Звездни компромати - 315 част

• 107 692
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
НЕ е Григор ooooh!
Припознах се...
Май не си се припознал и си е баш той:
https://instagram.com/p/BQ-szAXBt11/
(Григор е харесал видеото)

# 436
Преди време, когато се взеха с Амал, имаше коментари, че ги готвят за нова президентска двойка (не мога да посоча източник). Сега очакват и наследник. Нищо чудно предположенията да се окажат верни. Има време.
На първо време и губернатор на Калифорния ще е добре.  Whistling Един вид трамплин.

Що да не?  Simple Smile И Рейгън, и Арни са (били) актьори.

# 437
  • bad@ss
Поиграх си и извадих няколко кадъра от видеото на ДиЕнДжи  Blush

# 438
Същият модел и от друг ъгъл  Mr. Green
Скрит текст:

# 439
И на мен на Григор ми прилича Simple Smile

Човече
, краката примерно не ми харесват. Много са ми гърчави Crazy

# 440
Люси Дяковска в момента вие по Нова. Rolling Eyes

# 441
Уау! Каква прилика с Григор! Crazy

# 442
  • София
Направо двойник!

# 443
Абе походката му е баш на Гришовата  Mr. Green

# 444
Същият модел и от друг ъгъл  Mr. Green
Скрит текст:

Според мен е Григор.
Пръстенът е същият.

Скрит текст:

# 445
Вярно ли е, че Божинов не се е развел все още официално с Николета Лозанова?
Да! Така твърди тя.  Laughing

А той твърди, че няма защо да се развеждат тъй като всъщност не са сключвали граждански брак...

# 446
  • Rock & Roll feeling ...
Сега сигурно ще прозвуча еретично, но специално задника на Николета ми харесва  Stop Малък, стегнат и без целулулит. Това от снимки, не съм я виждала на живо  Rolling Eyes

На някои снимки и на мен ми харесва,въпреки че не го намирам за малък,особено спрямо размерите й.

Но как можем да преценим задника й,като винаги го е нацуцурила назад,за да изглежда щръкнал и кръгъл. Даже заради това нагъзурчване се получава лека разчекнатост,която ама въобще не ми харесва .

# 447
  • Бургас
Голяма теория на конспирацията с Клуни и булка му. Какво ли не се изговори като се ожениха.
Че бил гей, мисля, че беше водещата теза тук. После, че имал политически амбиции. Обаче, аз едно си мисля-тя е адвокатка със световна известност, той-актьор. Та кой от двамата има по-голяма подготовка за президент? А може би тя ще е първата жена президент?

# 448
Григор (  ooooh!)
Скрит текст:

# 449
Голяма теория на конспирацията с Клуни и булка му. Какво ли не се изговори като се ожениха.
Че бил гей, мисля, че беше водещата теза тук. После, че имал политически амбиции. Обаче, аз едно си мисля-тя е адвокатка със световна известност, той-актьор. Та кой от двамата има по-голяма подготовка за президент? А може би тя ще е първата жена президент?
Аз разбрах,че е световно известна адвокатка ,чак като му взе фамилията

Общи условия

Активация на акаунт