Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 11

• 96 614
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ви и на двечките,missence и  mishoto bouquet bouquet

# 166
  • София
mishoto, аз и с двете предпочетох вечер да ги оставям при акушерките. И без това след изписването започва безсънието. Wink
Скрит текст:
Това е, че малкият още в болницата седеше на гърда и понеже с голямия син имах проблеми с кърменето, бях наплашена и до 03:00ч съм го държала на гърда и тогава го връщам.
С първото не исках обезболяващи заради кърмата и си ме болеше доста. Сега си слагах чинно свещички и се чувствах по-добре.

# 167
Нямам време да чета назад. Как стоеше въпросът с преглед след раждане?
Полага ли ми се и колко дни след раждането/изписването? Онлайн в сектор гинекология ли трябва да се запише и има ли значение при кого или да избирам от списъка? Че с кол центъра не мога да се свържа, нито с информация...

# 168
Нямам време да чета назад. Как стоеше въпросът с преглед след раждане?
Полага ли ми се и колко дни след раждането/изписването? Онлайн в сектор гинекология ли трябва да се запише и има ли значение при кого или да избирам от списъка? Че с кол центъра не мога да се свържа, нито с информация...
Полага ти се 30 дни след раждането, но на мен др Ташков ми каза след 40 дни със свършили лохии. Аз направо ще отида в спешния в петък сутринта за да ме прегледа, звъннах му и каза когато реша. За секциото по-удачно ми се струва да запишеш при Димова, все пак нали ти е била тя операторът. Иначе можеш да запишеш при който искаш.

# 169
  • София
Лекарката,при която раждах ми каза да отида,когато е на кабинет,без запазен час,за кончетата накрая и да види как е разрезът ( с 2 различни съм,не ме рязаха по 1 белег) около 7-10 дена след изписването, после бях след около месец -да погледне матката,но не помня плащах ли или пак беше безплатно newsm78

# 170
  • София
когато аз раждах 2014 имаше един преглед , който си влизаше в цената за раждането. Спомням си че някъде до 1 или 2месеца след раждане трябваше да се отиде. Аз се обадих и им казах , че е за преглед след раждане и те ме записаха при опериралата ме лекарка. Ако не се лъжа ме бяха сложили при ЖК . Не съм плащала, а ми псунаха и цитонамазка и микробиология.
До колкото знам и сега е така. Аз бях при д-р Димова

# 171
Личева беше операторът, а Димова асистент. Личева каза при нея, но няма часове ако в аг сектора трябва да запиша Confused

# 172
  • София
Имаш право на безплатен преглед до 30 дена след раждането. Записваш час в сайта или по тел. за гинекологичен преглед. Хубаво е, ако можеш да се вредиш при този, който те е оперирал/ израждал.

За Ташков няма как да стане, защото той не води ЖК в б-цата и не преглежда на кабинет т.е. обикновено вика пациентката в ден, когато е дежурен.

# 173
  • София
Личева беше операторът, а Димова асистент. Личева каза при нея, но няма часове ако в аг сектора трябва да запиша Confused

Обади им се и теще преценят къде да те сложат за преглед- дали в ЖК или АГ

# 174
Да де, аз при Личева искам, само дето цял ден не мога да се свържа, а в онлайн часовете няма свободни при нея. Утре ще звъня пак...

# 175
  • София
Мдааа, бъди настоятелна,защото при нея всичко се запълва моменталически и натъртвай, че си за полагащият ти се преглед до 30 дни след раждане,а не просто преглед, не че пак не се правят на ударени,но може да попаднеш на някоя по-съвестна. Между другото сега трябва да е излезнал график за другият месец,ако все пак решиш да запазваш час,иначе практиката е: отиваш,когато е на кабинет и се мушкаш между чакащите ( пък те нали си чакат,дали ще са още 15-20 мин. все тая Wink,не знам колко време съм загубила във висене там,но не е никак малко.

# 176
Да, аз също много часове съм висяла там... То въпросът е, че часът трябва да е този месец. А аз изключих покрай първите дни вкъщи с малкия ooooh!

# 177
  • София
Да, аз също много часове съм висяла там... То въпросът е, че часът трябва да е този месец. А аз изключих покрай първите дни вкъщи с малкия ooooh!
Обади се на Личева и ще те вмести някъде.

# 178
Нямам й телефона. Бях за нормално раждане и на случаен принцип попаднах при нея Crazy
Уж от кол центъра ми обеща преди малко една девойка да говори с нея и да ми върне обаждането, та ще видим...

# 179
  • София
Нямам й телефона. Бях за нормално раждане и на случаен принцип попаднах при нея Crazy
Уж от кол центъра ми обеща преди малко една девойка да говори с нея и да ми върне обаждането, та ще видим...
Тя в момента на ЖК ли е? Ако да, директно поискай да те свържат с кабинета.

Общи условия

Активация на акаунт