Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 11

• 96 627
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
  • София
 Момичета, дали някой от вас е правил амнеоцентеза в Надежда? Аз първо много мислех дали да я правя, после много се съмнявах къде да я направя - в МД или в Надежда. Съпругът ми ме е убедил да я направим в Надежда, защото ще е по-спокойно за мен. И като отидох след 4 седмици за резултат, ми казаха че няма да го има, защото пробите ми бяха замърсени от бактерия. На въпрос откъде е бактерията, само ме успокоиха, че не е от мен....
 Та се чудя, аз ли съм карък или често се случва да няма резултат от процедура, решение за която се взима трудно.
 Платихме допълнително за бързите и съкратени резултати от Геника. Те пък нямаха проблем, за разлика от Надежда...

# 46
Клиър, горе долу бивам, ама мен ме остави. Чакам още новини от днес за бебо, нещо много се мотат и  ако не минат скоро отивам аз при тях.

# 47
Electra- честит ти Калоян! Да е жив и здрав, много да те радва и бързо да наддава за да се гушкате вкъщи!
Браво за навременната намеса на Димова и Личева- писала съм, че не съм фен на др Д, но ето че наистина си е свършила работата.
Най-важното е сега да се възстановиш бързо за да слушкаш Калоян!  Heart Eyes

# 48
Здравейте момичета! Искам да попитам има ли практика да се записва ФМ и как става. Трябва ли да се заяви желание предварително, да се носи диск или флашка и колко струва това удоволствие?
Въпросът е зададен малко странно- в какъв смисъл има ли практика да се запишете за ФМ? За да минете ФМ в болницата трябва да си я запишете, да. В коя седмица сте? Записването става на регистратура или по телефона на клиниката както всички часове. Цената варира- зависи дали е ранната- скрининг, ФМ или късна ФМ. Мисля, че беше около 80лв, но някой да ме поправи. Може да си занесете диск ако искате запис на прегледа.

# 49
  • София
Здравейте момичета! Искам да попитам има ли практика да се записва ФМ и как става. Трябва ли да се заяви желание предварително, да се носи диск или флашка и колко струва това удоволствие?
Въпросът е зададен малко странно- в какъв смисъл има ли практика да се запишете за ФМ? За да минете ФМ в болницата трябва да си я запишете, да. В коя седмица сте? Записването става на регистратура или по телефона на клиниката както всички часове. Цената варира- зависи дали е ранната- скрининг, ФМ или късна ФМ. Мисля, че беше около 80лв, но някой да ме поправи. Може да си занесете диск ако искате запис на прегледа.
Съжалявам, не съм се изразила правилно. Не питах за записване на час за ФМ, а за записване на диск или флашка по време на ФМ. Чета, че много момичета си носят диск и им дават запис след прегледа (това се заплаща допълнително разбира се), но не съм срещала нищо такова за ФМ в Надежда. Иначе това ще ми бъде 2ра ФМ, просто не се сетих да попитам при първата. 

# 50
На мен Михова ми записа 2-3 снимки, безплатно на диск. Но клип и първия и втория път не ми е правила. Не знам дали правят клипове, а и когато станат големи бебчетата не знам и какво ще се види на клипа.

# 51
О, аз съм виждала на приятелка клипчето и снимките от втората фм (не зная при кой специалист), бебчето беше 1:1 когато се роди! Толкова мило!  Heart Eyes

# 52
  • София
като се роди забравяте и за снимките и за клипчетата  Simple Smile
ние грижливо сканирахме и събирахме, сега седят забутани някъде си, дори не знам къде.

# 53
  • София
аз пък си ги наредих в албума снимките от феталните Simple Smile .
Зачудихте ме верно да искам и един диск Simple Smile

# 54
  • София
Да попитам някой ходил ли е на преглед с новият уред Lu Viva? Вчера бях на преглед при д-р Личева и ми го предложа,като каза,че съм подходяща откъм показатели (имам конизация и веднъж годишно ходя на колпоскопия,но заради аборт и последваща Б.,кърмене не съм ходила от доста време; чакам си и цитонамазката,която вече не се дава на пациента,а отива директно при лекаря newsm78) запазих си час,но прегледа си е скъпичък и се чудех дали някой няма преки впечатления?
И от чисто любопитство: каква е тази нова пристройка при кабината за изписване?

П.С. Благодарение на компетентното проследяване и навременно реагиране на д-р Личева и д-р Георгиев,който ми спести доста притеснения,имам прекрасна дъщеря Heart Eyes (2-ри оператор беше Ташков).Тя беше на смяна преди 4 г.,когато бях влезнала за планирано секцио при д-р Ташев,но синът ми реши да излезе по-рано: попита ме ще чакам ли датата, каза,че колкото и да се пълна няма как да стане естествено и след няколко часа пак ще ме среже,и по спешност ми направи секцио с 2-ри оператор д-Христов. Сега ме дават за пример с всичките ми премеждия и скъсена шийка, родила 2 деца секцио с малка разлика,но водеща се нераждала Mr. Green (и един аборт между тях)

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 21:53 от mishoto

# 55
  • София
Elektra.13, честито! Да ти е живо и здраво детето! Стискам палци скоро да се гушкате. Peace

Мен и двамата оператори идваха да ме видят след операцията (единият беше от ЖК).

Цитат
А Димова ми се накара, че изобщо съм избрала този вариант.
Защо? Имала ли си мед. показатели за секцио преди да започне раждането?

# 56
Cherryto- дискът не се плаща, занеси си да ти запишат, но наистина на втора ФМ ще гледат по-скоро органи в детайли и може да няма много фотогенични моменти Simple Smile
Електра- как е Калоян? Гушнахте ли се вече?

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 23:33 от Анонимен

# 57
  • София
Забравих да кажа, че на последната ФМ д-р Михова ми даде диск. Аз не съм носила. Не съм го плащала.

Inok, същото нещо се беше случило на една съфорумка, с която раждахме в един месец. Сега ще ти потърся постовете ѝ. Можеш да я попиташ.

# 58
Не съм имала мед.показания за секцио освен годините, на 38 съм, ако това се счита за такава. Просто много бавно получавах разкритие и когатп минаха 15 часа от изтичането на водите решихме, че не бива да се бавим повече, защото бебето страдаше.

Добре е Калоян, днес не съм го виждала още, ще пиша после. Надявам се да не е вече на системи.

# 59
  • София
Електра, честито мила! Да ти е жив и здрав малкият Калоян. Имала си тежко раждане, но от сега нататък нещата ще са различни. Скоро ще гушкаш пашкулчето.
Изпращам ви прегръдки от 3 етаж. Тук съм от 3 дни и днес ни изписват. Имах болки и леки контракции. Сега съм пушка. Шуша също. Simple Smile 

Прие ме на спешния кабинет д-р Стоянова. Веднага каза, че трябва да изключим всичко, за да сме сигурни, че нещата са ок. Бебето беше добре на ехографа, но трябваха изследвания. Не говореше много, но взе адекватни мерки според мен. И сега сме добре. Тъй като е обърната нагоре с главата и плацентата е превия, вероятно е притиснала нещо и затова така ме е боляло, защото всички изследвания са добри, тоновете отлични. Но съм спокойна. По-добре да стоя тук, отколкото да го мисля вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт