Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 67 938
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
това, което казах, има и антисептично действие, освен, че смъква болка и сърбеж и освен, че бързо лекува.
Метнах едно любопитно очо на продукта, но ми излизат яки цени от 50лв нагоре  Crazy Или аз нещо бъркам?!

да, тубичката. Аз горе казах за пакетче, т.е. саше, което стига и е под 5 лв.

# 616
  • София
Привет, момичета.
За изследванията за здравна книжка две контейнерчета с "материал" ли трябва да занеса?
И още един въпрос, може ли от предния ден да го оставя в хладилник и на сутринта да го нося?

# 617
Привет, момичета.
За изследванията за здравна книжка две контейнерчета с "материал" ли трябва да занеса?
И още един въпрос, може ли от предния ден да го оставя в хладилник и на сутринта да го нося?

Колкото по-рано занесете материала, толкова по-добре.

# 618
  • София
Колкото по-рано занесете материала, толкова по-добре.
Ами зная, но понеже утре е неделя, пък понеделник сутрин не зная дали "ще свърша работата", затова и питам. Blush

# 619
Привет, момичета.
Според мен няма проблем,аз така процедирам понякога  Peace .Ако е за първи път за здравна книжка искат.За презаверка като че ли зависи от лабораторията.С колеги като сме коментирали,някъде искат,някъде не.

# 620
Няма проблем да стои в хладилник и да го занесеш на сутринта.

# 621
  • София
Да за нова здравна книжка става въпрос, не за презаверка, имала съм, но преди доста години.
А по повод броя на контейнерчетата, нещо да кажете? Нали са 2 изследвания, две ли трябва? А такава скоч лепенка със стъкълце трябва ли?

# 622
Носи две, ако не ти трябва едното, ще изхвърлиш - по-лесно е, отколкото да носиш едно и да пресипваш на място  Sick Скоч - зависи къде правиш, някои искат те да вземат лично пробата.

# 623
  • София
Ааа да бе, как ли пък няма да им се огъзя... Stop
В ХЕИ ще нося, нали и без това трябва печати от тях.
А те пък не могат ли от единия контейнер да си вземат за двете изследвания, ще им туря две грахови зърна.. Mr. Green

# 624
Mumy,
Скрит текст:
Едно контейнерче,материал колкото грахово зърно.Сигурно ще има и скоч лента и тампон за посявка.От няколко години искат и проба Манту за здравна книжка,та разпитай за това.В ХЕИ се водят на отчет книжките,ходи се еднократно при издаването на нова такава  Peace

# 625
  • София
Мерси Renko, ще взема за всеки случай две контейнерчета, да не вземат да ми върнат за едното л.......И една скоч лепенка, но за манту не са познали, ако искат не зная как ще се спасявам от него. Rolling Eyes

# 626
Не може на своя глава и със съвети за пробите от интернет да се появиш в ХЕИ и да настояваш за здравна книжка Mr. Green
Първо се отива,аналния секрет се взима на място,това са най-новите и задължителни изисквания,плаща се около 28лева,казват ти как да донесеш другите проби и чакаш да стане книжката  Peace

# 627
Здравейте ,имам следния въпрос:
имам поликистоза ,според АГ /само ехографски такава/,т.к нямам окосмяване ,пъпки и излишно тегло ,но го смених и отидох при друг гинеколог ,който директно ме пита имам ли о космяване  Shocked  , т.е не беше сигурен ,а не носеше очила  Rolling Eyes , останах буквално матирана , нямам мустак и косми  #Cussing out , ,предния аг НЕ ме беше питал имам ли нямам ли ,беше си преценил. Ще пускам тестостерон и буквално ми е напрегнато да не излезне висок....кажете какви са признаците на висок тестостерон ? И може ли да съм с поликистоза без да имам тези гадни симптоми ...????

# 628
  • София
Не може на своя глава и със съвети за пробите от интернет да се появиш в ХЕИ и да настояваш за здравна книжка Mr. Green
Първо се отива,аналния секрет се взима на място,това са най-новите и задължителни изисквания,плаща се около 28лева,казват ти как да донесеш другите проби и чакаш да стане книжката  Peace
Чакай сега, как така на своя глава? Ще направя това, което трябва, просто питам колко проби да нося и дали може пробата да е от предния ден, порадии обясних по горе.. Попитах личната лекарка и тя каза, че се дават проби както за децата за детска градина, същите. Освен това в болницата до нас казаха, че може и в тяхната лаборатория да ги занеса, но смятам направо да отида в ХЕИ. За манту и анален секрет на място никой нищо не каза.

# 629
Минала си и си питала навсякъде,само не в ХЕИ  Simple Smile Секрета е на място,ще разбереш като отидеш  Peace
Не е толкова страшно,все пак това им е работата...

Общи условия

Активация на акаунт