Аз съм с Горение и съм пекла баница и кекс. Стават си перфектно. След приключване на програмата за печене, вадя купата, слагам я върху дъска и слагам капака от Флейвъра за запичане отгоре.
И моя уплътнител мирише, но миризмата не се предава на това, което готвя. Поръчах си втора купа, която е каменна керамика и е съвместима и нямам никакъв проблем със залепване или загаряне, когато пека и пържа.
Някой каза, че му е трудна обработката на месо, с керамичната купа нямам никакъв проблем с това.
При херметиците особеното е, че вода се слага много по - малко отколкото в обикновения или в тенджера на котлона. Водата трябвало да се прецени да е, колкото при готово ястие. В началото ми беше трудно и все доста водни ястия правех, но свикнах и сега си правя и по - гъсти яхнийки