Без разкритие 9 дни преди термин

• 913
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, вчера бях на преглед тоновете на бебето са супер, обаче термина ми е след 9 дни а нямам и един см разкритие,  леко ми е притеснено след като ми казаха, че съм и тесна страх ме е да не се наложи цезарово, вие какво мислите, и какво да правя за да получа разкритие? Благодаря предварително!

# 1
Няма нужда да правите нищо.

# 2
Правете разходки, изкачвайте стълби, хапвайте ананас, ако имате йога топка може да подскачате леко и секс…

# 3
Ами то е напълно нормално 9 дни преди термин да нямате никакво разкритие. Кой ви убеждава в противното?
След 9 дни може да се събудите без разкритие и до няколко часа да имате бебе. Това е природата. Прави чудеса.
Не си вредете сама с лоши мисли.

# 4
Много неща можете да опитате (повече разходки, скачане на фитнес топка, чистене, качване на стълби, секс и прочие), но от личен опит, нищо не помага, ако не е дошло времето.
Но не се и притеснявайте, секциото не е задължително, освен ако няма предпоставки за него.
Бях като Вас и родих в крайна сметка седмица след термин, но просто го предизвикаха със системи.

# 5
A може и да преносиш детето. не се вживявай в датата, наречена "Термин" като нещо задължително. Остави нещата да се случат нормално.

# 6
Не се стряскай толкова от идеята за цезарово сечение. Ако се наложи, ще ти направят, за твое и на бебето добро. Успокой се, това са рутинни неща.
Няма нищо странно да нямаш разкритие, нали не си започнала да раждаш все пак!

# 7
Не се притеснявай за разкритието, при някои може да стане много бързо, при-други по-бавно. Не е задължително разкритието да нараства равномерно. 

# 8
Разкритие защо да имате като раждането не е започнало? Когато започне процеса на раждане, започва да се изглажда шийката, да се разтваря родовия канал и да имате разкритие. Аз родих ден след термин, разкритие започнах да имам с хода на контракциите. Нещо май се опитват да ви насочат към секцио и ви говорят глупости.

# 9
Това, че нямаш разкритие, те пази да не изтървеш някъде бебето, както си ходиш. Не насилвай нешата, представи си да получиш разкритие, а бебето няма намерение още да излиза и съответно няма контракции, нищо -- хей тогаз ще идеш на секцио също или ще ти предизвикат раждане.

# 10
Aз нямах разкритие 4 дни след термина Smiley когато ме пуснаха на окситоцин, че и след него много бавно започна, отне няколко часа да стигне 1-2 см, но после тръгна нормално.

Общи условия

Активация на акаунт