Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 11

• 96 700
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
Клерче, потърси още едно мнение.

Не искам да ги обидя, но да не би просто да са те наплашили в Токуда.

Д-р Михова като ме гледаше на ФМ оглеждаше и шийката.

А д-р Даниел Георгиев е виртуоз в серклажите. Поискай телефона му от някоя мама и му се примоли да те погледне, в кабинетите за ФМ ехографите са им специални - чувала съм от други момичета, че не ги е връщал

# 271
Ниа, в никакъв случай не си се натрапила!
Герда, много ясно се видя разширението, дори аз забелязах, че нещо не е много ок... Иначе не са ме плашили, даже напротив - успокоиха ме, че няма нищо страшно!
Въпросът е дали да продължавам в Надежда да се боря и да сменям доктор след доктор. Много харесвам болницата. От друга страна така или иначе обмислях и вариант да раждам в Токуда заради неонатологията, бях на кантар преди, но сега кантарът натежа май...  bouquet

# 272
Ти ще си избереш.

Но ФМ е на изключително ниво в болницата.
Позволявам си да те посъветвам в никакъв случай да не се отказваш от нея.

# 273
Няма, след Великден съм при др Михова!  bouquet

# 274
Клиър, аз ходех по два пъти в месеца при Панайотова, а последните седмици - всяка седмица. Ако не ходех за фм, записвах час за доплер и споделях какво ме тревожи. Така че има начин и ти да ходиш при Михова всеки месец Wink

# 275
А как става? Записваш час за доплер, ясно... това ми е много добър вариант! Мерси много!
Принципно веднъж в месеца се прави доплер, нали?

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 19:01 от Clear

# 276
Аз правех всяка седмица.

# 277
Аз правех всяка седмица.
Joy Кристи, от коя седмица това?

# 278
Не се сравнявай с мен Naughty Аз цяла бременност имах поне по 1 преглед на седмица Mr. GreenНо за доплера специално след 28а.

# 279
  • София
Хипохондричка  newsm78

По мое време се ходеше веднъж месечно  Rolling Eyes

# 280
Това и тегава бременност Simple Smile Дано с второто да не е така.

# 281
При кои доктори ходеше, че ми стана интересно...
Аз колкото повече ходя по прегледи, толкова повече се притеснявам и изперквам! А бубите си растат и свиркат.  Whistling Дано продължават така!

# 282
Михова, Георгиев, Димова. Тези тримата си ме гледаха пред кабинетите цялата бременност Rolling Eyes Тъй като август бяха отпуските, съм попадала и на други от ЖК, но те бяха основните.
Имах 2 прегледа при Сигридов да ми разчита изследвания, 2 прегледа при Маринов за сърце и накрая вече и при Корсачки в Токуда.

# 283
Уау Cristi сега разбирам защо си се превърнала в такъв експерт... Simple Smile  Hug

# 284
Ами, експерт...Бамба знае повече. Аз нея питам Flutter

Общи условия

Активация на акаунт