Баба Марта наближава,а СЕПТЕМВРИйче все по-голямо става!!! Тема 3

• 36 707
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро момичета!Може поста ми да е Спам,но ще си споделя с надеждата да ви заразя с прекрасното си настроение.Деня започва страхотно с много готино слънце,но тъй като се събудих доста преди да изгрее,и за да не будя другите в къщи тихичко си четях в леглото.Надникнах по другите теми.Най-вече в темата на мартенските мами.Ха та те повечето вече си гушкат бебоците,да са живи и здрави.Обвзе ме едно вълнение,на моменти се просълзих...колко е прекрасно.Живот и здраве и ние от август ще започнем да слагаме зелвните отметки😊Ще си споделяме вълнения около раждането и първите мигове с малкия Човек.Очаква ни едно прекрасно лято(въпреки неразположенията)и от сърце желая всяка една от нас да се наслади максимално на този период!Хубав ден на всички!😊

# 76
Не е спам,не е спам.
На мен днес ми предстои скрийнинг и се вълнувам, та за това и аз станах рано.

През нощта ставах да ям бисквити"слънце", защото стомахът ми стържеше от глад.

# 77
Герда, много положителна енергия от мен, стискам палци за добри резултати! С теб сме!

# 78
Radosterry и аз съм с подобно настроение и ми е слънчево. Ходя си на работа, но в свободните минути си чета бг мама, снощи също разглеждах мартенките и ме стана мило. Дано всяка гушне бебе през Септември, аз все се тревожа, защото четох какви ли не случаи. Gerda успех днес на скрининга и аз последните дни ставам с дупка в стомаха и голям глад Grinning

# 79
gerda1, успех на скрининга. Да донесеш много добри новини.  Стискам палци.

# 80
Герда тези дни те мислих, стискам ти палци всичко да е наред и едно здраво бебче септември месец! Пращам ти цялата си положителна енергия!

# 81
Герда стискаме палци за чудесни резилтати Praynig

# 82
Герда, късмет Praynig Както и на всички нас късмет и положителни емоций...Живи и здрави бебчета да гушкаме я август, я септември (говоря за себе си, защото съм с термин 2 септември)  ... Hug

# 83
Добро утро момичета. Снощи закарахме малката при нашите,та днес спах до 10 часа,нещо адски необичайно за мен  Laughing Blush Другото,което ми е странно,че днес втори ден се събуждам и не ми се гади и повръща,напротив-зверски гладна съм,а днес съм в 9-та седмица все още. В понеделник съм на преглед и нямам търпение,да видя бебчо как е,дали всичко е наред!

# 84
Герда, стискам палци! Мен вчера не ме стърпя и си пуснах пак хормоните, ТСХ е паднало от 48,8 до 41,58 за една седмица, предполагам е добре, не случайно докторката го иска след 4 седмици, а ФТ4 е влязъл в норма, беше нисък. Намерих и лаборатория, в която да пусна най после тази бактерия, че другата седмица пак ще ходя при гинеколога да ме човърка отдолу  Grinning. Нали ви казах, че ме сърбят външните срамни устни, вчера не се търпях вече и щипеше, купих си един крем канестен за гъби и днес съм като нова. Предполагам не вреди, нали само външно се мажа, а и чакам микробиологията, да видя какво ще покаже. Момичета много ми е лошо от тези хормони по цял ден и не мога да спя нощем, незнам дали от тревоги или просто не ми се спи.

# 85
radosttery как може да е спам, положителното мислене, хубавите емоции и намерения. Напротив, мен лично ме усмихна и ме накара да се замисля за хубавите неща, защото се вкиснах от рано сутринта за глупости. Изпращам ви цялата си позитивна енергия и много усмихнат и слънчев ден.
Gerda, успех днес, всичко ще бъде наред!!!
🤗🤗🤗💋💋💋

# 86
 Герда, стискам палци, дано всичко да е в нормите!
 При нас тази нощ имаше буря, духаше много силен вятър и не ме остави да спя. В кратките моменти когато заспивах, започвах да сънувам неприятни сънища, та малко положителна емоция е добре дошла. Simple Smile

# 87
Герда, успех и ще видиш, че всичко ще е наред.
При мен в стаята в болницата бяха настанили една прясна мама.Дошла жената на консултация и се оказало, че бебчето й вече тръгнало.Била е с термин за 08.03,но бебка се появила на 22.02.

# 88
 С нетърпение чакам да свърши работният ден,че след това съм на преглед. Дано всичко да е наред.
ГердА успех.
Скай-как родила мама ще е с теб в една стая? Или аз не съм разбрала.
Вече много съм изкуфяла.Забравям често елементарни неща. Вие как сте?

# 89
Ми и аз по принцип съм малко разсеяна, та сега си е пак така Grinning мен нещо ми  гузно, че близките ми не знаят, но сега чакам още 3 дни и ако всичко е ок ще им кажа това ще са точно 11 седмици. Та се чудя как да го кажа, какво да направя...малко ми е напрегнато. На мм му повтарям едни и същи неща като папагал по 100 пъти и той вече изпушва  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт