Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LI

• 164 159
  • 780
  •   1
Отговори
# 165
  • Once there was a Hushpuppy...
Гледах немски биографичен филм за братята Даслер
Така се казва и е от две части - http://www.imdb.com/title/tt4610114/
На тези от вас, които обичат като мен биографични ще им хареса Peace
Не знаех историята на марките Адидас и Пума и ми беше много интересен, препоръчвам Wink

# 166
Изглежда ми интересен.. май ще го пробвам тази вечер.

# 167
Изглежда ми интересен.. май ще го пробвам тази вечер.
Къде ще го гледаш ?

# 168
  • Once there was a Hushpuppy...
По НВО го дадоха снощи. Предполагам, че ще го повторят още пъти Peace
Наистина е много хубав и си заслужава.

# 169
  • Sofia
"Препоръчвам Already tomorrow in Hong Kong"

+1  и аз  newsm10 !

# 170
  • В Космоса
Voice from the Stone - езотеризъм и мистика... Може да се стори скучен и безсмислен за някой, но за мен беше удоволствие да гледам! Heart Eyes

American Pastoral - Задължително да се гледа! Всъщност, не знам, де, но на мен много ми въздейства.

Smurfs: The Lost Village - на малката ѝ доскуча по едно време, а аз се просълзих. Малко ми трябва.  Mr. Green hahaha

# 171
Карибски пирати: Отмъщението на Салазар - става за разпускане. Самият сюжет беше предвидим. Джони Деп просто се губеше, Кая Скоделарио - беше ми неубедителна, а за някаква химия между нея и Брентън Туейтис не мога да говоря, тя просто липсваше. Хавиер Бардем и Джефри Ръш направиха страхотни роли. Образът на Салазар беше страхотно направен. А музиката беше невероятна.

# 172
 От новите филми препоръчвам Before I Fall / Преди да падна (2017)
http://www.imdb.com/title/tt1691916/

# 173
   Вчера гледах доста добър филм, който същевременно е послание и предупреждение към всички. Филмът е: "Berlin syndrome". Потресаващ филм, от който ме побиха тръпки, докато го гледах. Поставих се на мястото на момичето от филма. С всяка жена може да се случи нещо подобно. Не подозираме какви психопати се разхождат около самите нас. Гледаш го хубав, мил, възпитан и интелигентен мъж, а той се оказва пълен психопат.

# 174
   Вчера гледах доста добър филм, който същевременно е послание и предупреждение към всички. Филмът е: "Berlin syndrome". Потресаващ филм, от който ме побиха тръпки, докато го гледах. Поставих се на мястото на момичето от филма. С всяка жена може да се случи нещо подобно. Не подозираме какви психопати се разхождат около самите нас. Гледаш го хубав, мил, възпитан и интелигентен мъж, а той се оказва пълен психопат.
И аз го гледах днес...Хареса ми,но не разбрах причините за поведението му,това че не иска да вижда майка си...както и какво точно е станало с предишната приятелка...Останаха поне за мен доста неизвестни!

# 175
И аз го гледах днес...Хареса ми,но не разбрах причините за поведението му,това че не иска да вижда майка си...както и какво точно е станало с предишната приятелка...Останаха поне за мен доста неизвестни!

Четох му резюмето скоро и ме грабна. Запазих си го, но не знам кога ще го гледам.
Иначе кажете ми поне накрая момичето отърва ли се от този психопат.
В скрит текст ми кажете, да не спойлираме другите.  Grinning

# 176

Четох му резюмето скоро и ме грабна. Запазих си го, но не знам кога ще го гледам.
Иначе кажете ми поне накрая момичето отърва ли се от този психопат.
В скрит текст ми кажете, да не спойлираме другите.  Grinning

Това съобщение исках да го изтрия и го смятайте за изтрито.

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 09:45 от Jennifer_w

# 177

Също го смятайте за изтрито съобщение.

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 09:46 от Jennifer_w

# 178
Преди малко изгледах A Cure for Wellness / Лек за живот (2016),много добър....Само за ценители на психотрилърите и мистериите !!

http://www.imdb.com/title/tt4731136/

# 179

И аз очаквах, че по време на филма щеше да се разкрие защо не искаше да се вижда с майка си, след смъртта на баща му, щеше да посети майка си, за да й съобщи скръбната вест за баща си. Предполагам, че е убил последната си приятелка, след като е харесал ново момиче. Дадоха във филма, че когато празнуваше при колегата си Нова Година и излезе навън от къщата на колегата си, хареса едно момиче и се опитваше да я впечатли, но тогава се появи приятелката й.

Да,това го забелязах...както и това,че баща му му направи забележка,че само с туристки се занимава...Даже предположих,че майка му е била такава и за това си отмъщава за нещо... Смятах ,че в тайната стая ще има повече албуми на жени...,ако такава е била идеята... Не ми хареса и това,че в крайна сметка главната героиня му се натискаше здраво,дори не тръгна за Дрезден заради единия секс...,той тогава не я задържаше...Както и да е,има замисъл филма,но не е направен добре !!

Общи условия

Активация на акаунт