Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 11

• 96 703
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Nia,мерси за линка с интервюто. bouquet
Clear,дано си усетиш своя док. и да ти минават спокойно прегледите,аз не мога да дам съвет в случая,но ти желая всичко да е ок.

# 286
Cristi- Сигридов? Оценявам, че имаш много опит с ЖК, но явно остарял. Мисля, че е в интерес на всички да започнеш ЖК за второ скоро!  bouquet

# 287
Какво имаш предвид под "остарял"? Simple Smile Беше едва миналата година!

Иначе със Сигридов се разбрахме много бързо - нищо лошо за Надежда и Стаменов да не чувам и така. Понечи да плещи някакви глупости, но бързо се спря и повече не се е опитвал. Иначе нямаше да ходя изобщо. Много дължа на Стаменов, харесвам го, въпреки че е чепат, уважавам го и като плюят по него, хич не ми харесва. Та все си го защитавам Mr. Green

# 288
Чета от телефона, та не ти виждам лентичката, мислех че е било като Сигридов е бил в Надежда.
Но и миналата година си е крайно време за второ Simple Smile аз съм готова!

# 289
Аааа не, скоро беше Simple Smile Но и аз съм готова! Ако не бях секцио, досега вече да съм се наредила на опашката. Само дано да ми се случи пак чудото Praynig

# 290
Много дължа на Стаменов, харесвам го, въпреки че е чепат, уважавам го и като плюят по него, хич не ми харесва. Та все си го защитавам Mr. Green

+1

Чакам с нетърпение второто ти бебе. 💋

# 291
Кристи, когато си готова веднага се нареждай за второ! Тогава никакви проблеми и само при един доктор да ходиш, хайде от мен да мине - два.  Laughing
Уж, казват че бремеността е най-красивия и най-специалния момент, аз моята засега в притеснения я минавам и хич не ми е специално и красиво, да си призная!  Blush Имам чувство, че като минат критичните седмици за оцеляване на мъниците, малко ще поема въздух. Смятайте колко ми е обременен мозъка и какви глупости ми минават през главата...

# 292
Клиър, аз бях точноооо така! Всяка седмица си я броях като затворник и си мислех, че тия, които обявяват бременността за най-хубавия период в живота, са абсолютно луди! Аз все треперех и само се молех да дойде време за раждане. Нищо не може да се сравни с детенцето и пак съм готова да изтърпя всичко, но що притеснения имах и що нерви изхабих, не е истина. Траех си във форума и пред близките, но само аз си знам какво ми беше.

Кити, много, много благодаря Heart Eyes

# 293
  • София
Клиър, ако това ще те успокои, аз нямах проблемно забременяване или кой знае какви проблеми през бременността, но и аз на моменти се вкарвах във филми и броях месеците до раждането. Първата бременност ми беше песен, защото не четях, не бях толкова информирана и си живеех спокойно. През втората бременност прекалената информираност ми попречи да изкарам едни спокойни 9м. Най-тъпото е, че можех да ги изкарам спокойно, нямах предпоставки за някакви големи притеснения, ама нА.

Скрит текст:
п.с. Уточнявам за проблемно забременяване, защото за мен е нормално да трепериш много повече, ако си минала през перипетии докато забременееш и бих разбрала наличнието на паника при реални проблеми.

Cristi fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover

# 294
Малко изместих фокуса, но предполагам доста успели момичета след проблемно забременяване изпитват подобни емоции и вероятно в тази тема има доста, така че не съм съвсем оф топик...
И в този ред на мисли за мен е много препоръчително в такива болници да има психолози, които да разбират притесненията и тревогите на бременните и борещите се момичета. Зная, че преди време е имало много добър такъв, но май вече няма. Да си призная бих си поговорила с професионалист вместо да натоварвам себе си и близките си с безумни терзания, които в крайна сметка след 4/5год борба са нормални.  

# 295
  • В сърцето на любимия човек
Клиърче - на мен д-р Христов много ми помагаше и в това отношение. Виждаше ме, че съм вечно притеснена и ме успокояваше, че въпреки контракциите всичко е наред, пускаше по някоя шега (уточнявам, че се оказахме със сходно чувство за хумор, което не е за всеки и някои бременни го намират за грубо или неуместно) и през цялото време ми повтаряше, че ще износя до термин и всичко ще е наред и да се успокоя и радвам на момента. Еми прав беше. За всичко. И като минах 34гс и му казах, че вече съм спокойна и е трябвало да го послушам, така искрено се засмя и се зарадва за мен. А на раждането ми беше щастлив почти колкото ММ. Живот и здраве след някоя и друга година ако успея да забременея пак, пак при него ще се следя.
Пиша всичко това, защото е наистина много важно да се чувстваш спокойна при следящият те лекар и най-вече да му имаш доверие. Д-р Христов ме спечели още от началото с това, че за нещата, които са извън неговата специалност ме насочваше към съответния специалист. За разлика от имунолозите, например, които се правят, че разбират от всичко. Ако щеш вярвай, но ми препоръча и дерматолог, защото направих дерматит на корема в 8м. Ако беше някъде другаде по тялото едва ли щях да му обърна внимание и да го занимавам и него.

# 296
Мен Ташков много ме успокояваше, но Др Даниел Георгиев беше моята опора, когато непрекъснато висях в Гугъл да чета шансове за оцеляване по седмици, бях си стегнала багажа за болницата в 34та седмица, а родих на термин. Клиър, желая ти да носиш бубите до термин и да ни мрънкаш тук колко ти е тежко  bouquet
Честито Благовещение дами! Дано се наредят тук много мами с блага вест от Станемов и Ко скоро!

# 297
Честит празник на всички! Повече благи вести и много щастие!
Като ви чета се успокоих, че не съм единствена с мисленето на глупости!  hahaha

# 298
  • В сърцето на любимия човек
Моя още от 28 беше готов. Ама с влизане за задържане заради контракции в 22, 24гс и смяна на терапията с по-силна в 26-27гс яко ме беше хванало шубето.

# 299
Честит празник на всички Hug
Повече благи вести и спокойни бременности Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт