Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо

• 30 552
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Мамексче, много българско!!  Heart Eyes
Само да споделя, че тортата, която направи Чаволина е без печене! Тя е за всички, които се страхуват или не обичат да пекат.
Много е лесна,а в същото време много ефектна.

Сега отиваме при пчелата Майка=доня Перфекта = Претенция Петрова, защото се обади на обяд и каза:"Хубаво е да минете  довечера", което в превод означава: Довечера да сте вкъщи! Точка! hahaha hahaha hahaha hahaha
Ако  някой иска, после ще напиша рецептата за тортоляка.

# 691
Здравейте група.
Уж съм в почивка, аз се сдухах от работа...Край нямат задачите у дома Mr. Green

Да се отчета - след вчерашният въглехидратен - 400гр.
Направих негърче и стана чудесно(хич ме няма по сладкишиете и си се кефя).

Днес съм на плодчета- за сега 2 банана, 1 ябълка, 3сушени сливи, 4 сушени смокини и около 40гр. смесени ядки.
След малко ще направя последното хапване за деня - пак смесено от горепосочените.
Водата май ми е малко - ще наблегна на нея, че най - се страхувам при диета да не започне да ми се вие свят.Това ми основния страх, че минах през голям кошмар миналата година...

# 692
Разкошна торта!

Ама аз на баничките не бих устояла, пусто лакомо трибуквие..

# 693
Elyam и аз все си викам, ми за какво са тия съботи и недели за жените като изкукват от шетане....! А пък да случиш плодов в неделя е най големия ми кошмар Mr. Green Добре, че си удържала....! Hug
Ириниткееее уникаааална торта, тази хубава талантлива Николая! Весело изкарване при Претенция, и тя ще се е подготвила подобаващо! bouquet
Аз тепърва отивам у свеки и както съм гладнаааа, божке смили се да хапна поне само две групи Praynig
И да кажа, не ми се ходи утре на работа! Naughty hahaha Несъм си починала пък Crossing Arms Crossing Arms

# 694
  • София
Хапнах режимно и на време, но за количеството имам съмнения.  ooooh!
Направих си двойна доза китайски чай, че днес конете ме пропуснаха.
Утре плодов ден. Ще си направя подобни на Джулиетините бонбони, имам печена тиква, малко фурми, малко бадеми, мога да сложа какао и кокос, нещо пропускам ли ?

# 695
  • Русе
Хапнах режимно и на време, но за количеството имам съмнения.  ooooh!
Направих си двойна доза китайски чай, че днес конете ме пропуснаха.
Утре плодов ден. Ще си направя подобни на Джулиетините бонбони, имам печена тиква, малко фурми, малко бадеми, мога да сложа какао и кокос, нещо пропускам ли ?

Ми не. Аз от тиква, какао, орехи направих. Твоите ще са по- богати даже.... Flutter

Хееййй, таз вечар ва нема никви.... Whistling

# 696
Добър вечер банда!  Grinning  Grinning
Хапнах каквото казах. И с течностите бива.  Grinning
За утре:
З - банан
О - леща и зелена салата
В - картофена салата с царевица
Жгмъцка добави малко мляко. В моя си слагам по 20 мл. мляко през вечер и конете идват редовно. Grinning Hug
Миме пиши го дъждовен и не ходи. Работата не е заек, нали зниш.  Joy hahaha Hug Hug
Сиска око ли е лакомо?  Mr. Green Joy Hug
Ели браво за минуса!  smile3501 Hug
Иринитке чудна торта! Браво на детето!  smile3501 smile3501 smile3501
Жулиетке днес мина тънко с кайвето. Ама нали е прошки, простено ти е!  Joy Joy Heart Eyes Hug Hug
Мамексче супер е!!!   bg Hug Hug
Оставям ви и отивам да си дочета.  Hug Hug Hug

# 697
  • Русе
Жулиетке днес мина тънко с кайвето. Ама нали е прошки, простено ти е!  Joy Joy Heart Eyes Hug Hug
Hug  Hug
А аз забравих да искам прошка... Простете, приятели!  Hug

Ириниткееей, и аз искам рИцептичка.... Flutter

Последна редакция: нд, 26 фев 2017, 20:45 от Juliette14

# 698
  • София
Кати, нямам мляко а и два китайски чая ще си подействат без добавки.  Wink
Вече ги пийнах сега съм на мента, наваксвам водта, че съм зле с нея...

Аз не си падам много по кукери.  Confused

# 699
Оооо, простихме се...! Ама и много ядохме....! Божкеее, прости ми!  Praynig

# 700
  • Пловдив
Здравейте!   Heart Eyes

Деми, честит рожден ден на най-голямото щастие в живота ти! Да расте здрава и щастлива!  bouquet
Иринитка, Николая се е справила страхотно! Аз искам рецептата!  Heart Eyes
И аз искам и давам прошка!  Hug
Чета ви, но нямам време да пиша. Последните дни нямах възможностбдори да се храня нормално.  Blush
Най-накрая се преместихме в нашия си апартамент. Вчера го осветихме и се почерпихме скромно само с най-близките. Още нямаме всички мебели, но сме нашироко и у дома.  Heart Eyes Остана да си вземем котката и ми е много притеснено за Грейчо.
Отчитам режимна вечеря в един любим турски ресторант (на връщане от София) - пилешки шиш и зеленчукова гарнитура. Устоях да не си взема баклава.  Joy

# 701
Оооох, при нас имало баклава за десерт! Са да ям ли , не ли, аз и без туй баклава не обичам...! Simple Smile

# 702
  • София
Оооо, простихме се...! Ама и много ядохме....! Божкеее, прости ми!  Praynig

Той ще прости, чадо. Но кантара ?  Mr. Green

Адорейшън, честито.  Hug

# 703
  • Бургас
Adoration
Скрит текст:
ето я рецептата:
Натрошаваш в блендер 2,5 пакета бисквити Еверест - ако искаш бели, ако искаш с какао.
Смесваш ги с 1 пакетче разтопено масло - 125 гр. Омесваш до еднородна смес.
Слагаш във форма за торта и оформяш блат с борд отстрани. Т.е. отстари да е по-високо.
Крем: 200 мл течна сладкарска сметана затопляш до завиране на котлона. Малко преди да заври снемаш от огъня и добавяш 3 натрошени млечни шоколада. Бъркаш до еднородна смес.
През това време блата е в хладилника да се стегне за около 15-20 рин.
Когато крема е готов, изсипваш го "в" блата и го оставяш да се стегне.
Украсата е по желание.
За един мой рожден ден я беше правила с бисквити "Орео", а отгоре беше сложила пресни ягоди.
За украсата се развихрай!!!

# 704
Лека нощ и сладки сънища!  smile3524 sleepuu Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт