Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LI

• 162 467
  • 780
  •   1
Отговори
# 645
  • Essen
Препоръчвам горещо http://www.imdb.com/title/tt0460890/

Темата е страхотна. Едва сега я отрих и нямам търпение да я изчета цялата. Доволна съм, че повечето заглавия съм изгледала и са оставили някаква следа в главата ми.

# 646
Не знам дали сте споменали To The Bone, струва си.

http://www.imdb.com/title/tt5541240/

# 647
  • Essen
Ето нещо, което ми препоръчаха и ме очарова

http://www.imdb.com/title/tt0234288/

# 648
  • В светлината на слънцето
Здравейте  Grinning
Не съм се разписвала мнооого отдавна в темата, но то и във форума почти не съм влизала. Та да се отчета с две топли заглавия.
"Дивата река" - http://www.imdb.com/title/tt5362988/ Подходих с голямо предубеждение и сравнително ниски очаквания към този филм, той пък взе, че ме изненада. Общо взето сурова история, поднесена добре в актьорски план.
"Убийство в Ориент Експрес" - http://www.imdb.com/title/tt3402236/ Дългоочакваната версия на Кенет Брана. Не знам на какво дължи ниския си рейтинг, но за мен е неоправдано нисък. Много, ама много ми хареса! Да, театрален е. На моменти е бутафорен. Но мноооого добра актьорска игра (доживях Джони Деп да не ме дразни, понеже най-после се сети, че освен пират е и актьор), усет към детайла, динамика не чрез външни ефекти, а изградена от работата на актьорите пред камерата. Умишлено е търсен театралният ефект и е много на място. Но да не издавам повече кой е убиеца. Препоръчвам с две ръце. Peace

# 649
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лулумба, много се радвам на завръщането ти тук Relieved
И въпросче за 'Ориент експрес', относно актьорите- много ми е интересно как се справя Полунин с първата си кино-роля?

# 650
Лулумба, много се радвам на завръщането ти тук Relieved
И въпросче за 'Ориент експрес', относно актьорите- много ми е интересно как се справя Полунин с първата си кино-роля?

Добре е, общо взето е в свои води.  Mr. Green Но и ролята му не предполага повече развитие.
Честно казано мен най-много ме притесняваше самият Кенет Брана като Поаро. От трейлърите никак не ми допадна образа, но във филма е... уау. Както и Мишел Пфайфър. Тя също прави много силна роля, но и основата позволява добро развитие при нея. Абе щом харесах Джони Деп и Кийра Найтли, представи си. Mr. Green

# 651
И аз мисля да гледам Убийство в Ориент Експрес. Чела съм книгата и знам как свършва. Интересно ми е как го е интерпретирал рецисьора. Сюжетът на Агата Кристи е блестящ(това е една от най-известните и творби) и има широко поле за действие, така да се каже. От трейлъра ми се струва, че и кинематографията е на досто високо ниво.
Любителите на стари филми и киномани могат да гледат и версията от 1974, също с уникален актьорски състав - Ингрид Бергман, Лорън Бакол, Жаклин Бизе, Шон Конъри, Ванеса Редгрейв и други.

# 652
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря! Като балетист никога не ми е блестял с особено сливане с образа, но там и изискването за преекспонираност е особено акцентирано.
Абе щом харесах Джони Деп и Кийра Найтли, представи си. Mr. Green
Ето че не съм само аз, която смята Дейзито Ридли за едно по-лошо копие на Кийра Grin

# 653
  • в сърцето на един мъж...
Лулумба, много се радвам на включването ти! Значи чакаме с нетърпение Ориент експрес!

# 654
Да, гледах и аз, че рейтинга и на двата е доста нисък, но пък и мен това не ме е спирало да харесам някой филм. И The Snowman ми хареса. 😄 Аз и на Майкъл съм фен, та може това да ми замъглява преценката. Имат собствена атмосфера тези филми някак.

The snowman  си е отличен за жанра. Атмосферата е специфична снежна.
Американците никога не са били и не могат да бъдат показател за хубав/нехубав филм.

# 655
  • В Космоса
Гледах снощи препоръчания италиански филм “Перфектни непознати” и страшно много ми хареса. Може ли препоръка за подобен? Дори да не е такъв сюжета, но да е в този дух.

Снощи гледах Coherence . Пак се събират на парти няколко семейства и се започва с мистерията, породена от минаваща комета. Интересен е.

# 656
Може ли да ми препоръчате нещо , подобно на Crash http://www.imdb.com/title/tt0375679/ - различни истории и съдби, които в един момент се преплитат.

the unconscious, мерси, ще го погледна.

# 657
Благодаря! Като балетист никога не ми е блестял с особено сливане с образа, но там и изискването за преекспонираност е особено акцентирано.
Абе щом харесах Джони Деп и Кийра Найтли, представи си. Mr. Green
Ето че не съм само аз, която смята Дейзито Ридли за едно по-лошо копие на Кийра Grin

Ох, бе, всеки път я бъркам.  ooooh! Наистина е по-лошо копие. И двете са ми еднакво неприятни.

# 658
  • с трима мъже :)
Аз този път май се поизложих Sad
Харесвам филми наред, рядко попадам на филми, които да не ми харесват. Обожавам европейско кино, обожавам скандинавски филми, в които 10 мин не се случва нищо... но този път .... Sad  ...нещо не усетих "Дивата река". А тук май всички го бяха харесали. Явно беше какъв е развоят, реално тук завързан сюжет няма, но дори и само заради кадрите и играта на актьорите ... пак не ме грабна този филм Sad

Много ми хареса ИЗПЕПЕЛЕНИ - убийствено добър!

# 659
Снощи гледах Coherence . Пак се събират на парти няколко семейства и се започва с мистерията, породена от минаваща комета. Интересен е.
Благодаря за препоръката! Рядко се впечатлявам от такива филми, но като видях финалната сцена изтръпнах, защото ми се е случвала Joy

Който не го е гледал да не чете:
Скрит текст:
Пътувахме с мъжа ми в колата, звъни му някой, той поглежда екрана и ме пита защо го набирам. Вадя си моя телефон - нищо, не звъня аз Close оказа се, че апаратът му се е бъгнал и примерно звъни баща му, а изписва друго име. Тогава не обърнах внимание, но сега ме полазиха тръпки при сцената Grin а и имам същия пръстен  Joy

Общи условия

Активация на акаунт