ден не усещах нищо,явно по-надълбоко си се набола.

# 606
   От кост на риба много боли и трябва доста време да мине.

# 607

купи си едно пакетче терезиен ойл, мажи го и ще ти мине за отрицателно време. Аз го ползвам за какво ли не - изсипах си горещо кафе върху китката, защото от плиткоумие хванах летящата чаша, набодох се с тирбушон, изобщо ми е панацеята при всякакви такива изцепки.

# 608
Товa нa един остър кaто от стъкло шип от перкaтa нa коремa. A имa ли опaсност от инфекция? Имaше и кръв от рибaтa(в смисъл рибaтa беше суровa)?

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 14:35 от NOVA NADEJDA

# 609
  • Тра-ла-ла
Йодасепт маз мисля също може да помогне да не се инфектира. Но трябва да се наплеска мястото, отгоре марля и левко/цитопласт и да постои така известно време. Примерно докато спиш.

# 610
това, което казах, има и антисептично действие, освен, че смъква болка и сърбеж и освен, че бързо лекува.

# 611
това, което казах, има и антисептично действие, освен, че смъква болка и сърбеж и освен, че бързо лекува.

Благодаря ти за препоръката. В миналото, в такива случаи ползвах "Вита-Мерфен", от който бях възхитена, но преди време го спряха от продажба, и аз не знам защо, и вече не се намира никъде. Та, хубаво е, че го спомена. Simple Smile

# 612
  • Тра-ла-ла
Метнах едно любопитно очо на продукта, но ми излизат яки цени от 50лв нагоре  Crazy Или аз нещо бъркам?!

# 613
Вита Мерфен беше прекрасно лекарство. За съжаление производителя Новартис не поднови разрешителното за употреба. Много други  лекарства на същия производител изчезнаха от пазара и сега, за да си ги набавяме трябва да си правим разходки до съседни държави.

# 614
  • София
Преди 7 години се татуирах е се мазах точно с Вита мерфен още имам половин туба, но срокът на годност, отдааааааавна е изтекъл.
Валериан,  мента,глог и валериан не ми действат.
Днес имах ангажимент и при закъснение или неявяване, ме чакаха страшни неустойки- не се успах  Grinning
Мислех си за Валидол преди сън, че явно докато си наместя биол.часовник със.смяната на времето,  ще закъснявам.

Общи условия

Активация на акаунт