Баба Марта иде вече, рита юнското човече - тема 7

• 47 729
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Да са живи и здрави и трите бебенца! Много сили на родителите! А на нас пожелавам да изчакаме до деветия месец!
Bo0o честито за ремонта. Ще се отмирише, не се притеснявай Simple Smile
gnikolova92 пази се и дано повече не се повтаря случката до деветия месец!
Благодаря, дано вс е ок. Сега съм вързана плътно на дивана и пазачи ми се редуват тука...ще устискаме. На всички го пожелавам и по-кротко.

# 646
Ние закупихме бебешка козметика Здраве. На кутиите пише че 96% натурални съставки. Взимахме пяна за къпане ща коса и тяло, млекце след къпане, крем срещу подсичания и бебешки крем за слънце 50 фактор. Имам голямо доверие на тази фирма, заради техните шампоани и кремчето в синя кутийка, винаги имам положителен ефект.

# 647
  • София
Аз заложих на Мустела за в началото. После може би ще мина на Бюбхен, защото обожавам миризмата им.

# 648
За козметиката - бях на презентация на Uriage, прехвалиха ги, пробвах ги - хареса ми как омекотяват, не ми хареса как  миришат. Чудя се дали да не заложа на A-DERMA?
Ние нищо не сме купили, ремонтът предстои през април;), та като ви чета колко сте напред с подготовката, чак се плаша.
Аз днес цял ден чистя и лъскам, сега съм с болки и лежа.

# 649
С първото дете ми бяха препоръчали да видя каква козметика ползват в родилния дом и ако му понесе добре на детето,направо да взема същата, за да не рискувам. За мое щастие, той никога не е имал някакви сериозни кожни проблеми (освен сухи участъци, които успешно третирах с А-дерма), аз ползвах Хип, а за дупето и Бочко,и Здраве,и Хип,а до скоро главно Судокрем. Сега може би ще сменя, ама заради разнообразието, иначе съм доволна от Хип.

# 650
Момичта,да ви се похваля днес свекърите ми подариха количката,която с мъжо си я бяхме харесали.Тези дни ми е по-спокойно.
Иначе и аз мисля да гладя до 2-3 месец.Чудя се кога да започна с прането на дрешките и какъв прах да използвам като в началото мисля да не ползавм омекотител.
За козметиката-насочих се към Мустела,Uriage или пък Здраве,но това мисля накрая да го избера ☺
gnikolova92,повечко почивчица.
Во0оо,браво за ремонта 😊 Не се притеснявай ще се отмирише.Ние когато се нанесохме вкъщи след ремонт и нови мебели ни трябваше седмица някъде да се отмирише,така че до идването на бебочето всичко ще се е отмирисало.
Момичета,мен от вчера са ме хванали едни ужасни контракции 😢 Към 19 часа се започва-коремът ми става на камък и бебата става много неспокойна и активна.Ако не отминат ще звъня на Аг-то.ч

# 651
Ти сигурна ли си че саконтракции? При мен по време на контракция бебо не се движи. Обаче като се надупи, все едно контракция. И моето вчера цял ден мърдаше. Направо се зачудих. Може би са усетили смяна на времето? И аз днес с лека мигрена, пулсира ми слепоочието, като се изправя... Аз много внимавам с физическо натоварване. Ето вчера ходихме до изложение и после на рожденния ден и днес имам повече контракции.

# 652
Момичта,да ви се похваля днес свекърите ми подариха количката,която с мъжо си я бяхме харесали.Тези дни ми е по-спокойно.
Иначе и аз мисля да гладя до 2-3 месец.Чудя се кога да започна с прането на дрешките и какъв прах да използвам като в началото мисля да не ползавм омекотител.
За козметиката-насочих се към Мустела,Uriage или пък Здраве,но това мисля накрая да го избера ☺
gnikolova92,повечко почивчица.
Во0оо,браво за ремонта 😊 Не се притеснявай ще се отмирише.Ние когато се нанесохме вкъщи след ремонт и нови мебели ни трябваше седмица някъде да се отмирише,така че до идването на бебочето всичко ще се е отмирисало.
Момичета,мен от вчера са ме хванали едни ужасни контракции 😢 Към 19 часа се започва-коремът ми става на камък и бебата става много неспокойна и активна.Ако не отминат ще звъня на Аг-то.ч

Еее това е много хубав подарък, добре че поне са се съобразили с това което вие сте харесали, а не те да си взимат това което на тях им харесва. Сподели каква е количката  Heart Eyes
А за контракциите почивай повечко и ако не отшумят звънкай на доки  Hug

# 653
Вече и аз не знам дали бебчето се мърда,но коремът става на камък,а понякога започва и лека болка като при менструация.Най-вероятно усещат бебочета.
https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=108190&sgid=54 това е количката,малко идва височка,но пък аз съм висока,а мъжо е 2 метра.Иначе голяма емоция,докато я сглобявахме.Мъжо не искаше да ме остави да я побутам малко и аз,той като я хвана и само той щял да я бута 😁😁😁
Момичета,пазете се много и почивайте много.Още малко остана.
Karjala,имало много силни магнитни бури тази седмица.

# 654
Къде е тази друга тема за юнските мами? Не мога да я намеря. Честито и на третата мама! Simple Smile

# 655
Къде е тази друга тема за юнските мами? Не мога да я намеря. Честито и на третата мама! Simple Smile
Мисля, че трябваше да пишеш на kelty от форума за да те добави.

Sallywf количката е страхотна със зздраве да си я бутате  Hug

# 656
Салли, аз така проверявам дали контракция или не. Като корема се втвърди натискам го отдясно и отляво. Ако е контракция и от двете страни е твърд. Ако бебо, при мен само от едната страна е твърд.
Сигурно заради магнитната ми боли главата. Чувствителна съм към тях. Simple Smile
До края на седмица ще има бури. Момичета внимавайте, защото те ыдигат кръвното, което за на е лошо.

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 22:55 от Karjala

# 657
Sallywf честита да ви е количката, леко и безаварийно каране.
А за контракциите, по-добре ако има болка направо отивай да те видят не да звънкаш, да не стане някоя беля, та ако са контракции да могат от рано да ги овладеят. Не на мен да ми кажат ами може до 4 часа да родиш ако не се размине. Не искам да те плаша, но по-добре иди да те погледнат.

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 08:09 от gnikolova92

# 658
Вечер до 3-4 часа не мога да заспя, а сутрин до 12 не мога да се събудя.
Момичета, как са вашите тазови стави? При мен болят от вътрешна част на бедрото при вървене. От няколко дни почвам да усещам и лека болка в срамна кост отпред. Дано да не е симфизит....

# 659
Вечер до 3-4 часа не мога да заспя, а сутрин до 12 не мога да се събудя.
Момичета, как са вашите тазови стави? При мен болят от вътрешна част на бедрото при вървене. От няколко дни почвам да усещам и лека болка в срамна кост отпред. Дано да не е симфизит....

Ох тези болки са ужасни аз ги имам от 5-тя месец някъде и са постоянни, а като се преуморя става страшно  ooooh!

Леле хораа не съм вярвала, че гладенето е такава досадна процедура одеве сигурно половин час си играх да изгладя вчерашната пералния с бебешки дрешки ужас, а има още мнооогоо  Tired

Общи условия

Активация на акаунт