Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 11

• 96 693
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Клиър, как ти се струва сега Кръстев?
Няма да говоря нищо за него вече, защото ужасно се разочаровах и съм предубедена, но ми е любопитно ти поправи ли си първоначалното мнение за него.

Личева и мен дойде два пъти да ме види, без да е дежурна в отделението - единия път да ми смени превръзката, а другия - просто така.
В деня на изписването ми каза да отида в кабинета за жк да ми отреже крайчетата на конците и чаках само 5-10 мин - докато излезе пациентката, която беше вътре вече. Бях и на преглед след раждане, като ме взе при запълнени часове , записаха ме след разговор с нея 3-4 дни преди да изтекат 30-те дни. Моя грешка, разсеях се с малкия и забравих, че трябва по-рано да запиша час, защото свършват бързо.
Изобщо видях страхотно отношение от нея, което не мога да кажа за горния! Може да не съм му била симпатична Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 09:20 от Elektra.13

# 256
Електра, странно ми стана че той не дойде да ме види, веднъж се засякохме случайно в коридора и ме пита как съм. От друга страна вчера гледа бебоците 1ч много обстойно, отговори ми на всички въпроси и се държа супер... Знам ли?!  newsm78

# 257
Момичета, изследванията ми от ЖК - ПКК, кръвна група и урина не ми излизат в общия профил за проверяване на резултати. Само микробиологията излезе там. Сега загледах датите за срам и резил! И при вас ли е така?  newsm78
Кога си ги пускала изследванията?Кръвната група става по-бавно до седмица и затова не са качени.

# 258
Оправихме нещата! Звъннах на информация и се оказа, че виси една серология от общия кюп, която са изнесли отделно и затова седят като неприключени. Вече се виждат. Мисля, че на телефона беше Елза, както винаги изключително любезна!

# 259
Клиър, мен също не дойде да ме види, а беше дежурен, когато раждах и дори го мернах в стаичката до родилна зала, където стоят лекарите. После на другия ден пак, в реанимация. Явно си е такъв, все му е тая. За трети път го видях на визитация и не ме позна, а преди седмица бях при него на жк - чак пък толкова да му е къса паметта Rolling Eyes
Е, аз си намерих при кого да ходя, така че спирам с мрънкането Simple Smile Пожелавам ти повече късмет с него Simple Smile

# 260
  • София
Clear като те чета май бяхме заедно нощта на 14-15. Мен др. Кръстев дойде да ме види в стаята след приема и на другата сутрин преди операцията. След това вече не беше на работа до изписването.

# 261
Clear като те чета май бяхме заедно нощта на 14-15. Мен др. Кръстев дойде да ме види в стаята след приема и на другата сутрин преди операцията. След това вече не беше на работа до изписването.
Хей, явно да! Колко е малък света и особено бг мама!  Grinning

# 262
  • София
Радвам се че сте добре с бебоците!  Hug Успех нататък!

# 263
по повод грижите и до колко кг бебета се обгрижват в Надежда: http://www.mamatatkoiaz.bg/article/141/pyrva-grija-za-bebeto-s-d-r-stoichkova

# 264
Момичета, аз май приключвам с ЖК в клиниката.
Др Кръстев се издъни пред мен и няма как да си върне доверието. Пропусна да види разширение на маточния канал с 5мм, което изисква внимателно наблюдение и евентуален серклаж. Не знам за колко време може да се получи това разширение, но прегледите бяха в интервал от един ден. Странно, че и при изписването ми отново никой не го е забелязал. Остават ми някои платени изследвания за жк и не знам как да постъпя... дали да ходя изобщо повече при него и да ги прежаля или да си добутам края на пакета с лош привкус?  newsm78

# 265
А кой и как го е видял ?
Ако искаш, помоли да си използваш пакета при друг лекар.

# 266
Герда, др Илиев от Токуда. Реално ми остават едно ПКК и урина, хич няма да ги използвам. Не си заслужава разправиите. Много ме е яд обаче, защото си свикнах в болницата. В крайна сметка, по-важно е здравето от колкото комфорта!  Peace

# 267
Clear, прехвърли се при друг и ако ти ги пробутват разни с няма час просто не е редно. Като не си доволна в крайна сметка ти избираш. А за Илиев- аз не съм била при него и не е редно да коментирам. Позната обаче с която сме раждали през няколко седмици роди при него след следене там и уверения, че естествено трябва да роди с 40!! Шева и много усложнения след това. На твое място бих изискала в Надежда да ме види някой от ФМ лекарите веднага за да потвърди, но това си е моят съвет. На теб ти желая спокойствие до термин и стискам палци всичко да е наред и да не оставаш с лош привкус а със страшно щастие на ръце!

# 268
Ниа, от всеки лекар има доволни и недоволни, няма как иначе. Не ми допада идеята да се разкъсвам между толкова доктори. Все пак, феталните няма да ме следят всеки месец след това. Когато отидох при др Илиев идеята ми беше да избера между двамата и да се спра на него. Очаквах да избирам между отношение с презумцията, че и двамата са добри специалисти. Но недоглеждането ми дойде в повече! Още повече че сутринта преди да прокървя бях при Кръстев и му казах, че имам тежест, той не обърна внимание (10ч по-късно ме приеха)... Сега съм малко по-емоционална, ще помисля все пак! Благодаря за съвета!  Hug

# 269
Ниа, от всеки лекар има доволни и недоволни, няма как иначе. Не ми допада идеята да се разкъсвам между толкова доктори. Все пак, феталните няма да ме следят всеки месец след това. Когато отидох при др Илиев идеята ми беше да избера между двамата и да се спра на него. Очаквах да избирам между отношение с презумцията, че и двамата са добри специалисти. Но недоглеждането ми дойде в повече! Още повече че сутринта преди да прокървя бях при Кръстев и му казах, че имам тежест, той не обърна внимание (10ч по-късно ме приеха)... Сега съм малко по-емоционална, ще помисля все пак! Благодаря за съвета!  Hug

Извинявай ако нещо съм се натрапила, просто разбирам колко е гадно да не можеш да се довериш напълно на доктора си и се надявам Надежда да изчистят тези проблеми. Все същите доктори имат негативни мнения. На теб с две ръце ти стискам палци и ти желая от сърце мега лека бременност, че после сънят и спокойствието са кът, добрите педиатри още повече Sad

Общи условия

Активация на акаунт