Баба Марта наближава,а СЕПТЕМВРИйче все по-голямо става!!! Тема 3

• 36 731
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Видях мъничето, всичко му е добре.
На 7ми март - хорионбиопсия.

# 91
Герда поздравления  Heart Eyes чудесна новина..
Аз съм в чуденка, в понеделник съм на преглед и за болничен също само че исках да направя тогава и ФМ но ще съм в 11 седмица. Може ли тогава да се прави в смисъл по-рано?  Rolling Eyes тогава ще я питам и за БХС да пуснем, но тя каза че след 1.03 няма да е на работа ама колко дни не разбрах..  newsm78

Чудесна атмосфера от сутринта ме зарадвахте  Crazy прекрасни сте.. и аз си мечтая за предстоящето слънце в коремчето ми.. живи и здрави дано напълним още много теми с радостни новини  Heart Eyes

# 92
Мам-Мим84 настаниха я в стаята , където бях аз, понеже в родилното нямаше места.Беше пълно навсякъде.На следващия ден като изписаха няколко мами я смъкнаха в родилното при бебка.
Ние май сме добре.Кървенето ми спря и сега се чистя.Контракциите също поизчезнаха.Единственото което ме смущава и болката в д-то заради мускулните инжекции,но ще го превъзмогна.Важното е всичко с бебчето ми да е наред 😊

# 93
skailes, gerda чудесни новини, като за слънчев петък Simple Smile

# 94
gerda1, браво за хубавите новини. Ще стискаме палци за хорионбиопсията на 7ми.

skailes, радвам се, че вече си по-добре. Ощя няколко дни и всичко ще е наред  Hug

Love_your_Smile, ранната ФМ може да се направи от 11 г.с до 13+6д., така че може в 11та не е рано. Но 11 навършена седмица, а не 10 г.с.+ дни. Същото важи и за БХС. Успех и на теб.

# 95
Здравейте и от мен. Бих искала да се присаединя към вас с много смесени чувства ..... на щастие и страх......., но ще се опитам да съм позитивна и да не ви създавам притеснения. Казвам се Мариета ,имам дъщеря на 7г и половина и страхотен мъж. В момента живеем и работим в Норвегия и тук следенето на бременноста няма нищо общо с това в България. Въпреки напредналата им държава има още доста какво да научат от малки и не чак толкова развити държави като милата ни България. Та за мен, това ми е трета бременност и силно се надявам да завърши с положителен финал. Термин 22.9 . В понеделник имах сериозно кървене и в спешното идиотите ми казаха,че ако е тръгнал аборт нищо и никой не е в състояние да го спре. Добре,че имам но шпа и дуфастон ,които започнах веднага ,по собствена преценка.  Е съм ставала от леглото и към днешна дата положението е овладяно. Пожелайте ми успех този път . Аз желая лека бременност на всички ви.

# 96
Добре дошла, marieta8225!
Продължавай с лекарствата и дано няма повече такива случки. Лежи си вкъщи. В спешното гледаха ли те поне на ехограф? Казаха ли ти нещо друго?

# 97
Здравейте, включвам се и аз с много положително начало на деня Simple Smile
Бях на женска консултация, която не мина много добре- ядосаха ме сестрите ама бързо ми мина. После лекарката се опитваше да чуе сърцето на бебето, но не успя и каза че било рано още. Както и да е, отслабнала съм с 1 килограм, което ми се вижда невероятно особено при начина ми на хранене- нон стоп нагъвам нещо.
Нашите ми изпратиха колет от България пълен с лакомства и феталният доплер. И на пук на лекарката на женската консултация аз успях да чуя сърчицето на малкото мишле. ММ беше ухилен до ушите и този прекрасен звук ще ми е цял ден в главата.
Сутринта ходих да дам кръв за БХС, в понеделник ехографията и след седмица резултатите.
Гергда, браво за добрите резултати, сега стискаме палци за 7-ми март.
skailes дано това да са били последните тревоги и всички да се наслаждаваме на лека и приятна бременност.
Лек ден на всички , аз отивам да поработя малко  bouquet

# 98
Добре дошла, marieta8225!
Продължавай с лекарствата и дано няма повече такива случки. Лежи си вкъщи. В спешното гледаха ли те поне на ехограф? Казаха ли ти нещо друго?

Благодаря. Да гледаха ме и казаха ,че бебето е добре ,но днес,за утре нищо не можели да кажат. Пълни олигофрени, добре че сега на 28-ми съм си на редовен преглед и ще разпитам повече. Ако имало отлепяне или каквото и да е, не правели нищо,оставали всичко в ръцете на природата. Нямало лекарство ,което да помогне в подобни случаи. Като им казвах колко пъти съм била за задържане с дъщеря ми , те ми се смееха и ми казват, че не лекарствата и системите са ми помогнали да я износя.

# 99
Здравей, marieta8225, стискам палци и вярвам, че слънцето ще изгрее и при нас този път.Много е лошо, че си далеч и не можеш да се следиш в България, доколкото разбирам, май е доста трудно да си бременна в чужбина. Нямаш ли възможност за връщане или свързване с гинеколог от България, там на частни прегледи не става ли да се ходи? Ако искаш ми пиши на лични за това, което си преживяла, сигурно са ни близки историите ни Cry. Желая ти само добри емоции и главата горе  Hug!

# 100
Здравей, marieta8225, стискам палци и вярвам, че слънцето ще изгрее и при нас този път.Много е лошо, че си далеч и не можеш да се следиш в България, доколкото разбирам, май е доста трудно да си бременна в чужбина. Нямаш ли възможност за връщане или свързване с гинеколог от България, там на частни прегледи не става ли да се ходи? Ако искаш ми пиши на лични за това, което си преживяла, сигурно са ни близки историите ни Cry. Желая ти само добри емоции и главата горе  Hug!

Писах ти. Благодаря ти мила.

# 101
Здравейте и от мен в новата тема. Много сте изписали ама и аз отдавна не съм се появявала.

marieta8225 стискам палци и вярвам че всичко ще е наред. Напълно се присъединявам към мнението ти за проследяването на майките в чужбина. На мен ми отказаха ранан морфология нямало такава практика. Вече ме карат да се замисля за раждане в БГ.

Миналата седмица трябваше да са ми готови резултатите от БХС, но се оказа че не са въвели данните от  ултразвука и сега ще чакам още една седмица. От вчера съм  и болничка, тече ми носа, имам малко налеп по сливиците, слава богу само температура нямам  Sad. Опитвам се да съм позитивна, ама май в момента съм кисела и депресивна. Замислям се да си пусна едни тестове за цитомегаловирус, това не съм се сетила да тествам до сега. Някой правил ли си е такъв тест

Герда радвам се за добрите новини при теб и само такива да се чуват. Ще пътувам до БГ през април, навреме за втората  ФМ  и се чудя да запиша час при Марков. Знам, че ти си много добре запозната с тая тема и че някъде беше писала кои са добрите специалисти, но ще може ли пак да  споменеш поименнно. Интерсувам се от лекари в София. Ще се радвам на съвет и от другите мами с опит. Искам да направя това на време, че часовете при добрите специалисти свършвали бързо.  bouquet

# 102
Тесните специалистите по фетална медицина за София (и за България)- Марков,Фемина,Майчин дом, Надежда.

Вярвате ли ми че, плаках, като докторката оглеждаше очички,носле,ръчички,крачета.,а мъничето си скачаше.Много силен момент.Съвсем се е очовечило вече.

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 17:24 от Анонимен

# 103
Вярваме много е хубаво Simple Smile дано и другото изследване даде хубави резултати. Казаха ли ти пол ? Герда какви са размерите на бебо и на мен ми предстои ехо и тогава, ще съм в твоята седмица ?

# 104
Аз съм записала час за ФМ при Марков.
С втората бременност ходих при него на ФМ и съм доволна. Дано всичко е наред и този път!
Герда, надявам се и останалите да преживеем тези емоции. Аз може би като видя бебчето така, както ти си го видяла на ФМ, вече ще се успокоя и ще започна да мисля само с положителна нагласа за това бебе. Надявам се и таткото да е така. Двамата сме много притеснени и ту много се радваме, че ще увеличим семейството, ту ни наляга притеснение дали няма да ни е много трудно, как ще се справим и т.н. Такива мисли с първите две не съм имала. Уж имам опит, а ето, че сега... Тъкмо поотгледахме големите и хайде наново...
На marieta8225 и bebe87 стискам всички палци на света. Сигурно ви се струвам луда с горенаписаното.
skailes, радвам се, че всичко е наред!

За вземането на кръв се притеснявам много, защото два пъти съм колабирала. Не ме е страх, но почнат ли да ми вземат повече от 1 епруведка... /на третата губя съзнание/. Сега се притеснявам да не се случи пак да изгубя съзнание и имам чувството, че от страх ще ми се случи. Иначе изобщо не ме притесняват игли, доста съм бодена, особено при първата бременност, все бях на системи, инжекции и вземане на изследвания.

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 19:35 от *Noel*

Общи условия

Активация на акаунт