Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 11

• 96 706
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
  • Перник
Здравейте, да попитам имате ли впечатления от хирурзите в болницата (д-р Атанасов, Персенски, Григоров и др.). Става въпрос за планувана операция на херния.

Да споделя и аз от моето раждане миналата година - много съм доволна от водещата ЖК лекарка д-р Димова, която след това ме оперира по спешност по мед. причини. Но като цяло болницата е много натоварена и това се отразява на пациентите по един или друг начин, но все пак съм на мнение, че са добри специалисти в сектор АРТ и гинекология.
доцл Григоров ме спаси два пъти. Преди години при перитонит, го извикаха/тогава не работеше в Надежда/, сага се наложи и при раждането. Уникален лекар и човек.

# 241
Здравейте, да попитам имате ли впечатления от хирурзите в болницата (д-р Атанасов, Персенски, Григоров и др.). Става въпрос за планувана операция на херния.

Да споделя и аз от моето раждане миналата година - много съм доволна от водещата ЖК лекарка д-р Димова, която след това ме оперира по спешност по мед. причини. Но като цяло болницата е много натоварена и това се отразява на пациентите по един или друг начин, но все пак съм на мнение, че са добри специалисти в сектор АРТ и гинекология.
доцл Григоров ме спаси два пъти. Преди години при перитонит, го извикаха/тогава не работеше в Надежда/, сага се наложи и при раждането. Уникален лекар и човек.

Благодаря за информацията neji_s, радвам се че всичко е наред при теб - спомням си за твоите премеждия, но не съм чела отдавна и съм изпуснала новината за бебчето bouquet

# 242
Момичета, изследванията ми от ЖК - ПКК, кръвна група и урина не ми излизат в общия профил за проверяване на резултати. Само микробиологията излезе там. Сега загледах датите за срам и резил! И при вас ли е така?  newsm78

# 243
Трябва да излязат. Провери по-надолу, да не са от друга дата.

# 244
Ами не! Сега разгледах внимателно всички дати и се оказа, че ги няма и то се усъмних, защото вчера др Кръстев ми развяваше кръвната група, която преди съм пускала в друга лаборатория и си я знам. Реших да си ги разпечатам и класирам прилежно, отварям и ги няма! Значи утре ще звънна на информация. Дори изследванията от престоя в болницата ми ги няма, но мислих че за тях такъв е редът, пък нали си ги имам в епикризата за какво са ми. Ама много съм зле, а уж съм мн старателна в събирането на всякакви документи! Blush

# 245
От престоя в болницата ги няма в системата, само лекарите ги виждат и информация/регистратура.

# 246
Мерси, Кристи! Както винаги изключително полезна!  Heart Eyes

# 247
Моля, и аз имах същия казус, затова знам Hug

# 248
  • София
Имам усещането, че ако Стаменов наеме някои от пациентките си в б-цата, останалите ще бъдат много по-доволни- започнати са с доктори, процедури, начини. 100% полезна и изчерпателна информация.

# 249
# 250
Ох, то не от много хубаво се научават тези неща!
И понеже споменах престоя ми в болницата да разкажа набързо, може да съм полезна...
Приеха ме по спешност с кървене на 3ет. В спешния кабинет беше др Личева с една мн мила млада обучаваща се докторка (др Станева) и две акушерки. Реагираха адекватно и бързо, аз цялата трепереща дори успяха да ме успокоят. След ден др Личева дойде да види как съм, толкова приятно ми стана, при все че тя не беше дежурна на етажа. Др Русинов ми направи изключително добро впечатление. Всички акушерки също бяха много внимателни. Много ми хареса, че няма никакъв външен достъп, само в столовата. Увладяхме бързо положението, останах още един ден за мое и тяхно спокойствие извън пътеката. Та ако някой има въпроси за престоя в отделението, съм на среща.

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 23:47 от Clear

# 251
И аз много харесвам д-р Русинов. На визитация ми погледна изследванията и ги прокоментира с мен, защото аз не знаех какви са и се притеснявах добри ли са.

А д-р Еленчев, когато минава визитация знае всички момичета за какво лежат, и какви са им изследванията, и това без да им чете картоните.

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 01:53 от Анонимен

# 252
  • София
Ох, то не от много хубаво се научават тези неща!
....
Абсолютно, затова имат всякаква информация и това, което ми прави впечатление, че дават много адекватни насоки.

Радвам се, че всичко е минало. Peace

# 253
  • В сърцето на любимия човек
Д-р Станева е страхотна  Heart Eyes Тя е вече от година специализант и ще стане страхотен акушер-гинеколог. Изключително старателна в работата си и внимателна с пациентите. Случи ми се в 24гс тя и д-р Белкин да ме приемат на спешен кабинет (преглежда ме само тя, той стоеше отстрани и само гледаше) и после пак тя ме прегледа на 3ет преди да ме изпишат - такъв подробен преглед на детето направи, като на ФМ, много ме впечатли. При постъпването ми за раждане пак тя ме преглеждаше - помнеше ме, даже помнеше кога съм била в болницата. Отделно преглежда много внимателно на ръка - прегледа за разкритие с бебе наместено да излиза не е от най-приятните, а почти не го усетих.

# 254
И аз много харесах др Станева! Всъщност и мен при приема тя ме прегледа под надзора на др Личева. Онзи ден беше и в ЖК с др Кръстев. Много се радвам на млади и мотивирани лекари като нея, дано стават все повече и остават у нас!

Общи условия

Активация на акаунт