Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LI

• 164 165
  • 780
  •   1
Отговори
# 180
  • Резерват "Северозапад"
Само следя темата от 7-8 години за подбор на добри филми.
Не знете ли къде е бутонът "скрит текст" ooooh!?

# 181
Само следя темата от 7-8 години за подбор на добри филми.
Не знете ли къде е бутонът "скрит текст" ooooh!?

Съжалявам, но точно аз не знам къде е бутонът за скрит текст и се извинявам за невежеството си.

# 182
Преди малко изгледах A Cure for Wellness / Лек за живот (2016),много добър....Само за ценители на психотрилърите и мистериите !!

http://www.imdb.com/title/tt4731136/

Обезателно ще го гледам, стига да не е филм на ужасите, защото мразя да гледам филми на ужасите.

# 183
   Вчера гледах доста добър филм, който същевременно е послание и предупреждение към всички. Филмът е: "Berlin syndrome". Потресаващ филм, от който ме побиха тръпки, докато го гледах. Поставих се на мястото на момичето от филма. С всяка жена може да се случи нещо подобно. Не подозираме какви психопати се разхождат около самите нас. Гледаш го хубав, мил, възпитан и интелигентен мъж, а той се оказва пълен психопат.
И аз го гледах днес...Хареса ми,но не разбрах причините за поведението му,това че не иска да вижда майка си...както и какво точно е станало с предишната приятелка...Останаха поне за мен доста неизвестни!

Четох му резюмето скоро и ме грабна. Запазих си го, но не знам кога ще го гледам.
Иначе кажете ми поне накрая момичето отърва ли се от този психопат.
В скрит текст ми кажете, да не спойлираме другите.  Grinning

Отървава се от психопата. Помага й ученичката на психопата. Но дали ако беше извън филма, дали момичето щеше да се отърве от психопата? Не вярвам да можеше да се отърве от него. Но не знам - забелязала съм, че германците имат доста изкривено мислене и съдя по тези, които познавах. Не очаквах този филм да бъде нещо впечатляващо, но ме впечатли наистина дълбоко и пак ще се повторя, побиха ме тръпки наистина.
Защо не си разказвате филма на лс ? ooooh!

# 184
От мен тръгна всичко Markrit. Извинявам се. Е, аз написах, че трябва да е в скрит текст за да не се спойлират хората, но въобще не се съобразяват явно.
Все пак благодаря за спойлера.
Следващия път се съобразявайте и скривайте такива неща.
Jennifer_w, можеше наистина на ЛС да ми пишеш вместо да разваляш удоволствието на другите да гледат филма. Аз лично против спойлери нямам, но има други хора им е проблем.
Като пишеш пост, над него има много бутони - там е бутонът за скрит текст. Разгледай ги.
Иначе се пада осмия бутон от първия ред.

# 185
   Признавам си грешката. Извинявам се искрено на всички.

# 186
   Признавам си грешката. Извинявам се искрено на всички.
Просто се обезмисля гледането на филма .

# 187
Преди малко изгледах A Cure for Wellness / Лек за живот (2016),много добър....Само за ценители на психотрилърите и мистериите !!

http://www.imdb.com/title/tt4731136/

Обезателно ще го гледам, стига да не е филм на ужасите, защото мразя да гледам филми на ужасите.

макар на места да го водят и хорър,не е точно такъв....

# 188
  • в сърцето на един мъж...
Маркрит, те хубаво са разказали, ми ти що ги цитира? Те се изтриха, извиниха, ти обаче остави всичко, че и останалите, дето не бяха видяли, да видят Rolling Eyes

# 189
Щом филмът е хубав и си заслужава гледането, това че е известен финалът не намалява кой знае колко въздействието. Поне за мен е така - най-вече със стойностните филми. Едва ли в този филм най-интересното е финалът. В повечето случаи предпочитам да знам как ще завършат нещата, за да мога да се концентрирам в детайлите  Simple Smile.

Иначе с нетъпрение очаквам субтитрите за този филм - The Drowning (2016). Участва един мой любимец -  Josh Charles, а и историята изглежда интересна.

# 190
Щом филмът е хубав и си заслужава гледането, това че е известен финалът не намалява кой знае колко въздействието. Поне за мен е така - най-вече със стойностните филми. Едва ли в този филм най-интересното е финалът. В повечето случаи предпочитам да знам как ще завършат нещата, за да мога да се концентрирам в детайлите  Simple Smile.

Иначе с нетъпрение очаквам субтитрите за този филм - The Drowning (2016). Участва един мой любимец -  Josh Charles, а и историята изглежда интересна.

Този филм "The Drowning" звучи доста интересен.

Да не пускам друг коментар. Когато си теглите филмите, във всеки торент към филма има описание на филма и дори и видео и въпросът ми е все пак това описание към филма се чете, нали?. Нека да не гледаме определен филм, защото вече сме прочели резюмето към него и ни е безинтересен. Разказах за края, защото исках да предизвикам дискусия по темата. Извиних се и изтрих всички коментари във връзка с разказването на филма.

# 191
Гледах "Магьосникът на лъжите" с Де Ниро, хареса ми, но сякаш очаквах малко повече да разгърнат образа на Пфайфър.

# 192
JACKLIN, нещо за сюжета?
Харесвам Де Ниро и Пфайфър, ако и сюжета е стойностен, значи не трябва да го пропускам.

# 193
JACKLIN, нещо за сюжета?
Харесвам Де Ниро и Пфайфър, ако и сюжета е стойностен, значи не трябва да го пропускам.

По действителен случай е, за една от най- големите финансови измами, но не е сух. Гледай го.

Изгледах и "Берлински синдром" заедно със 16- годишната ми дъщеря. Беше много поучително за нея, как една грешка, доверяване на непознат, може да преобърне целия ти живот. Хареса ми.

# 194
 Peace Ще ги изгледам и двата задължително!

Общи условия

Активация на акаунт