Звездни компромати - 315 част

• 107 675
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
  • Mediterraneo
И на мен ми харесва Деса, съвсем нормално си изглежда без грим. Даже ми изглежда по-млада така.

Хубава е  Peace И аз съм измита скумрия, не ползвам абсолютно никакъв грим напоследък.

# 421
Григор ходи за Dolce & Gabanna  Peace

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 фев 2017, 16:06 от missoni

# 422
Денси, душо, какво ще правиш? Laughing
Нищо и аз съм взета, та сме квит. А и няма пари да даваме на Найлона я!

# 423
  • Rock & Roll feeling ...
И на мен ми харесва Деса, съвсем нормално си изглежда без грим. Даже ми изглежда по-млада така.

Хубава е  Peace И аз съм измита скумрия, не ползвам абсолютно никакъв грим напоследък.

На ДесиСлава грим й стои,без грим ми е като измита и нездрава някак ... А как я гримират е отделен въпрос.
Има жени,които  и без грим нямат този полъх на умитост и обезцветеност.

Аслъ Тандоган ( 37г.) например  ми е ок.

# 424
О, Гришо и като модел ли се изявява.  Crazy

Джордж и Амал отново
Скрит текст:

# 425
  • Sofia
Тези тесни и къси панталони много са зле,лошото е,че навлизат стремглаво сред мъжете...

# 426
  • Rock & Roll feeling ...
Много са ми п*дераски такива панталонки   Sick

# 427
НЕ е Григор ooooh!
Припознах се...

# 428
НЕ е Григор ooooh!
Припознах се...
Обаче много прилича на него наистина.

# 429
# 430
Сега сигурно ще прозвуча еретично, но специално задника на Николета ми харесва  Stop Малък, стегнат и без целулулит. Това от снимки, не съм я виждала на живо  Rolling Eyes

# 431
Мисля, че ако Джордж Клуни си боядиса веждите и косата, няма да има този "изсъхнал" външен вид  Grinning Но, явно държи на този тип остаряване, няма лошо, щом си се одобрява...  Макар, че ми оставя чувството на "нашляпан" с фон дьо тен или прекалил със слънчевите бани, човек... Grinning

# 432
Преди време, когато се взеха с Амал, имаше коментари, че ги готвят за нова президентска двойка (не мога да посоча източник). Сега очакват и наследник. Нищо чудно предположенията да се окажат верни. Има време.

# 433
Сега сигурно ще прозвуча еретично, но специално задника на Николета ми харесва  Stop Малък, стегнат и без целулулит. Това от снимки, не съм я виждала на живо  Rolling Eyes
На мен тялото й като цяло ми харесва  Mr. Green пропорционално и женствено.

Десислава без грим не изглежда толкова едра. Много по-добре е  Peace

# 434
  • в морето до колене
Преди време, когато се взеха с Амал, имаше коментари, че ги готвят за нова президентска двойка (не мога да посоча източник). Сега очакват и наследник. Нищо чудно предположенията да се окажат верни. Има време.
На първо време и губернатор на Калифорния ще е добре.  Whistling Един вид трамплин.

Общи условия

Активация на акаунт