Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LI

• 164 126
  • 780
  •   1
Отговори
# 135
  • В светлината на слънцето
Иначе на актьорско ниво нещата са ок. Том Ханкс няма кой знае каква роля, тоест не предполага никакво развитие, но си стои много добре в нея. Ема Уотсън е с по-интересната роля и всъщност тя изнася филма, и си се справя. Проблемът е в самата история.

# 136
  • в сърцето на един мъж...
Жалко, по трейлър изглеждаше обещаващ.

# 137
  • В светлината на слънцето
Да, и започва интересно, но някъде към средата започва да тъпче, а финалът е претупан.

# 138
  • в сърцето на един мъж...
Ясно, стандартно за холивуд в последно време

# 139
Препоръчайте ми някой нов филм - драма / романтика или трилър?

# 140
  • Ямбол
Силно препоръчвам и двата филма Peace
Contratiempo
Brimstone

# 141

Contratiempo
Brimstone

Наистина са много добри, но и двата са доста натоварващи.

Един малко по-романтичен, но също доста напрегнат филм - The 7.39.
Сюжетът доста напомня класиката на Робърт де Ниро и Мерил Стрийп - Falling in Love (1984).
Всъщност и той е добро предложение, в случай, че не си го гледала, но е малко по-ретро Simple Smile.

# 142
The Next Three Days http://www.imdb.com/title/tt1458175/ С Ръсел Кроу, Елизабет Банкс, Лиъм Нийсън. Изключително напрегнат, интересен и поучителен филм. Има крими, трилър, екшън, романтика, семейна драма и малко Prison Break. Много ми допадна и мисля да изгледам скоро и оригиналната френска версия Pour elle (2008) http://www.imdb.com/title/tt1217637/

Бързи и яростни 8 (The Fate of the Furious)
http://www.imdb.com/title/tt4630562/?ref_=nv_sr_1

С всеки изминал филм затъват все повече и повече. ...
Клишета, баналности, всичко бе предвидимо, дори и преминаването на ‘’добрата страна’’ на Джейсъм Стейтъм не спасява филма. Но докато в Китай този филм прави 200 млн. за три дена ще има и още и още безумия...
Тази част ми хареса по-малко от предишните. Една от най-предвидимите, нелогични и безинтересни. А преминаването на ‘’добрата страна’’ на Джейсъм Стейтъм бе посрешнато някак си прекалено добродушно от нашите. В предишна серия беше убил най-хладнокръвно китайчето Хан, който им беше първи приятел. Много бързо го забравиха това.

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 22:56 от skybye

# 143
Gold (2016), коментирали ли сте в някоя от старите теми?

# 144
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, аз в предишната Peace. Хубав филм, без да е изключителен.

# 145
Благодаря, Джой. Тъкмо намерих писаното.
Попаднах на коментар към филма, че главният герой бил много противен и си помислих, че някое детенце е писало коментар, но после гледах трейлъра и разбрах какво има предвид  Laughing
Ще пусна да видя.

# 146
Гледах „Brimstone“ и през цялото време си мислех как от целия този сюжет можеше да излезе нещо хубаво: женската тема, дадена в премеждията на три поколения, добра структура (разделянето на части, които са рестроспективни; създават усещане за роман), тайнствена атмосфера, изкривена религиозност, още по-изкривена сексуалност, травматично минало, което преследва и пр. И целият този потенциал е замазан с разни празноглави, неинтелигентни решения.

Скрит текст:
Театралната смърт на Преподобния, начинът, по който гори в пламъците, произнасяйки високоромантически слова; цялата му демоничност беше немотивирана, появила се от нищото; кървищата и мъченията, в които имаше нещо показно и пр.

# 147
Набелязах си The Next Three Days.  Peace

# 148
И аз се включвам с три филма, изгледани скоро: Secuestro - порденият завъртян испански трилър, излишно е да казвам, че ми хареса много; Personal Shopper-с Кристен Стюарт-не мога да преценя дали наистина филма е лош или не ми хареса просто защото е с тази актриса; A Kind of Murder-харесвам Патрик Уилсън и свалих филма заради него. Джесика Бийл-идеално ми пасна ролята ѝ на физиономията ѝ. Определено не толкова интересен, колкото испанския трилър.

# 149
Contratiempo
Brimstone
И двата ме оставиха без дъх, първият защото не можех да предвидя развоя, втория по сюжетна линия ми напомни Тарантино някак. Препоръчвам ги и аз!

Общи условия

Активация на акаунт