Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 11

• 96 719
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И по ЗК, ЖК е с по 1 преглед на месец

# 331
  • София
По едно посещение е на месец жк, прегледите са по-малко.
Кръвно, килограми, разни обиколки мерят основно.

# 332
  • София
В Надежда предполагам също ще ги правят тези неща?
И още един въпрос- утрогестана спирал ли е някой от раз?

# 333
# 334
  • София
И? Нямало е проблеми, предполагам? Че в листовката пише да не се спира изведнъж, че можело да предизвика спонтанен аборт.

# 335
Нямаше проблеми, но аз го спрях в 13та седмица при наличие на плацента.

# 336
  • София
Мерси, Клиърче, Кристи!

# 337
Я,сега да ви питам нещо друго,сетих се,че попаднах на темата... За поставянето на катетър. Как стоят нещата преди секцио,специално в Надежда? Дано съм със спинална,искам да съм будна,но още не сме говорили. Не знам това има ли значение . Плаша се като чета коментари от сорта,че се слага кога, както дойде май,преди/след упойката. Колко е болезнено... унизително... Confused

# 338
  • София
На мен ми го сложиха след упойката.

# 339
  • В сърцето на любимия човек
След упойката, даже не съм разбрала кога.
Унизително пък защо?!? Рутинна процедура като всички останали. И клизма правят. Тя пък е дори приятна, поне според мен - наливат ти топла водичка с някакъв разтвор и после ти става толкова леко Simple Smile

# 340
Ами така четох,имаше коментари из теми,колко боли ,без упойка.. пъхали нарочно.. набързо,какво ли не изчетох.😯 противоречиви неща-явно кой,където и както е случил. вие сега ме поуспокоихте Simple Smile

# 341
Кари, я спри да четеш из разни теми. Информация черпи само от изпитани източници, тук поне си ги имаме в изобилие!  Hug

# 342
Колан за стягане ми казаха акушерките да си взема. Генадиева също препоръча да опитам. В началото го ползвах и ми помагаше да не усещам болката, но аз родих в горещо време и много жега ми ставаше с него. Май трябваше по-често да го слагам. Купих го от аптеката на болницата. Към 40 лв беше някъде...

# 343
  • София
Ами така четох,имаше коментари из теми,колко боли ,без упойка.. пъхали нарочно.. набързо,какво ли не изчетох.😯 противоречиви неща-явно кой,където и както е случил. вие сега ме поуспокоихте Simple Smile
Спри да четеш! Peace Казвам ти го с най-добри чувства.

# 344
Изобщо не разбрах кога са ми сложили катетър, а махането беше напълно безболезнено.

Общи условия

Активация на акаунт