Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 11

• 96 713
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Честит празник,момичета. bouquet имам още две седмици горе-долу до датата за секцио. Вълнувам се като си представям срещата с бебко. Praynig Heart Eyes Купила съм си всичко за болницата,само превръзки(ама такива за родилки) не съм взела иначе нощни огромни съм взела. Mr. Green трябва вече да напъхам нещата в сакче. baby_neutral

# 301
Carrie, успех! Чакаме те после с пресни впечатления да разказваш колко страхотно е минало!

# 302
  • В сърцето на любимия човек
Няма да ти трябват превръзки за родилки. В интензивното слагат памперс-гащи за възрастни, за да следят количеството кръв (ще те проверяват), а като цяло родилите секцио имат по-леки лохии, защото при операцията изчистват матката. На мен до изписването ми стигна един голям (двоен) пакет нощни превръзки, а после минах на нормални.

# 303
Е поне се развиват, 2013 г. слагаха лигнин. Права е Пънчето, бях си взела такива и ми останаха. Нощните свършиха идеална работа.

# 304
Лигнинът се слага, за да се следи количеството на кървенето след естествено раждане, докато си в родилна зала.
В онзи момент кървенето не може да се следи в превръзка.

# 305
Nia,мерси. bouquet Пънче,о,мерси за информацията,значи да не взимам излишно,щом и така ще си свърша работа. Аз съм взела някакви на Либрес май бяха,препоръчаха ми ги в аптеката.
А лигнин да си нося ли за всеки случай?

# 306
Не, лигнин си имат достатъчно. Първоначално слагат само лигнин, като ме поотпуснаха упойките ми обуха памперс-гащите. Честно казано бяха доста удобни  Blush И естествено родилите май като ги качваха първият ден бяха с такива и след първата визитация им разрешиха да се преобуят.
Купи си "бабешки гащи" - памучни и дълбоки до пъпа. Аз изкарах с такива първите 2-3 седмици, защото на останалите ластиците им все ми убиваха на разреза и ми беше дискомфортно.

# 307
А,такива гащи си купих. Като огромна марля са  Joy

# 308
В аптеката продават класически нощен always(тъмно синя опаковка) за 2,50 лв. Препоръча ми ги аптекарката.

# 309
След секциото, при смяната на превръзката ми направиха забележка, че нося бикини, които свършват около разреза. Не одобриха и еднократните гащи. Казаха, че трябват дълбоки бикини, които покриват белега от разреза. Това към раждащите със секцио...

# 310
Аз по принцип съм ползвала само на Always превръзките,сигурно и тези ,за които ми казваш са добри. Купих тези Либрес,защото жената тях ми препоръча за повода.😁
Вижте,аз какви гащи си взех(ще съм секцио)

# 311
Тези са супер.

# 312
  • София
Carrie br, много са добри, само гледай да са ти малко по-широки, защото аз при първото секцио си бях взела подобни, но ми бяха леко тесни и ми притискаха точно операцията.
Сега си взех памучни бикини, дълбоки, които нямат еластан.

# 313
Надявам се да са добри наистина,момичета. Simple Smile Ами тези са без размер,така че би трябвало да ми станат без да стягат. А и м-у другото са 5бр. в плик,дали да взема още? Перат се,ама не мисля че ще се занимавам с това...

# 314
Я кажи каква марка са, защото ММ ми беше взел едни такива (точно 4 или 5бр в кутийка) без размер и успях да ги обуя до колената, бяха като за лилипути, а не съм особено едра (160см, 58кг). Добре, че си носех "кюлотите".

Общи условия

Активация на акаунт