Баба Марта иде вече, рита юнското човече - тема 7

• 47 916
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Вечер до 3-4 часа не мога да заспя, а сутрин до 12 не мога да се събудя.
Момичета, как са вашите тазови стави? При мен болят от вътрешна част на бедрото при вървене. От няколко дни почвам да усещам и лека болка в срамна кост отпред. Дано да не е симфизит....

Ох тези болки са ужасни аз ги имам от 5-тя месец някъде и са постоянни, а като се преуморя става страшно  ooooh!

Леле хораа не съм вярвала, че гладенето е такава досадна процедура одеве сигурно половин час си играх да изгладя вчерашната пералния с бебешки дрешки ужас, а има още мнооогоо  Tired
Добре дошла на мойто с ютията...хахаха

# 661
Салли, аз така проверявам дали контракция или не. Като корема се втвърди натискам го отдясно и отляво. Ако е контракция и от двете страни е твърд. Ако бебо, при мен само от едната страна е твърд.
Сигурно заради магнитната ми боли главата. Чувствителна съм към тях. Simple Smile
До края на седмица ще има бури. Момичета внимавайте, защото те ыдигат кръвното, което за на е лошо.

И аз така правя 😀 Онзи ден направо ми се щръкна корема от едната страна. Голям купон се вихри вътре  #Crazy

# 662
Вечер до 3-4 часа не мога да заспя, а сутрин до 12 не мога да се събудя.
Момичета, как са вашите тазови стави? При мен болят от вътрешна част на бедрото при вървене. От няколко дни почвам да усещам и лека болка в срамна кост отпред. Дано да не е симфизит....

Ох тези болки са ужасни аз ги имам от 5-тя месец някъде и са постоянни, а като се преуморя става страшно  ooooh!

Леле хораа не съм вярвала, че гладенето е такава досадна процедура одеве сигурно половин час си играх да изгладя вчерашната пералния с бебешки дрешки ужас, а има още мнооогоо  Tired
Добре дошла на мойто с ютията...хахаха

Май ще обучавам моЙто мъж как се гладят дрехи  Laughing

# 663
Мен нали искат да ме учат да гладя,но аз се правя на ранена лисица  Laughing Не се давайте без бой  Laughing

Някой друг с воднисто вагинялно течение?Миналатя седмис пусках МБ и е чиста....а като повървя повече превръзката ми е мокра цялата.

# 664
Благодаря ви момичета  Hug Ако продължат контракциите ще се видя с доки,че сега бил на някакви изпити.
Bo0oo,я го обучи мъжото,а не ти да се мъчиш.Аз моя го обучих да простира,че просторите ни са много високи и сега няма как да скачам с коремчето.
Cvetno_cvete,аз съм като теб с течението.И все едно съм се напишкала понякога(то може освен течение и да се напишквам) Щом МБ е чиста,не се притеснявай.

# 665
Благодаря ви момичета  Hug Ако продължат контракциите ще се видя с доки,че сега бил на някакви изпити.
Bo0oo,я го обучи мъжото,а не ти да се мъчиш.Аз моя го обучих да простира,че просторите ни са много високи и сега няма как да скачам с коремчето.
Cvetno_cvete,аз съм като теб с течението.И все едно съм се напишкала понякога(то може освен течение и да се напишквам) Щом МБ е чиста,не се притеснявай.

Да ти кажа хич не обичам, някой да ми върши домакинската работа имам чувството че не я върши добре като започне, пък аз много обичам да чистя и да подреждам в нас някак успокояващо ми действа  Laughing само дето почвам много да се изморявам вече  Mr. Green

# 666
Sally, искам да ти споделя ,че аз от 5 месец някъде съм със стягания и тип менструална болка.Освен магнезия пия и салбутамол таблетки...лежах на системи в болницата и освен моя Аг,докторите от болницата също ми го препоръчаха(изписва се за контракции,заместител на гинипрала,който вече го няма на пазара).Той и салбутамола взе да изчезва ,та съм се запасила с няколко кутий.Консултирай се с твоя доктор какво мисли по въпроса,да прецени състоянието и ако ТОЙ прецени,нека ти назначи и тези таблетки.

# 667
Тук в интернета съм попаднала на статия ща бета хемолитични стрептококи. Че всички бременни трябва да правят тест за тях след 35 седмица. Дали ще ни правят тези тестове....
Ох, аз май се разбллявам. Боли ми гърлото и нос се запушва... Sad

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 08:43 от Karjala

# 668
Уф, май болежките ни ще се засилват и трябва да го приемем. Аз гледам да не се филмирам за леките болки и тези от разтягането на таза. Иначе и м 90ен 2 дни ме боляха костите при срамната кост и само като лежах неподвижно не усещах болка.
Карджала , дано не се разболееш, a за изследването съм се доверила на лекаря ми и каквото каже това правя. Иначе я интернет се побърквам като чета и затова вече избягвам, а и нали уж той си знае работата и се надявам АГ-то да е достатъчно отговорен.
Да ви попитам и аз, от снощи бебчето ми е по-активно. Все едно плува и рита едновременно. Добре че спря през нощта , че да мога да заспя. Сега сутринта прави пак пируети. Кога трябва да се притеснявам, че бебето е прекалено активно?

# 669
Момичета, помагайте. Страшно ми боли гърлото. Не мога нито да говоря, нито да ям, нито да пия. В гърлото на задна стена 2 големе подути червени петна. Засега температура нямам. Страх ми е да не направя ангина. Иначе никога не съм правила ангини. На лекар само утре следобед. Сега смуча хомеожен, прополки, пчелен клей, гаргара с сол, обаче болка не се намалява.

# 670
Аз бях на ФМ днес.За кръвотока ми изписаха флебодия и дузодрил.Някой да ги е пил?

# 671
Момичета, помагайте. Страшно ми боли гърлото. Не мога нито да говоря, нито да ям, нито да пия. В гърлото на задна стена 2 големе подути червени петна. Засега температура нямам. Страх ми е да не направя ангина. Иначе никога не съм правила ангини. На лекар само утре следобед. Сега смуча хомеожен, прополки, пчелен клей, гаргара с сол, обаче болка не се намалява.

Смучи мед. Една супена лъжица в устата и държиш, докато се стопи.

# 672

Смучи мед. Една супена лъжица в устата и държиш, докато се стопи.
Правиш всичко каквото трябва и дано е започнало да действа. Аз ще добавя компрес. Взимаш голямо парче памук и му слагаш хладка вода, залепваш на гърлото, слагаш един найлон отгоре и завързвали с шал. Идеята му е, че напълно естествено се загрява от тялото колкото е нужно. На мен много ми помага. Да оздравяват бързо Hug

# 673
Благодаря ви момичета, дано да не се влоши положението.  Hug

# 674
Добро утро и от мен!Вчера бяхме на ФМ и доплер в Щерев,всичко е наред с госпожицата ни.Вече тежи 1,600 кг.Доктора няма никакви забележки към нея и мен,дай Боже така да е и до края!Околоплодната течност е в норма,дължината на маточната шийка е 35 мм.,и сме с главата надолу вече,че до преди 2 седмици беше седалищно Simple SmileЛицето го видяхме частично,защото пъпната връв била пред лицето Simple Smile
Хубав ден от мен момичета!

Общи условия

Активация на акаунт