Звездни компромати - 315 част

• 107 596
  • 768
  •   1
Отговори
# 45
  • Gotham City
Бижу,
Скрит текст:
аз пиех Ли Да, точно нещата, които описваш. Не можех да си представя да хапна, гадеше ми се при мисълта. Ходех без да зная на къде, буквално. Заставам пред кафе машината, обяснимо защо, но просто седя и гледам и не знам какво да правя. Треперех, постоянно си чувах пулса в ушите, беше супер учестен. Но аз тъпо и упорито ги пиех.
После взехме уж от новата формула, едно хапче и цял ден като парцал, не можех да мръдна от леглото супер зле ми стана, ама супер зле, мислех, че направо си отивам, толкова лошо ми беше.
И така, вече не ми и минава през акъла да пия подобни глупости.
Лека храна + тренировки (дори и не тежки такива) има много по-добър ефект.

Виж, тази тъмнокожа много ми харесва

# 46
  • Rock & Roll feeling ...
И на мен не ми харесва. Хич не им отиват на белите тези негърски черти  Blush
Тя не е бяла, тя е негъргка-албинос. А дали негърските черти не вървят с друга боя, това вече е отделен въпрос.
Аз съм виждала негър-албинос с прозрачна кожа,бяла коса и кристално сини очи. Беше изненадващо-странна гледка. Но човека беше голям пич, видя че се загледах,видя че се обърнах даже от почуда / съвсем първично и асимилиращо / , а той се усмихна и ми помаха  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes Сигурно постоянно му се случват такива,като мен,но беше избрал да замени "майните" с усмивка.

# 47
Благодаря за новата тема.  Peace

Запис с някаква класация за едни най-кофти тоалетите на Оскарите през годините, която ми изскочи във фейса.

Angelina Jolie, 2000
Скрит текст:

Whoopi Goldberg, 1993
Скрит текст:

Charlize Theron, 2010
Скрит текст:

Gwyneth Paltrow, 2002
Скрит текст:

Melissa McCarthy, 2012
Скрит текст:

Meryl Streep, 2012
Скрит текст:

Trey Parker, Matt Stone, 2000  Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 48
Видео на Анджелина и деца как ядат паяци и скорпиони .

Първи публичен коментар на Анджелина по темата с развода .

Благодаря ти за споделените видеа! Явно е доста болезнена тема за Анджито и не и е било лесно решението, имах чуството че ще се разплаче. И все пак каза че са семейство и иска да го преодолеят. Дали е опит за събиране с Брад?

Навремето като се разведе с Били Боб пак употреби израза "difficult time", но добави още че е тъжна и ядосана, защото са имали дълбока връзка, но че приоритетите им се разминали. Тя искала да е майка, а той си гледал кариерата. Сега звучеше по-скоро оптимистично. Че са семейство.

# 49
Melissa McCarthy, 2012
Скрит текст:

На Мелиса тоалета изобщо не ми изглежда лош.  Naughty

# 50
  • Gotham City
Мелиса, Анджелина и Мерил ми харесват

# 51
# 52
  • Варна
Бижу, много ми хареса описанието на мъките в тоалетната и изобщо  Laughing

Моделката - албинос, устните ли е надувала? Ужасни са, особено горната, а аз харесвам месести устни.

# 53
Николета с този странен опънат пъп....

# 54
  • Пловдив
И като сме на вълна Оскари, малка подборка от разкошните рокли

Кейт Хъдсън, 2003г.

Пенелопе Крус

Камерън Диаз, 2010г.

Мила Кунис

Ейми Адамс, 2013г.

Джей Ло, 2015г.

Вече нямам търпение да раздават тазгодишните. Не толкова за наградите, а за тоалетите Laughing

# 55
  • София
Вече нямам търпение да раздават тазгодишните. Не толкова за наградите, а за тоалетите Laughing
И аз.  Crazy

Не ми харесва и на мене бялата афроамериканка.

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 12:59 от sise_to

# 56
  • Rock & Roll feeling ...
Колко е широка в раменете,особено спрямо ханша .  

# 57
# 58
  • Варна
Ау, Ава, много ми харесва!

# 59
  • София

Много е красива, наистина! Доста е тъмничка обаче и така не изпъкват много чертите й.

Общи условия

Активация на акаунт