Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 11

• 96 716
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
В аптеката на болницата и в Lilly продават супер удобни следродилни гащи, пращах ММ за тях, защото като идиот си бях взела...прашки. No comment. Но бяха супер удобни еднократните, съседките, които бяха секцио също бяха с такива. Мисля, че бяха Canpol и нямаха крачоли надолу, само дълбоки бикини. 

# 316
Пънче,Tigex са гащите. Мноого са разтегателни,така като ги гледам/разтягам-без да съм обувала.
Ниа,мисля че и за бикините се сещам за кои говориш.. ама и ти ..с прашки,секси родилка Grinning Ще се пръска сексапил с "килотите"... Joy

# 317
Като си говорим за гащи....аз си купих безшевни боксерки от магазин Липненски.Даже и сега с корем пак са ми удобни.

# 318
Aз по принцип си нося и безшевни прашки от невероятни материи-все едно си без нищо,красота,няма никакво стягане-да. Simple Smile

# 319
Може би не е мястото тук, но да споделя, че имаше много хубави еластични гащи за прибиране на корема в Лидъл - тигров принт, тъмно синьо, бяло. Не приличат на бабешките и цената е много добра, който има нужда..

# 320
Наистина изместихме темата в графа"гащи".. но аз не знам дали ще имам нужда от някакви за прибиране на корем🤔 може би ще се преценя след секциото... аз бях преди 47кг,сега съм 62. Не знам дали ще си ги върна веднага и как ще ми изглежда корема🤔🤔

# 321
Кари, някои лекари са на мнение, че ластичните гащи след секцио правят мускулите и коремната стена лениви и още повече се отпускат... виждам логика, но знам ли  newsm78

# 322
Искаш да кажеш,че не виждаш логика?Grinning ами,аз също май не виждам.... поне на пръв поглед -не виждам и аз. Не знам иначе дали е и удобно за след операцията нещо стегнато? Ох,нямам си на идея

# 323
Не, напротив - има логика, когато един мускул е травмиран и не се тренира от естествените движения, да се отпусне повече. От друга страна мускулни растежения се лекуват с ластични бинтове... Но моята логика може да няма нищо общо с действителността.  Crazy

# 324
  • София
Клиърче, един въпрос малко извън темата. Разбрах, че се следиш на две места, но искам да знам по ЗК следиш ли се? Или някой друг, ако може да сподели.Бих искала освен платената ЖК и да ползвам това, което ми се полага по ЗК, а пък и имам нужда от болнични.

# 325
  • София
Като човек с 3 отворени коремни операции, мога да кажа, че първите дни ако имах колан или стягащи гащи щеше да ми е мн. добре. Аз нямах и ми омаляваше ръката да си притискам корема при раздвижване

# 326
  • В сърцето на любимия човек
На третия ден след секциото, след преглед от лекар, ни казаха да си сложим еластични колани за прибиране на корема. В аптеката на болницата продават едни, май бяха на Чико, които бяха широки към 30 см, с велкро. Важното е коланът да обхваща областта от под операцията до към ребрата и да не пречи при сядане.

# 327
Кейти, в пакета на Надежда са включени безплатно всички предвидени по ЗК изследвания и два УЗД. Не виждам смисъл от жк по ЗК, освен за болнични, но в болницата няма никакви проблеми с издаването им. В Токуда, например, за първичен болничен се заплаща 3 дневен болничен престой с избор на екип (около 300лв). Пълно безумие!
Ето, че логиката ми за ластичните колани се издъни!  hahaha

# 328
  • София
Мерси, Клиърче. Ще се запиша в Надежда, щом и болнични дават. За след колко време записват? А не са ли много нарядко тези прегледи включени в пакета там? Ох, извинявай, засипах те с въпроси

# 329
Избери си следящ доктор и запиши час, графиците излизат около средата на месеца. Момичетата ще те посъветват при кого, че аз ударих на камък с моя избор. Още на първия преглед ми пуснаха мб, пкк, урина и хепатит и платих 180лв (стандартния пакет до 24 седмица). Виж в сайта са описани пакетите и какво включват. Напълно достатъчни са до тогава предвидените прегледи и изследвания. Успех! Насреща сме всички!
Едит: аз дори не исках пакет, но акушерката като  ми сметна само изследванията и прегледа за първото посещение, сумата щеше да излезе над 100лв. За пореден път Надежда ме учудват с цените си... навсякъде преглед с узд е около 50лв, да не говорим за цената на фм и това, че повечето пъти в стимулация съм плащала 10лв! за преглед при др Стаменов. Никъде го няма!

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 19:39 от Clear

Общи условия

Активация на акаунт